Lilith, Luna Neagră întră în Balanță pe 29 iunie 2024. Ce aduce pentru zodii până pe 26 martie 2025

Lilith Luna Neagra
Shutterstock

Luna Neagră traversează un semn zodiacal în aproximativ nouă luni și un tur complet al zodiacului în aproape nouă ani. Este legată de instinctele primare, pe care trebuie să le depășim, pentru a evolua.

Luna Neagră este asociată cu fricile, ispitele, lucrurile pe care nu dorim să le acceptăm.

În harta natală, poziția Lunii Negre indică în ce domeniu de viață ne dorim libertate de mișcare, de acțiune, iar energia este blocată.

În următoarele nouă luni, Luna Neagră amplifică energia semnului de aer al Balanței.

Arhetipul Balanței este despre relaționare, socializare și interacționare. Urmează o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea relațiilor, însă fără a face compromisuri de dragul partenerului, de a purta negocieri, dar fără să ne lăsăm influențați de ceilalți. În relații este importantă cooperarea, comunicarea și păstrarea unor limite, iar în relațiile profesionale de evitat să depindem total de cealaltă parte implicată.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie apare cineva care să-i fascineze și să înceapă o relație
Umilit în turul întâi al alegerilor, Macron se confruntă cu o alegere dureroasă

Știind ce sector astrologic traversează Luna Neagră, putem depune eforturi mai mari pentru a înțelege ce simțim, ce temeri avem, cu scopul de a le depăși.

Ce aduce tranzitul Lunii Negre prin Balanță pentru fiecare zodie:

Berbec / Ascendent în Berbec

Nativilor Berbec, Luna Neagră le va traversa sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să apară blocaje sau provocări, nativii să fie tentați să apeleze la compromis în unele situații, însă recomandarea este să țină cont și de ce-și doresc ei, să coopereze și să evite să depindă de partener sau de un partener din sfera profesională și să își îmbunătățească abilitățile de relaționale.

Taur / Ascendent în Taur

Luna Neagră le va traversa nativilor Taur, în următoarele nouă luni, sectorul asociat activităților profesionale, relațiile de muncă, sarcinile și rutina zilnică, dar și sănătatea. Se cere o atenție deosebită în relațiile cu cei cu care desfășoară activități, pentru că acestea pot fi viciate. Dacă își caută un loc de muncă nou, să fie atenți să își impună propriile condiții, să nu fie tentați să facă compromisuri, să evite să depindă de cealaltă parte.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Luna Neagră le va traversa nativilor Gemeni, în următoarele nouă luni, sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, activitățile de relaxare și valorificării unor pasiuni. Posibil să se complice situația în planul armoros, să intervină ispite sau să se îndrăgostească de cineva cu care nu se potrivesc. De asemenea, există situația în care pot să apară blocaje sau provocări în relația cu persoana iubită, copiii sau creativitatea să fie inhibată.

Rac / Ascendent în Rac

Luna Neagră le va traversa nativilor Rac, până în martie 2025, sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții și rădăcinile. Apar blocaje, probleme de comunicare și interacționare cu familia, însă toate provocările vor avea rolul să-i ajute pe nativi să-și îmbunătățească relațiile familiale, să țină cont și de opiniile membrilor familiei, să evite compromisurile, să formeze punți de legătură cu familia.

Leu / Ascendent în Leu

Luna Neagră le va traversa nativilor Leu, în următoarele nouă luni, sectorul asociat comunicării și interacționării, învățării, opiniilor și negocierilor. Așadar, în următoarea perioadă, Leii sunt sfătuiți să creeze punți de legătură cu ceilalți, nu să le taie, să negocieze, să evite să facă pe plac celorlalți și să își urmărească interesul, să nu-și piardă puterea de a lua decizii.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Luna Neagră le va traversa nativilor Fecioară, până la finalul lunii martie 2025, sectorul banilor câștigați din muncă. Se cere atenție în administrarea banilor, mai ales că nativii vor avea o teamă să nu-și piardă resursele. De asemenea, atenție la ce contracte se încheie, pentru că sunt de evitat speculații financiare sau cheltuieli riscante! Lucrurile se pot complica, dar se rezolvă prin comunicare, interacționare și construirea unor punți de legătură cu ceilalți.

Balanță / Ascendent în Balanță

Luna Neagră le va traversa nativilor Balanță, în următoarele nouă luni, sectorul personalității. Se activează și axa relațiilor și urmează o serie de provocări, iar nativii vor avea impresia că nu pot să depășească anumite limite legate de propria persoană. Recomandarea astrelor este să accepte provocările, pentru că vor fi ajutați să progreseze.

Scorpion / Ascendent în Scorpion 

Luna Neagră le va traversa nativilor Scorpion, până la finalul lunii martie 2025, sectorul subconștientului, izolării și trecutului. Urmează o perioadă în care Scorpionii se pot retrage să analizeze niște situații de viață, să fie interesați să afle diverse informații legate de lucruri ascunse, paranormal, spiritualitate. Este o perioadă favorabilă pentru creșterea abilităților sociale și studiu în domenii de interes pentru ei. De asemenea, Scorpionii sunt invitați să elimine ce îi ține în loc, iar deschiderea către spiritualitate va ajuta.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Luna Neagră le va traversa nativilor Săgetător, în următoarele nouă luni, sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor. Recomandarea pentru nativii Săgetător este să aibă grijă la relațiile cu prietenii, care se pot vicia, apar blocaje și provocări, iar în proiectele profesionale pot să apară încurcături. Evenimentele și situațiile, care apar în perioada următoare, vor avea ca scop să nu-și piardă puterea de decizie, să evite compromisurile și să contruiască punți de legătură cu cei cu care lucrează în proiecte personale sau de serviciu.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Luna Neagră le va traversa nativilor Capricorn, până la finalul lunii martie 2025, sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Posibil să apară provocări, blocaje sau încurcături în aceste domenii, dar situațiile acestea vor duce la un progres în carieră, mai ales dacă Capricornii vor înțelege că este nevoie să-ți îmbunătățească abilitățile de relaționale cu ceilalați. De asemenea, este nevoie să țină cont și de părerea șefilor sau a persoanelor cu putere de decizie, iar dacă au impresia că li se impune ceva, să nu-și piardă puterea de decizie sau să accepte compromisuri.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Luna Neagră le va traversa nativilor Vărsător, în următoarele nouă luni, sectorul perfecționării, schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriile și credințele de viață. Posibil să apară provocări sau blocaje în aceste domenii, evenimente și situații, care le pot da peste cap convingerile și filosofia de viață, cu scopul să aducă un progres.

Pești / Ascendent în Pești

Luna Neagră le va traversa nativilor Pești, în următoarele nouă luni, sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile, banii deținuți la comun cu partenerul, dar și relația profundă și viața intimă. Posibil să apară provocări sau blocaje în aceste domenii, însă scopul este de a învăța să folosească corect resursele comune, să elimine relațiile toxice, să evite compromisurile și să țină cont și de nevoile celuilalt.

Articol recomandat de sport.ro
Olandezii au cerut o schimbare radicală înainte de România – Olanda din ”optimile” EURO 2024: ”Nu este ridicol?”
Olandezii au cerut o schimbare radicală înainte de România – Olanda din ”optimile” EURO 2024: ”Nu este ridicol?”
Citește și...
Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Zodiile au parte de o săptămână plină de evenimente astrologice
Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Zodiile au parte de o săptămână plină de evenimente astrologice

Prima săptămână din luna iulie este una plină de evenimente astrologice : Mercur intră în Leu pe 2 iulie, Neptun retrogradează în Pești în aceeași zi, iar pe 6 iulie avem Lună Nouă în Rac.  

Horoscop 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie apare cineva care să-i fascineze și să înceapă o relație
Horoscop 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie apare cineva care să-i fascineze și să înceapă o relație

Horoscop 29 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi chiar frumoasă. Avem energie, chef de viață, și o să facem tot posibilul să consolidăm relația.

Horoscop 28 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are fler în afaceri și știe ce să facă cu banii
Horoscop 28 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are fler în afaceri și știe ce să facă cu banii

Horoscop 28 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi a reveriei. Suntem, bineînțeles, ancorați în realitate, dar ne rămâne și dimensiunea visării.

Horoscop 27 iunie 2024, cu Neti Sandu. Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita
Horoscop 27 iunie 2024, cu Neti Sandu. Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita

Horoscop 27 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. Zi cu confruntări. Facem un bilanț ca să vedem ce-am făcut bine, ce mai lipsește ca să fim și noi împăcați cu noi înșine.

Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont
Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont

Horoscop 26 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne strecurăm cu inteligență printre obstacolele care vi se pot ivi în cale și o să facem față provocărilor.

Recomandări
LIVE UPDATE, alegeri prezidențiale. Consultări la Guvern. USR: Am fost fermi, am spus respectarea legii şi alegeri la termen
LIVE UPDATE, alegeri prezidențiale. Consultări la Guvern. USR: Am fost fermi, am spus respectarea legii şi alegeri la termen

Premierul Marcel Ciolacu a programat luni și marți la Palatul Victoria consultări cu partidele politice, pentru a stabili data organizării alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024. 

Vezi subiectele la Limba română de la BAC 2024. Nuvela la subiectul III: Particularități la real, caracterizare la uman
Vezi subiectele la Limba română de la BAC 2024. Nuvela la subiectul III: Particularități la real, caracterizare la uman

Absolvenții de liceu care susțin examenul de Bacalaureat 2024 dau astăzi proba la Limba și literatura română. 

România, lovită de caniculă și furtuni puternice. Cea mai mare parte din țară va fi sub Cod galben. HARTĂ
România, lovită de caniculă și furtuni puternice. Cea mai mare parte din țară va fi sub Cod galben. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, atenţionări Cod galben de temperaturi deosebit de ridicate, caniculă şi disconfort termic ridicat, valabile pe 1 şi 2 iulie, la început în peste trei sferturi din ţară, apoi în zone din 14 judeţe.