O femeie de 63 de ani le-a spus polițiștilor că și-a îngropat tatăl în grădină, după ce l-a ucis


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018 21:57
Categorie: Stiri Diverse
Politie Marea Britanie

O femeie de 63 de ani din Marea Britanie a fost arestată, după ce a mers într-o secție de poliție și le-a mărturisit polițiștilor că și-a ucis tatăl „cu mai mulți ani în urmă”, după care i-a îngropat trupul în grădina casei.

 

Astfel, autorităție britanice au deschis o anchetă pentru crimă și au început să facă cercetări în grădința locuinței din Matlock Road, Reddish, după ce femeia identificată drept Barbara Coombes a mărturisit o crimă din trecut, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Până în prezent, anchetatorii nu au găsit niciun cadavru îngropat în grădina proprietății de 130.000 de lire, însă familia a fost informată cu privire la dezvăluirile făcute de bătrână. Astfel, fiica Barbarei Coombes, în vârstă de 29 de ani, s-a declarat prea șocată de veste ca să facă declarații.

Surprinși au fost și vecinii femeii. „Este o femeie drăguță, care a trăit ani la rând în acea casă, alături de fiica sa. Nu am văzut-o niciodată să trăiască cu un bărbat. Nu a dat niciodată impresia că ar avea un trecut întunecat și nu cred că este capabilă de așa ceva. O vedeam cum plimba câinele dimineața și mereu se oprea să mă salute”, a spus Ann Millar, în vârstă de 73 de ani.

O altă vecină, Teresa Cunningham a precizat: „Era foarte rezervată. Se îmbrăca modest și avea părul gri și neîngrijit. Am văzut-o doar plimbându-și cățelul sau venind acasă de la cumpărături.”

Astfel, poliția face apel la populație să ofere informații despre femeie.

„După mărturisire, am făcut un număr de verificări și, cu ajutorul specialiștilor, am început să cercetăm grădina. Este un stadiu incipient al investigației, dar aș vrea să mulțumesc celor care ne-au susținut”, a spus inspectorul Dan Clegg.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO