Horoscop săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024. Luna Nouă în Scorpion și Mercur în Săgetător aduc transformări

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Luna Nouă în Scorpion anunță transformari și noi începuturi pentru zodii. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor simți mai intens fenomenul astral. Mercur în Săgetător aduce aventură, entuziasm, cunoaștere și călătorii.

Horoscop Berbec săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

În săptămâna analizată, nativii Berbec vor avea o agendă profesională încărcată, iar deciziile importante legate de finanțe necesită o analiză atentă. O negociere din partea a doua a săptămânii le poate consolida poziția la locul de muncă sau le oferă șansă să facă o schimbare.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care aduce un suflu nou vieții financiare, dar și relațiilor intime. Nativii sunt încurajați să-și stabilească obiective îndrăznețe și să investească în creșterea personală.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, le amplifică dorința de explorare și cunoaștere, favorizează călătoriile, studiile și dezvoltarea spirituală. De asemenea, nativii Berbec au ocazia să-și dezvolte abilitățile de comunicare. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și vor reveni la anumite teme discutate în această perioadă.

Citește și
Derută printre militarii ruși după întâlnirea cu soldații din Coreea de Nord: „Ce să facem cu chinezii ăștia!?”

Horoscop Taur săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Taur se confruntă cu o serie de aspecte care le influențează viața personală și profesională în săptămâna analizată. Preocupările financiare vor fi în prim-plan, alături de dorința de a pleca în călătorii sau să se perfecționeze din punct de vedere profesional.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion care marchează un nou început în relații, căsătorie, asocieri și parteneriate profesionale. Urmează perioadă de două săptămâni cu preocupări pentru setarea unor obiective de viitor în aceste domenii, dar care să intre în acord cu credințele și principiile lor de viață.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, aduce dialoguri legate de bani și relația intimă și este posibil să rezolve niște contexte financiare, să-și dorească o apropiere profundă de partener și conexiuni intense. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și vor reveni asupra unor decizii stabilitate acum legate de relație sau sfera financiară.

Horoscop Gemeni săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

În săptămâna analizată, nativii Gemeni se vor concentra pe teme legate de cămin, sfera amoroasă și viața profesională. La finalul săptămânii se activează sectorul relațiilor și nativii vor căuta să rezolve, să discute anumite subiecte în cuplu, să îndrepte niște nemulțumiri.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care aduce o energie transformatoare în planul muncii și sănătății. Gemenii încep noi etape în sectorul profesional, au o nouă abordare și-și prioritizează sănătatea.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, le oferă ocazia să deschidă subiecte, să clarifice anumite chestiuni relaționale/parteneriale, să îmbunătățească comunicarea în cuplu. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în sectorul relațiilor și atunci se vor relua temele pe care le discută acum.

Horoscop Rac săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Rac au o săptămână plină și dinamică și vor reuși să rezolve o serie de chestiuni organizatorice, deplasări. Totodată, vor căuta timp și pentru ei și pasiunile lor, să-și dedice timp și persoanelor dragi/familiei.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început în viața amoroasă, privind aventurile romantice, flirturile și cuceririle. Nativii singuri pot intra într-o relație sau să transforme relația în care se află, să aducă un suflu nou.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, aduce oportunități profesionale prin dialoguri și întâlniri cu partenerii de afaceri, colegii sau foșții colegi care îi pot recomanda într-un job sau proiect nou. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în aceste sectoare și atunci se pot relua dialoguri pe aceste teme.

Horoscop Leu săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Leu vor experimenta săptămâna aceasta o perioadă intensă cu transformări în perioada următoare. Nativii vor fi preocupați de proiectele personale, financiare, relaționale. De asemenea, apare dorința de dezvoltare și creștere personală.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care anunță noi începuturi și declanșează un proces de transformare profundă în viața de familie, oferind ocazia de a consolida legăturile de familie.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, aduce o comunicarea mai bună în planul iubirii și oferă oportunitatea de discuta pe diverse teme. Cei singuri pot fi atrași de cunoștințele intelectuale ale partenerului. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în sectorul iubirii și se vor relua dialogurile începute în această perioadă.

Horoscop Fecioara săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

În săptămâna analizată nativii Fecioară sunt invitați să-și îndrepte atenția către aspectele personale ale vieții. Relațiile, finanțele și securitatea materială vor fi în prim-plan. La finalul săptămânii intervin chestiuni legate de casă, familie, patrimoniu, administrarea unor bunuri imobiliare.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou ciclu în sfera comunicării și a relațiilor cu cei din jur. De asemenea, nativii sunt invitați să-și reconfigureze modul de interacțiune și să clarifice anumite aspecte ale vieții sociale.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, aduce în prim-plan comunicarea cu familia pe teme de locuință, administrarea unor bunuri. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, când se vor relua dialogurile și temele discutate acum.

Horoscop Balanță săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Balanță vor avea o săptămână plină de oportunități de dezvoltare personală și financiară, se informează, interacționează cu ceilalți, împart impresii, dar și momente în care au nevoie de liniște și izolare.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început în regimul banilor, administrarea, câștigarea și cheltuirea acestora. De asemenea, nativii vor simți o nevoie puternică de schimbare și dorință de a-și consolida situația materială și de a-și descoperi valoarea.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, pe casa comunicării, deschide căi către perspective și oportunități noi, să învețe, să călătorească și să-și extindă cercul de cunoștințe. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și se vor relua niște discuții inițiate acum sau se reevaluează niște planuri și decizii.

Horoscop Scorpion săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Scorpion încep săptămâna cu gândul la sfera amoroasă. Nativii care au suferit o decepție au nevoie de spațiu și independență, ca urmare a unor experiențe care le-au schimbat viziunea asupra relațiilor.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început, o șansă de a-și redefini identitatea și de a stabili obiective pe termen lung. Este un moment prielnic pentru a începe un capitol nou de viață.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, aduce preocupări de natură financiară. Comunicarea este cheia succesului în negocieri și contracte în următoarele săptămâni. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și se vor relua dialogurile despre bani și negocierile. De asemenea, se va reevalua situația financiară și nativii vor căuta să se reorganizeze mai bine.

Horoscop Săgetător săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Nativii Săgetător traversează o săptămână intensă, marcată de încheieri ale unor contracte profesionale care vor duce la planificarea unor activități noi.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care îndeamnă la o analiză introspectivă pentru a-și identifica blocajele emoționale și a le depăși, de a spori eliberarea de tipare comportamentale care îi limitează.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, amplifică capacitatea de comunicare, învățare, interacționare, negociere. Urmează o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți relațiile interpersonale și pentru a-și clarifica obiectivele de viață. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și se pot reevalua obiectivele pe termen lung.

Horoscop Capricorn săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

În săptămâna analizată nativii Capricorn vor fi cu gândul la carieră și vor relua legături importante, care le pot deschide perspective noi.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început în activitățile sociale, profesionale, dar și-n planurile de viitor care pot deveni mai clare și unde pot avea loc trasnformări profunde.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, îndeamnă la introspecție și la o reevaluare a trecutului. Emoții și experiențe pe care nativii le-au ținut ascunse pot ieși la suprafață oferindu-le o înțelegere mai profundă a propriei persoane. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și nativii vor avea ocazia să revizuiască planurile de acum, să exploreze adâncurile sufletului și să aibă revelații, care le vor schimba perspectiva asupra vieții.

Horoscop Vărsător săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

În săptămâna analizată nativii Vărsător sunt invitați la o reevaluare a aspectelor cheie ale vieții lor. Preocupările financiare, planurile de călătorie și oportunitățile profesionale sunt preocupări care aduc multă acțiune.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început în planul carierei, imaginii și reputației profesionale, stimulându-i să-și stabilească obiective ambițioase și să exploreze căi noi de evoluție.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, activează sectorul vieții sociale, relațiilor de prietenie și planurile de viitor. Sunt favorizate conexiunile cu prietenii și colaborările cu partenerii din sfera profesională. Dialogurile vor marca perioada următoare. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, și oferă ocazia corectării unei direcții, reevaluării unor decizii.

Horoscop Pești săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024

Săptămâna aceasta nativii Pești sunt preocupați de carieră, relații, sfera financiară, în special a banilor la comun. Dialogul cu partenerul de viață legat de teme profunde despre valori și credințe îi va pune pe gânduri pe nativii Pești.

Pe 1 noiembrie se formează Luna Nouă din Scorpion, care marchează un nou început în sfera sistemului educațional, perfecționarea profesională, călătoriile, dezvoltarea personală, și nu în ultimul rând privind filosofia de viață și credințele.

Pe 2 noiembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător, stimulează activitatea profesioanală, mai ales că apar oportunități și proiecte. De asemenea, urmează o perioadă cu discuții și negocieri importante. În perioada 25 noiembrie-15 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și se vor relua și revizui teme și decizii stabilite în perioada aceasta.

Articol recomandat de sport.ro
Uluitor! Antrenorul dat afară se alege cu o sumă fabuloasă: 78 de milioane de euro
Uluitor! Antrenorul dat afară se alege cu o sumă fabuloasă: 78 de milioane de euro
Citește și...
Cum s-a ales cu dosar penal un șofer nevinovat într-un accident de trotinetă în Timișoara
Cum s-a ales cu dosar penal un șofer nevinovat într-un accident de trotinetă în Timișoara

Ajuns victimă colaterală într-un accident în Timișoara, un șofer de 62 de ani s-a ales cu dosar penal.

 

Ora de iarnă 2024. De ce dăm ceasurile înapoi și tot ce trebuie să știi despre schimbarea orei
Ora de iarnă 2024. De ce dăm ceasurile înapoi și tot ce trebuie să știi despre schimbarea orei

România se pregătește pentru trecerea anuală la ora de iarnă, un eveniment care marchează sfârșitul perioadei de vară și aduce cu sine cea mai lungă zi din an - de 25 de ore.

Toamna caldă instalată în țară afectează negativ plantele. Temperaturile ridicate intensifică fenomenul de deșert
Toamna caldă instalată în țară afectează negativ plantele. Temperaturile ridicate intensifică fenomenul de deșert

După câteva zile reci o toamnă caldă s-a instalat în aproape toată țara. În unele zone au fost chiar și 20 de grade, iar pomii au început să înflorească a doua oară.

Recomandări
Sute de militari au rostit jurământul de credință în București, de Ziua Armatei Române. ”Am plâns, normal, se plânge”
Sute de militari au rostit jurământul de credință în București, de Ziua Armatei Române. ”Am plâns, normal, se plânge”

De Ziua Armatei Române, vineri au avut loc numeroase ceremonii și evenimente, menite să marcheze împlinirea a 80 de ani de la eliberarea ultimului oraș de sub ocupație străină.  

Incredibil cui ar fi vrut Ioan Crișan să-și lase averea de milioane de euro, înainte de a fi asasinat. Cazul se complică
Incredibil cui ar fi vrut Ioan Crișan să-și lase averea de milioane de euro, înainte de a fi asasinat. Cazul se complică

Cazul omului de afaceri ucis acum trei ani la Arad cu o bombă artizanală declanșată de la distanță s-a complicat. Considerați suspecții unui asasinat la comandă, fiica lui Ioan Crișan și presupușii executanți au fost eliberați.

Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Ce este interzis să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 26 octombrie
Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Ce este interzis să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 26 octombrie

Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, este unul dintre cei mai iubiți sfinți din calendarul ortodox, prăznuit anual pe 26 octombrie.