Luna Nouă-13 decembrie 2023. Gemenii, Săgetătorul, Fecioara și Peștii simt cel mai puternic efectele Lunii Noi din Săgetător

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Nativii născuți în zodiile Gemeni, Săgetător, Fecioară sau Pești, dar și cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale, vor simți mai puternic acest eveniment astral.

Luna Nouă din zodia Săgetător marchează noi etape, iar roadele se pot culege peste șase luni, când se formează Luna Plină în același semn zodiacal.

Arhetipul Săgetătorului este despre explorare, expansiune, dezvoltare, aventură și creștere spirituală. Fiecare nativ are în harta astrală o zonă guvernatată de zodia Săgetător, unde i se va da posibilitatea să înceapă o nouă etapă de viață, să ia decizii, să dea dovadă de înțelepciune, să-și lărgească orizonturile, să-și urmeze visurile.

Mercur, astrul comunicării, își începe în aceeași zi, mișcarea retrogradă, așa că poate exista și puțină nehotărâre în luarea deciziilor, să apară întârzieri sau schimbări de planuri.

Pe de altă parte, Luna Nouă din zodia Săgetător formează un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești și este posibil să apară și dezamăgiri, complicații, confuzie sau iluzii legate de ceea ce ne dorim.

Citește și
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”

Ce aduce Luna Nouă din Săgetător pentru toate zodiile:

Luna Nouă din Săgetător pentru Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul principiilor, credințelor, schimburilor de experiență și perfecționării profesionale, călătoriile, sistemul educațional și lărgirea orizonturilor cunoașterii. Se deschid noi etape, însă Berbecii ar trebui să-și asculte intuiția dacă simt că este nevoie să schimbe direcția profesională. În planul amoros ar putea să aibă unele dezamăgiri. Recomandarea astrelor este să se trezească la realitate și să accepte o situație care nu mai poate fi schimbată.

Luna Nouă din Săgetător pentru Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau cu alte persoane, privind banii proveniți din alte surse decât salariile, creditele, impozitele, taxele. Se deschid noi etape în planul financiar, însă Neptun, planeta iluziilor, formează un aspect tensionat cu Luna Nouă, ceea ce înseamnă că este posibil ca nativii să aibă unele dezamăgiri care vin de la prieteni, persoanele din grupul pe care-l frecventează sau privind un proiect personal în care s-au implicat mai mult.

Luna Nouă din Săgetător pentru Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și anunță noi etape, setarea unor obiective parteneriale. Totuși, aspectul tensionat pe care Neptun, planeta iluziilor, îl formează cu Luna Nouă poate să pună niște semne de întrebare în raport cu partenerul sau un contract profesional. Gemenii sunt sfătuiți să analizeze bine o situație înainte să ia o decizie radicală.

Luna Nouă din Săgetător pentru Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul activităților profesionale, relațiile cu colegii și starea de sănătate. Se deschide o nouă etapă, iar nativii sunt invitați să-și seteze obiective profesionale noi. Posibil să fie interesați să obțină un job nou, o activitate pe cont propriu dacă nu mai rezonează din punct de vedere al principiilor cu cei cu care desfășoară activitățile. Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă și este posibil să aibă rețineri, să simtă confuzie în luarea unor decizii, așa că recomandarea este să mai aștepte să se limpezească lucrurile.

Luna Nouă din Săgetător pentru Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor, creativității și valorificării unor talente. Este un moment bun pentru a începe o nouă etapă în aceste domenii. Leii își pot exprima sentimentele, să facă declarații, să se pună în valoare printr-un proiect de creație. Totuși, ceva poate să se schimbe și să se dea peste cap, să apară dezamăgiri sau confuzie, pentru că Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă și nativii s-ar putea să fie indeciși.

Luna Nouă din Săgetător pentru Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul familiei, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Se deschid noi etape, nativii își setează obiective pe termen lung în viața de familie, însă este posibil să apară răsturnări de situație din cauza relației de cuplu. Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă, așa că Fecioarele s-ar putea să aibă dezamăgiri din partea partenerului și deciziile pe care doreau să le ia să fie sub semnul întrebării.

Luna Nouă din Săgetător pentru Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul gândirii, interacționării, comunicării, deplasărilor și negocierilor. Nativii ar putea începe o nouă etapă, să-și schimbe felul în care comunică sau gândesc. Probleme, dezamăgire sau confuzie pot să apară în relația cu colegii de serviciu sau cu cei cu care desfășoară activități, să se încurce un proiect, să se amâne sau să se blocheze un flux. Responsabil de acest lucru este aspectul tensionat care se formează între Neptun și Luna Nouă.

Luna Nouă din Săgetător pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul banilor obținuți din muncă, dar și sectorul stimei de sine și valorilor. Fenomenul astral anunță etape noi, în care nativii vor încerca să administreze cât mai bine banii pe care îi câștigă. Mai mult de atât, Scorpionii sunt determinați să obțină mai mulți bani, să-și suplimenteze veniturile, să se valorifice mai bine. Atenție la artificii sau speculații financiare, care ar trebui evitate, pentru că Neptun, planeta iluziilor, formează un aspect tensionat cu Luna Nouă și lucrurile ar putea să nu iasă așa cum își doresc.

Luna Nouă din Săgetător pentru Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul personalității și marchează noi etape de creștere și dezvoltare personală, prin setarea unor obiective pe termen lung. Pentru că Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă, nativii pot să simtă confuzie, indecizie sau nesiguranță și să amâne niște decizii, un context să fie dat peste cap, să aibă loc o schimbare de plan.

Luna Nouă din Săgetător pentru Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului și izolării. Energia fenomenului astral va fi redirecționată spre interior pentru reechilibrare și vindecare. De asemenea, nativii sunt invitați la un bilanț și să elimine din viața lor ce îi ține în loc să evolueze. Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă. Prin urmare este activat sectorul comunicării și apar indecizie și confuzie, semn că mai bine se amână decizii importante.

Luna Nouă din Săgetător pentru Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul planurilor de viitor, proiectelor pe termen lung, prietenilor și grupurilor de apartenență, unde se pot deschide etape noi. Vărsătorii pot să se dezvolte prin intermediul altor persoane, în special prieteni apropiați cu care pot începe o activitate profesională independentă, care să le aducă satisfacții. Pentru că Neptun formează un aspect tensionat cu Luna Nouă este posibil să apară dezamăgire dacă nativii nu vor găsi resurse financiare pentru proiecte.

Luna Nouă din Săgetător pentru Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Săgetător activează sectorul carierei, imaginii și statutului personal și anunță noi începuturi. Poate să apară șansa obținerii unei funcții, preluarea conducerii unei echipe, a unui loc de muncă nou. Peștii se pot dezvolta din punct de vedere profesional, însă aspectul tensionat care se formează între Neptun din zodia Pești și Luna Nouă ar putea să le aducă dezamăgire sau confuzie într-un context profesional.

Articol recomandat de sport.ro
Gestul făcut de Dan Petrescu imediat după ce a învins campioana FCSB pe Arena Națională
Gestul făcut de Dan Petrescu imediat după ce a învins campioana FCSB pe Arena Națională
Citește și...
Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO
Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti, anunţând că a fost săpat peste un kilometru de tunel.

Sărbătoarea gusturilor pe Șoseaua Kiseleff din Capitală. „Să aduc aici gustul tradițional cu care am crescut”
Sărbătoarea gusturilor pe Șoseaua Kiseleff din Capitală. „Să aduc aici gustul tradițional cu care am crescut”

E o sărbătoare a gusturilor în acest weekend pe Șoseaua Kiseleff din Capitală. Bunătăți preparate după rețete din toată lumea ademenesc la fiecare pas vizitatorii.

Cu câți bani pleacă acasă comercianții de la târgul de Paște din Craiova. ”S-au vândut foarte bine”
Cu câți bani pleacă acasă comercianții de la târgul de Paște din Craiova. ”S-au vândut foarte bine”

Ca să nu plece cu marfa acasă, dar și pentru că sunt mulțumiți de vânzări, comercianții lasă din preț în ultima zi a târgului de Paște de la Craiova.

 

Recomandări
Alegeri europarlamentare 2024. Cât câștigă un europarlamentar și de ce alte avantaje beneficiază
Alegeri europarlamentare 2024. Cât câștigă un europarlamentar și de ce alte avantaje beneficiază

La fiecare cinci ani, cetăţenii Uniunii Europene îşi aleg reprezentanţii în Parlamentul European. Scrutinul pentru desemnarea membrilor Parlamentului European, care se desfăşoară anul acesta între 6 şi 9 iunie, este unic în lume.  

Elveția a câștigat Eurovision 2024. Nemo a cucerit publicul cu un cântec despre a fi non-binar VIDEO
Elveția a câștigat Eurovision 2024. Nemo a cucerit publicul cu un cântec despre a fi non-binar VIDEO

Nemo a câştigat duminică Eurovision pentru Elveţia cu "The Code", un cântec foarte personal despre a fi non-binar, fiind un premiu care încheie o competiţie marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului.

 

Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO
Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti, anunţând că a fost săpat peste un kilometru de tunel.