Horoscop Venus în zodia Rac. Schimbări importante pentru persoanele singure, dar și pentru cupluri

venus revine
Shutterstock

Din 17 iunie, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Rac, pe care o va traversa până pe 11 iulie.

Începe o perioadă în care vom avea nevoie de mai multă afecțiune, atenție din partea persoanelor dragi, să legăm conexiuni cu persoane, care ne oferă protecție și siguranță emoțională.

Cu Venus în zodia Rac, iubirea devine romantică, protectivă și cu o sensibilitate accentuată. Emoțiile pot să fie mai intense în perioada următoare, iar comunicarea și interacționarea cu ceilalți se stabilește la nivel afectiv.

Pentru că zodia Rac este despre familie, cămin, rădăcini, trecut, părinți (în special relația cu mama), vom căuta iubirea care să ne ofere singuranță emoțională în relații. De asemenea, putem investi mai mult timp în consolidarea legăturilor de familie.

Tranzitul lui Venus prin Rac favorizează deschiderea și comunicarea sentimentelor și cei singuri vor fi atrași de persoane, care le oferă siguranță și stabilitate emoțională.

Citește și
Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Ce spune Poliția despre „Regele fițelor”

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Rac:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce preocupări pentru familie și cămin, relațiile cu părinții și rezolvarea unor chestiuni administrative ale patrimoniului. Totodată, își vor petrece mai mult timp cu familia, deoarece simt nevoia de siguranță emoțională.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în zodia Rac, le aduce posibilitatea să ajungă la înțelegeri, să negocieze în favoarea lor, să învețe mai ușor și să acumuleze informație. Totodată, Taurii pot obține rezultate bune într-un proiect. Relațiile cu familia se intensifică.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce mai mulți bani în conturi de la serviciu, dintr-o mărire salarială sau din încheiera unor colaborări sau parteneriate noi. Totodată, Gemenii pot avea ajutor financiar de la familie.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa personalității. Nativii Rac își pot îmbunătăți imaginea, au farmec și vin spre ei șanse pe toate planurile. De asemenea, au nevoie de siguranță emoțională în relații.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac le aduce ocazia să-și reevalueze relațiile sentimentale, să facă pace cu trecutul, cu foști parteneri. Recomandarea astrelor este să evite începerea unei relații ascunse, care le poate răscoli mai mult universul interior.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce implicare în proiecte cu prietenii, oportunități profesionale prin acestea și mărirea cercului de persoane cu care interacționează. Cei singuri își pot întâlni partenerul prin prieteni sau se simt atrași de cineva din grupul pe care-l frecventează.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa carierei și aspirațiilor profesionale. Balanțele se pot afirma, să preia proiecte noi, dar vor avea nevoie să simtă suportul șefilor pentru a avea curaj să ia inițiative îndrăznețe.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, aduce preocupări pentru învățarea unor lucruri noi, perfecționarea într-un domeniu, începerea unor cursuri, dar și programarea unor călătorii. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea într-o călătorie sau participând la niște cursuri. De asemenea, Scorpionii vor fi atrași de persoane cu care împart aceleași idealuri.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce rezolvarea unui context financiar sau relațional. Săgetătorii vor avea nevoie de o conectare profundă cu partenerul, iar în sfera financiară, a banilor deținuți la comun, vor căuta să ia decizii privind administrarea banilor și destinația/investiția acestora.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă cu armonie și înțelegere, iar nativii vor avea nevoie de o conexiune profundă cu partenerul, să simtă stabilitate emoțională. Totodată, se pot încheia și contracte avantajoase în sfera profesională.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce preocupări pentru sănătate și activitățile profesionale, obținerea unui job sau a unei colabărări, dar și începerea unei activități pe cont propriu cu cineva din familie. De asemenea, Vărsătorii pot găsi soluții la unele probleme din sfera profesională, iar relațiile cu colegii se îmbunătățesc.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le poate aduce povești noi de dragoste, reconectare cu partenerul și aventuri romantice. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului în mod plăcut. Cei singuri au dispoziție de flirt, aventură, să înceapă relații noi.

Articol recomandat de sport.ro
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Citește și...
De ce să nu lași telefonul la încărcat peste noapte. Greșeala pe care o fac mulți români și pericolul la care se supun
De ce să nu lași telefonul la încărcat peste noapte. Greșeala pe care o fac mulți români și pericolul la care se supun

La prima vedere, încărcarea telefonului peste noapte pare o soluție logică. Ne asigurăm că ne trezim cu bateria plină, gata să înfruntăm ziua.

Ploaia nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle. „Machiajul l-am făcut să meargă cu pelerina”
Ploaia nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle. „Machiajul l-am făcut să meargă cu pelerina”

Zeci de mii de oameni se bucură în aceste zile de experiența Electric Castle.

Plimbări nocturne cu caiacele pe Dâmbovița. Cât costă o astfel de experiență
Plimbări nocturne cu caiacele pe Dâmbovița. Cât costă o astfel de experiență

Plimbare noctură cu caiacul pe râul Dâmbovița, în mijlocul Bucureștiului. Activitatea, mai puțin obișnuită este perfectă pentru cei care caută relaxare și puțină răcoare.

Recomandări
Incendiu puternic în București. Mai multe case sunt afectate. Au fost alertate 12 mașini de pompieri
Incendiu puternic în București. Mai multe case sunt afectate. Au fost alertate 12 mașini de pompieri

Un incendiu puternic s-a produs, duminică, în București, pe strada Lanului din cartierul Colentina.

Cine este posibilul ucigaș al dentistei, care tocmai a fost prins în Brăila. A fost eliberat în martie din închisoare
Cine este posibilul ucigaș al dentistei, care tocmai a fost prins în Brăila. A fost eliberat în martie din închisoare

După 4 zile de căutări, principalul suspect în cazul uciderii doctoriței stomatolog din Republica Moldova a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Prognoză specială de la ANM. Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării
Prognoză specială de la ANM. Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării

Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării duminică, inclusiv în Bucureşti.