Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie 2024. Ce urmează pentru zodii în zilele următoare

horoscop
Shutterstock

Săptămâna 15-21 iulie 2024 este una plină de evenimente astrologice care vor influența zodiile. Se În această perioadă, Soarele schimbă zodiac, iar energia general se modifică pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 iulie 2024

La începutul săptămânii Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect strâns în sectorul financiar și pot să apară schimbări bruște. Nativii Berbec sunt împinși să iasă din zona de confort și să exploreze noi direcții pentru securitatea materială.

Pe 18 iulie Soarele în tranzit prin sectorul vieții de familie formează un sextil cu Uranus din casa banilor. Berbecii vor căuta să se folosească de contextul astral pentru investiții în spațiul de locuit. În partea a doua a săptămânii, pe 20 iulie, are loc intrarea lui Marte, guvernatorul nativilor, în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării. Se schimbă energia și nativii sunt stimulați să învețe lucruri noi, să negocieze și să rezove o serie de chestiuni administrative sau financiare.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță concluzii, decizii importante, încheieri de etape și recunoașterea meritelor în sfera profesională.

Citește și
Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu
Horoscop 12 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie alege să facă curățenie printre prieteni
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Horoscop Taur săptămâna 15– 21 iulie 2024

La începutul săptămânii, Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect strâns în casa personalității și nativii Taur sunt încurajați să fie deschiși unor experiențe noi. Posibil contextul astral să ducă la decizii și schimbări semnificative de planuri. De asemenea, pot să vină oportunități neașteptate, iar nativii Taur să aibă idei sau soluții la probleme mai vechi.

Pe 18 iulie, Soarele din Rac formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Registrul astral poate aduce negocieri, înțelegeri, randament intelectual și concentrare bună în proiectele profesionale.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, al banilor, valorilor și stimei de sine. Urmează o perioadă cu acțiune în sfera financiară, negocieri și determinare pentru creșterea veniturilor. Parteneriatele pot beneficia de pe urma acestui tranzit și este un moment favorabil pentru a explora perspective diferite.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în sfera studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii și călătoriilor.

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru activitățile și sarcinile profesionale și pentru starea sănătății.

Pe 15 iulie se formează un aspect strâns între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Posibil nativii Gemeni să aibă niște revelații sau conștientizări și un dialog cu cineva apropiat să îi ajute să vadă o situație dintr-o altă perspectivă.

Pe 18 iulie, Soarele din Rac formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Posibil Gemenii să poarte negocieri, să li se propună o ofertă de colaborare sau de serviciu, care să le mărească veniturile.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul personalității și aduce multă energie, curaj și initiative. Urmează o perioadă în care Gemenii vor fi motivați să înceapă activități noi, însă se cere o atenție deosebită pentru a nu risipi energia în mai multe direcții.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în sfera financiară, a banilor și bunurilor pe care nativii le dețin cu partenerul sau alte persoane, privind viața intimă.

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări pentru planurile pe termen lung în activitățile de pe urma exercitării profesiei. Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur aduc evenimente bruște și neașteptate în planurile profesionale, iar nativii sunt sfătuiți să se adapteze situației.

În partea a doua a săptămânii, Soarele în tranzit prin zodia natală, formează un aspect armonios cu Uranus, iar acțiunile și determinarea nativilor pot duce la încheieri de colaborări, care să le suplimenteze veniturile. Uranus îi împinge pe Raci să iasă din zona de confort și să acționeze în interesul personal.

Din 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni pe sectorul subconștientului. Nativii își vor redirecționa energia spre interior, să se reechilibreze, să studieze, să se retragă din agitația cotidiană pentru a căuta informații, care să le extindă orizonturile.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță concluzii, decizii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor negocieri sau demersuri într-un parteneriat sau o relație.

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru casă și viața de familie și pot lua decizii legate de sfera profesională pentru a găsi un echilibru între carieră și familie. Pe fondul acesta astral se formează un aspect strâns între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că apar evenimente neprevăzute în sfera profesională, în cadrul conducerii firmei sau în relațiile cu persoane cu autoritate/superiorii.

În partea a doua a săptămânii, Soarele în tranzit prin casa subconștientului, formează un aspect armonios cu Uranus, din casa carierei, semn că pot veni oferte și șanse de natură profesională de la persoane care le vând un pont sau lucrează la un proiect personal, pe care-l vor lansa luna viitoare.

Din 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni pe sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung, semn că va exista acțiune și implicare în relațiile cu prietenii, dar și-n sfera proiectelor profesionale. Este o perioada favorabilă pentru înscrierea la cursuri, participarea la dezbateri intelectuale sau de dezvoltare personală.

La finalul săptămânii se formează Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu deplasări în scop administrativ și rezolvarea unor chestiuni financiare. Și sectorul comunicării și interacționării se intensifică și pe fondul acesta astral se formează o conjuncție între Marte, planete acțiunii, și Uranus, planeta imprevizivilului, care aduce vești surpriză din străinătate, care au legătură cu studiile sau activitățile profesionale. Nativii pot începe un proiect nou brusc și neașteptat la propunerea unei persoane cu care au mai lucrat.

În partea a doua a săptămânii, Soarele în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, formează un aspect armonios cu Uranus, oferind șansa de a pune pe roate o afacere, un proiect, campanie.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, intră în casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației profesionale și urmează o perioadă activă în acest domeniu. Este momentul pentru luarea unor decizii și pune în practică ideile. Atenție la comunicarea cu superiorii, care poate deveni mai conflictuală, dacă nativii nu se află pe aceeași lungime cu aceștia!

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care vizează sfera sentimentală, unde pot avea loc decizii, concluzii și încheieri de etape. De asemenea, poate avea loc și culegerea roadelor unor demersuri începute în urmă cu șase luni în planul iubirii și aventurilor romantice.

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Pe 15 iulie se formează o conjuncție între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, într-o casă financiară, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Pot să apară evenimente surpriză, cheltuieli neprevăzute, dar și încasări ale unor sume dintr-un artificiu sau o speculație financiară.

În partea a doua a săptămânii, Soarele în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Uranus din casa transformărilor profunde și a banilor proveniți din alte surse, moșteniri sau banii partenerului. Balanțele pot primi propuneri și oferte, care să le mărească veniturile. Și partenerul poate susține o serie de cheltuieli în perioada următoare.

Marte, guvernatorul casei relațiilor, își face intrarea, din 20 iulie, în zodia Gemeni, pe sectorul filosofiei de viață, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și lărgirii orizonturilor și aduce multă energie și implicare în aceste domenii. Nativii sunt stimulați să învețe, să se documenteze și perfecționeze într-un domeniu de interes pentru ei.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri începute în urmă cu șase luni în sectorul familiei, căminului, relațiilor cu părinții.

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 iulie 2024

În prima parte a săptămânii intervin chestiuni care țin de casă, familie, relația cu partenerul de cuplu, în care pot să apară surprize neașteptate, bruște, pe fondul unei conjuncții care se formează între Marte și Uranus, planeta imprevizibilului.

Tot Uranus în tranzit prin casa relațiilor formează, în partea a doua a săptămânii, un aspect armonios cu Soarele din zodia Rac și Scorpionii vor fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, privind deciziile legate de direcția în viață și planurile de viitor.

Pe 20 iulie, Marte ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, al banilor la comun cu partenerul, privind relațiile intime și administrarea unor bunuri. Urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu determinare și curaj în abordarea problemelor care țin de relație și partea financiară.

Pe 21 iulie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care poate aduce informații și vești, decizii, concluzii, încheieri de etape, finalizarea unor negocieri sau primirea unor propuneri de implicare în proiecte noi, de obținere a unor acorduri.

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 iulie 2024

În prima parte a săptămânii se dinamizează axa muncii și sănătății și nu sunt excluse evenimente bruște sau neașteptate în aceste domenii, odată cu formarea conjuncției dintre Marte și Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, mare atenție și la informațiile care vin, negocieri, deplasări, pentru că toate stau sub semnul imprevizibilului!

Tot Uranus formează în a doua jumătate a săptămânii un aspect armonios cu Soarele din zodia Rac, din sectorul asociat finanțelor, a banilor proveniți din alte surse, moșteniri sau colaborari extraprofesionale și este posibil să apară surse noi de venit.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Gemeni, casa relațiilor, unde urmează o perioadă dinamică, cu determinare, acțiune, initiative și curaj în raport cu partenerul sau cei cu care nativii Săgetător desfășoară activități.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri începute în urmă cu șase luni în sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine. Se pot încasa sume importante de bani. Dar la fel de bine, apar și cheltuieli pentru casă, reamenajarea spațiului de locuit.

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Axa iubirii, sfera sentimentală, relațiile cu prietenii și implicarea în proiecte noi sunt dinamizate odată cu formarea conjuncției dintre Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, la începutul săptămânii. Evenimente bruște și neașteptate pot să apară în planul romantic, în relația cu partenerul de cuplu sau privind deciziile legate de petrecerea vacanței.

Soarele în tranzit prin casa relațiilor formează în a doua jumătate de săptămână un aspect armonios cu Uranus și nativii Capricorn vor coopera cu inițiativele partenerului de cuplu. De asemenea, sunt șanse să apară un partener pentru nativii singuri.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul muncii și sănătății și aduce multă acțiune și determinare pentru învățarea unor lucruri noi. Este un moment prielnic pentru o nouă direcție în sfera profesională, pentru a explora direcții noi.

Pe 21 iulie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, din casa personalității nativilor, care pot înregistra un succes, o realizare în planul personal sau cel profesional. Capricornii pot lua decizii importante, să ajungă la concluzii, să încheie etape sau să culeagă roadelor unor demersuri începute în urmă cu jumătate de an.

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Sectorul vieții de familie este activat la începutul săptămânii de un aspect strâns, care se formează între Marte și Uranus, guvernatorul nativilor Vărsător, în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Au loc evenimente bruște și neașteptate în familie, vești și informații venite cu surpriză și nativii vor fi nevoiți să se adapteze unor situații.

Soarele în tranzit prin casa muncii formează, în partea a doua a săptămânii, un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că la serviciu se aranjează lucrurile în mod neașteptat. Vărsătorii vor coopera cu propuneri venite din partea perechii de viață sau a unor prieteni.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze Gemenii, respectiv casa iubirii, aventurilor romantice. Prin urmare, Vărsătorii au parte de o perioadă dinamică, cu multă acțiune și implicare în sfera sentimentală.

Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, invită la introspecție, meditație și reechilibrare emoțională, lăsarea în spate a trecutului și continuarea unor proiecte personale, care ar putea să îi pună mai mult în valoare.

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Conjuncția care se formează între Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, la începutul săptămânii, îi încurajează pe nativii Pești să aibă experiențe noi. Apar schimbări bruște și oportunități neașteptate, care le pot schimba planurile.

Soarele în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, îi invită să iasă din zona de confort, să cucerească pe cineva de care sunt atrași sau să caute metode originale de a petrece timpul cu partenerul și persoanele dragi.

Marte, planeta acțiunii, dinamizează, din 20 iulie, zodia Gemeni, respectiv sectorul familiei, căminului, părinților și rădăcinilor și aduce multă determinare și curaj în demararea unor proiecte care țin de casă, familie.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 21 iulie, care anunță decizii, concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri începute în urmă cu șase luni în sectorul prietenilor și planurilor de viitor.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Citește și...
Horoscop 13 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate aștepta la o cerere în căsătorie
Horoscop 13 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate aștepta la o cerere în căsătorie

Horoscop 13 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Ne ocupăm și de casă și de familie, dar facem tot posibilul să vedem locuri și fețe noi ca să ne rupem de stresul citadin.

Horoscop 12 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie alege să facă curățenie printre prieteni
Horoscop 12 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie alege să facă curățenie printre prieteni

Horoscop 12 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O să facem și treabă, o să ne ducem și la distracție cu familia, cu prietenii ca să eliberăm surplusul, să ne refacem pentru săptămâna care urmează.

Horoscop 11 iulie 2024, cu Neti Sandu. Oportunitate pentru o zodie să intre într-un parteneriat de afaceri
Horoscop 11 iulie 2024, cu Neti Sandu. Oportunitate pentru o zodie să intre într-un parteneriat de afaceri

Horoscop 11 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Se poate să luăm decizii înțelepte că ne-om fi învățat lecțiile și nu mai vrem să ne batem joc nici de viața noastră, nici de a altora.

Horoscop 10 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se gândește serios să își cumpere o locuință
Horoscop 10 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se gândește serios să își cumpere o locuință

Horoscop 10 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O să tragem linie și să adunăm ce am făcut bun, ce mai avem de făcut ca să încheiem cu fundă trecutul să începem o viață nouă.

Horoscop 9 iulie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și acoperă cheltuielile curente
Horoscop 9 iulie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și acoperă cheltuielile curente

Horoscop 9 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O să acordăm întreaga atenție lucrurilor care prezintă o mai mare dificultate și o să iasă ceva de calitate.

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.