Horoscop Venus în zodia Rac. Schimbări importante pentru persoanele singure, dar și pentru cupluri

venus revine
Shutterstock

Din 17 iunie, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Rac, pe care o va traversa până pe 11 iulie.

Începe o perioadă în care vom avea nevoie de mai multă afecțiune, atenție din partea persoanelor dragi, să legăm conexiuni cu persoane, care ne oferă protecție și siguranță emoțională.

Cu Venus în zodia Rac, iubirea devine romantică, protectivă și cu o sensibilitate accentuată. Emoțiile pot să fie mai intense în perioada următoare, iar comunicarea și interacționarea cu ceilalți se stabilește la nivel afectiv.

Pentru că zodia Rac este despre familie, cămin, rădăcini, trecut, părinți (în special relația cu mama), vom căuta iubirea care să ne ofere singuranță emoțională în relații. De asemenea, putem investi mai mult timp în consolidarea legăturilor de familie.

Tranzitul lui Venus prin Rac favorizează deschiderea și comunicarea sentimentelor și cei singuri vor fi atrași de persoane, care le oferă siguranță și stabilitate emoțională.

Citește și
Ce s-a întâmplat înainte ca Liam Payne să moară. A apărut înregistrarea audio a apelului de urgență: „Trimiteți pe cineva de urgență, pentru că…”

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Rac:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce preocupări pentru familie și cămin, relațiile cu părinții și rezolvarea unor chestiuni administrative ale patrimoniului. Totodată, își vor petrece mai mult timp cu familia, deoarece simt nevoia de siguranță emoțională.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în zodia Rac, le aduce posibilitatea să ajungă la înțelegeri, să negocieze în favoarea lor, să învețe mai ușor și să acumuleze informație. Totodată, Taurii pot obține rezultate bune într-un proiect. Relațiile cu familia se intensifică.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce mai mulți bani în conturi de la serviciu, dintr-o mărire salarială sau din încheiera unor colaborări sau parteneriate noi. Totodată, Gemenii pot avea ajutor financiar de la familie.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa personalității. Nativii Rac își pot îmbunătăți imaginea, au farmec și vin spre ei șanse pe toate planurile. De asemenea, au nevoie de siguranță emoțională în relații.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac le aduce ocazia să-și reevalueze relațiile sentimentale, să facă pace cu trecutul, cu foști parteneri. Recomandarea astrelor este să evite începerea unei relații ascunse, care le poate răscoli mai mult universul interior.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce implicare în proiecte cu prietenii, oportunități profesionale prin acestea și mărirea cercului de persoane cu care interacționează. Cei singuri își pot întâlni partenerul prin prieteni sau se simt atrași de cineva din grupul pe care-l frecventează.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa carierei și aspirațiilor profesionale. Balanțele se pot afirma, să preia proiecte noi, dar vor avea nevoie să simtă suportul șefilor pentru a avea curaj să ia inițiative îndrăznețe.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, aduce preocupări pentru învățarea unor lucruri noi, perfecționarea într-un domeniu, începerea unor cursuri, dar și programarea unor călătorii. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea într-o călătorie sau participând la niște cursuri. De asemenea, Scorpionii vor fi atrași de persoane cu care împart aceleași idealuri.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce rezolvarea unui context financiar sau relațional. Săgetătorii vor avea nevoie de o conectare profundă cu partenerul, iar în sfera financiară, a banilor deținuți la comun, vor căuta să ia decizii privind administrarea banilor și destinația/investiția acestora.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le activează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă cu armonie și înțelegere, iar nativii vor avea nevoie de o conexiune profundă cu partenerul, să simtă stabilitate emoțională. Totodată, se pot încheia și contracte avantajoase în sfera profesională.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le aduce preocupări pentru sănătate și activitățile profesionale, obținerea unui job sau a unei colabărări, dar și începerea unei activități pe cont propriu cu cineva din familie. De asemenea, Vărsătorii pot găsi soluții la unele probleme din sfera profesională, iar relațiile cu colegii se îmbunătățesc.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Rac, le poate aduce povești noi de dragoste, reconectare cu partenerul și aventuri romantice. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului în mod plăcut. Cei singuri au dispoziție de flirt, aventură, să înceapă relații noi.

Articol recomandat de sport.ro
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Citește și...
Delfinariul din Constanța se extinde. Noile facilități de care vor beneficia vizitatorii
Delfinariul din Constanța se extinde. Noile facilități de care vor beneficia vizitatorii

Delfinariul din Constanța se extinde și va oferi vizitatorilor noi spații de relaxare, astfel încât delfinii să poată fi observați chiar și în afara spectacolelor.  

Piața de modă din România luptă pentru recunoaștere internațională. Care sunt cele mai mari provocări pentru designeri
Piața de modă din România luptă pentru recunoaștere internațională. Care sunt cele mai mari provocări pentru designeri

Designerii vestimentari români au ocazia să se remarce la Bucharest Fashion Week, unde zeci de reprezentanți ai industriei din întreaga lume vin să descopere colecții din România și din alte țări est-europene.  

Produsele locale, greu de găsit în magazinele din țară. Care este „soluția de avarie”
Produsele locale, greu de găsit în magazinele din țară. Care este „soluția de avarie”

Cu mii de producători locali în toată țara, alimentele ar trebui să ajungă ușor la clienți. Dar lucrurile nu stau așa.

Recomandări
Noul șef al NATO, mesaj pentru Putin după ce Zelenski și-a prezentat „planul de victorie”. Ce spune despre aderarea Ucrainei
Noul șef al NATO, mesaj pentru Putin după ce Zelenski și-a prezentat „planul de victorie”. Ce spune despre aderarea Ucrainei

Președintele Ucrainei, și-a susținut planul pentru victorie, la Bruxelles. Iar Washington-ul , a anunţat un nou ajutor militar consistent, pentru Ucraina, de 425 de milioane de dolari.

O „țintă aeriană” a pătruns 14 kilometri în România. Avioane F-16 și F-18, ridicate în aer. A fost emis mesaj RO-Alert
O „țintă aeriană” a pătruns 14 kilometri în România. Avioane F-16 și F-18, ridicate în aer. A fost emis mesaj RO-Alert

MApN a anunțat, joi, că, în jurul orei 17:00, sistemul de supraveghere radar al Armatei Române a indicat o ţintă aeriană de mici dimensiuni într-o zonă în largul Mării Negre, la aproximativ 150 km est de localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

Averile „prezidențiabililor” - Lista caselor și conturilor cu bani. Cine este cel mai bogat candidat la Cotroceni
Averile „prezidențiabililor” - Lista caselor și conturilor cu bani. Cine este cel mai bogat candidat la Cotroceni

Avem candidați la prezidențiale care au mai multe case, mașini, precum și sume impresionante în conturi, dar și candidați, care trăiesc doar din salariu și au credite.