Momentul în care o familie este spulberată de un camion în Cluj, surprins de o cameră de bord

Dată publicare: 08-07-2021 12:44
Dată actualizare: 08-07-2021 13:27


Scene de groază pe drum din județul Cluj, unde o mașină în care se afla o familie a fost spulberată de un camion.

Bărbatul care se afla la volan a murit pe loc, iar soția și fiica sa de numai 4 ani au ajuns la spital în stare critică.

În imaginile surprinse de camera de bord a unei alte mașini se vede momentul impactului: în mod inexplicabil bărbatul intră pe contrasens, în fața camionului. Atenție urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

În imagini se vede cum bărbatul de 41 de ani pierde controlul asupra volanului, mașina iese de pe banda de mers preț de câteva secunde.

În încercarea de a se redresa, în mod deocamdată inexplicabil, intră pe contrasens, direct în fața camionului care circula regulamentar.

Impactul a fost unul nimicitor, iar mașina a fost transformata într-un morman de fiare. Imediat au ajuns la fața locului mai multe echipaje de ajutor însă din nefericire, bărbatul a murit la scurt timp.

Pentru a-i salva viața soției a fost chemat și un elicopter SMURD. Femeia este acum la Terapie Intensivă iar medicii sunt rezervați.

Copilul, o fetiță de numai 4 ani, a ajuns la spital însă este în afara oricărui pericol. Bărbatul care se afla la volanul mașinii era preot greco-catolic în județul Salaj, iar întreagă comunitate este îngrozită de această tragedie. Polițiștii încearcă acum să afle în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Tags: accident, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO