La ce oră se închid magazinele în Sâmbăta Mare. În prima zi de Paște vor fi închise

Dată publicare: 01-05-2021 08:08
Dată actualizare: 01-05-2021 09:16


Deşi ieri a fost vineri, programul de lucru al magazinelor din Bucureşti a fost prelungit, pentru că este perioada sărbătorilor Pascale, așa că oamenii s-au bucurat de trei ore în plus de cumpărături.

Întârziații, dar și cei care au ieșit mai târziu de la muncă, s-au dus "pe ultima sută de metri" să cumpere cadouri pentru cei dragi, ori mâncare şi băuturi pentru masa de Paște.

Deşi programul de funcționare a supermarketurilor a fost prelungit până la ora 21, multe persoane au venit chiar înainte de închidere, pentru a-şi face ultimele cumpărături înainte de Paşte.

- “Aţi apucat să faceţi ultimele cumpărături înainte de Paşte?”
- “Nu chiar, dar acum încerc să fac un pic.”
- “Şi acum pe ultima sută de metri, cam ce cumpăraţi?”
- “Mai multe legume, fructe, strictul necesar, nu foarte multe.”

Clienţii au fost foarte mulţumiţi de prelungirea programului, pentru că până acum magazinele se închideau în weekend la ora 18, şi abia aveau timp să îşi facă cumpărăturile.

Andrei Panait, client: "Sincer să spun, mi-am sunat prietenii să îi întreb care este prelungirea programului şi din ce ştiu, când este Vinerea Mare se prelungeşte până la o anumită oră. Mi se pare sincer mai bine, pentru că nu mai este atâta aglomeraţie."

Cele mai multe magazine au anunţat că sâmbătă vor funcţiona până la ora 20. Pe 2 mai, în prima zi de Paşte, vor fi închise, dar se vor redeschide luni, 3 mai, însă vor avea un program mai scurt.


VIDEO PROTVPLUS.RO