Horoscop săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024. Ce aduce conjuncția Mercur-Uranus din zodia Taur

horoscop
Shutterstock

Evenimente neașteptate au loc în această săptămână. Conjuncția Mercur-Uranus din zodia Taur aduce comunicare nonconformistă și idei originale.

Horoscop Berbec săptămâna 27 mai - 2 iunie 2024

Nativii Berbec încep săptămâna preocupați de sfera profesională, rezolvarea unui context încurcat. Unii dintre nativi pot să negocieze un contract, să obțină o mărire salarială sau un buget, pe care să-l administreze în perioada următoare. Pot să apară și surprize neașteptate, plăcute, în planul financiar, să discute și să încheie un contract pe termen lung. Mercur și Saturn sunt într-un aspect armonios și susțin negocierile.

În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să aibă o stare de meditație și introspecție, să se gândească la cineva din trecut, să fie tentați să ia legătura cu persoana respectivă, dar se tem că vor fi răscoliți emoțional.

Vineri se formează un aspect strâns între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa banilor. Posibil să se decidă în ultimul moment să facă o surpriză unei persoane importante din viața lor.

Citește și
Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022
Horoscop 24 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate recupera niște bani din urmă
Cu cât erau plătiți mercenarii români care au fost uciși în Congo. Detalii despre atacul lansat de rebelii M23

În weekend, nativii Berbec iau o decizie în planul personal.

Horoscop Taur săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu planuri de călătorie, de participare la un eveniment alături de un prieten, de stabilirea unor strategii privind proiectele pe care le au în derulare. Sectorul relațiilor se relansează și nativii se reconectează cu partenerul de cuplu.

Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta responsabilității, cooperează în prima parte a săptămânii și susțin negocierile și dialogul în proiectele pe termen lung.

Finalul de săptămână aduce propuneri tentante venite din planul profesional, idei originale, pe care nativii le pot pune în practică, cu acordul șefilor sau a unor persoane cu putere de decizie.

Duminică, Taurii se retrag, stau și se gândesc la trecut și iau o decizie importantă: se eliberează de bagajul emoțional, pe care l-au simțit ca o povară o perioadă mai mare de timp.

Horoscop Gemeni săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru rezolvarea unui context financiar, să facă o plată, să intre în posesia unor bani, să rezolve niște chestiuni birocratice, să obțină niște acte oficiale, de care au nevoie într-un demers.

Mercur, guvernatorul lor, și Saturn din zodia Pești, cooperează și formează un aspect de susținere în planul profesional, privind relațiile cu cineva din străinătate sau în raport cu superiorii. Așadar, Gemenii pot să fie pe aceeași lungime de undă cu cineva cu care pot începe un proiect pe termen lung, de pe urma căruia să obțină beneficii financiare.

Același Mercur, planeta comunicării, formează, spre finalul săptămânii, un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că Gemenii pot avea brusc niște revelații, să li se schimbe perspectiva asupra vieții, privind principiile și sistemul de valori, să privească și din alt unghi o problemă care îi frământă.

Weekendul aduce preocupări pentru întâlnirea cu prietenii, organizarea unei petreceri sau plecarea în afara orașului împreună cu cei apropiați.

Horoscop Rac săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Rac au parte de un început de săptămănă cu preocupări legate de administrarea unor sume de bani, returnarea unei datorii, plătirea unui impozit sau reeșalonarea unor rate. Posibil să primească și niște bani sub formă de cadou de la familie, părinți, să îi investească în casă.

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa prietenilor și a proiectelor de viitor formează un aspect armonios cu Saturn, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor profesionale și nativii Raci pot să stabilească, împreună cu partenerul sau cei cu care desfășoară activități, planuri pe termen lung.

Mercur, astrul comunicării și negocierilor, formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn cu Racii vor avea idei originale, pe care încearcă să le pună în practică. De asemenea, își îndeplinesc sarcinile și rezolvă diferit o serie de situații apărute. Superiorii le apreciază implicarea și faptul că au relații bune cu toată lumea.

Horoscop Leu săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Leu încep săptămâna preocupați de sarcinile de la serviciu, relațiile cu colegii, rezolvarea unor chestiuni, care țin de intrarea în posesia unor sume de bani, de o plată pe care trebuie să o facă pentru o reparație sau achiziția unor bunuri pentru casă.

Sectorul relațiilor și parteneriatelor intră în vizorul Leilor de marți, când este posibil să primească o ofertă nouă de job, care să le pună mai mult în valoare creativitatea. Și partenerul ar putea să facă o schimbare bruscă de direcție profesională. Există și varianta în care Leii și partenerii lor pot lucra împreună sau partenerul nativului Leu să înregistreze un succes profesional, care să-l propulseze în carieră.

Acest context astral este susținut și de conjuncția care se formează între Mercur și Uranus, care aduce vești plăcute, cu surpriză în planul carierei, la nivelul conducerii firmei, privind cariera partenerului sau relațiile cu străinătatea.

Horoscop Fecioara săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de sfera sentimentală sau de relațiile cu copiii pentru nativii părinți. Registrul astral se schimbă de marți, când Fecioarele rezolvă un context birocratic și intră în posesia unor acte. Lucrurile par să meargă foarte ușor grație persoanelor care le ies în cale și le oferă ajutorul.

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, formează un aspect armonios cu Saturn, planeta responsabilității, în tranzit prin casa relațiilor, semn că vor exista, în partea a doua a săptămânii, dialoguri constructive cu partenerul și se poate repara o relație, mai ales dacă cele două părți sunt sincere și nu mai ocolesc niște răspunsuri.

Tot Mercur formează spre finalul săptămânii o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să apară informații neașteptate de la rude din străinătate, invitații sau evenimente care să-i ia prin surpridere.

Horoscop Balanță săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări legate de casă și familie, administrarea unor bunuri sau își oferă ajutor unui membru de familie care are nevoie.

Sectorul sentimental se dinamizează de marți și nativii singuri au șanse să intre într-o relație, să petreacă timp de calitate cu partenerul de cuplu, dacă fac parte dintr-un cuplu mai vechi, să programeze o călătorie. De asemenea, își pot valorifica potențialul, să-și valorifice un talent, de pe urma căruia să obțină beneficii financiare.

Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Saturn și susțin dialogul în relațiile profesionale. Lucrurile par să se așeze mult mai bine la serviciu, iar relațiile cu colegii se îmbunătățesc. Au loc schimbări benefice pentru toată lumea și dialoguri constructive, care vor duce la realizări însemnate în planul profesional.

Tot Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul financiar, ai banilor proveniți din alte surse decât salariile, semn că, în urma unor discuții, s-ar putea încheia un contract, care să aducă mai mulți bani în conturile nativilor.

Horoscop Scorpion săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Scorpion încep săptămâna cu deplasări, dialoguri, întâlniri, interviuri și susținere de examene sau proiecte. Sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți este bine aspectat. Urmează preocupări pentru casă și administrarea unor bunuri, rezolvarea unui context locativ privind o tranzacție imobiliară sau intrarea în posesia unor bunuri. Sume importante pot intra în conturile nativilor în perioada următoare dacă știu să administreze bunurile pe care le dețin.

Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Saturn, de susținere a dialogului și negocierilor în raport cu partenerul sau partenerii de afaceri. Scorpionii ajung foarte ușor la concluzii și înțelegeri, negociază și înregistrează un succes.

Tot Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, spre finalul perioadei analizate, și aduce surprize, vești, informații neașteptate în planul relațiilor personale sau de natură profesională.

Horoscop Săgetător săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări de natură financiară, cheltuieli pentru casă sau socoteli pentru achiziționarea unor bunuri. De marți Săgetătorii au mai multe deplasări de făcut, apar evenimente neprevăzute și se dau peste cap toate planurile stabilite la începutul săptămânii.

Mercur, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Saturn și aduc susținere într-o chestiune care ține de casă, familie, discuții plăcute, înțelegeri, armonie.

Spre finalul săptămânii, Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, și aduc vești surpriză, neașteptate din sfera muncii, de la colegi, privind un proiect sau o activitate independentă. Nativii pot rupe și un contract din cauza unor neînțelegeri sau a unor încurcături pe care le au din cauza unui colaborator sau partener de afaceri.

Horoscop Capricorn săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Capricorn se preocupă de ei la începutul săptămânii și s-ar putea să iasă în evidență la serviciu, în ședințe, întâlniri, dacă susțin un interviu sau o lucrare/proiect. Saturn, guvernatorul lor, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios, de susținere cu Mercur, planeta comunicării. Așadar, lucrurile par să fie în favoarea lor, să facă impresie bună.

Începând de marți se activează casa banilor și nativii vor căuta să cumpere un cadou unei persoane dragi, să facă o surpriză partenerului de cuplu sau copiilor, cei care sunt părinți. De asemenea, pot să apară evenimente și cheltuieli neprevăzute.

Spre finalul săptămânii, același Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului și anunță evenimente, vești, informații, declarații surpriză îm planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind stabilirea unei perioade de vacanță sau pregătirea unui proiect în care nativii își pot pune în valoare creativitatea.

Horoscop Vărsător săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Contextul astral al începutul de săptămână le aduce nativilor Vărsător o stare de izolare, introspecție și meditație, reflectare asupra deciziilor din ultimul timp. De marți se activează casa personalității și nativii sunt în centrul atenției, au idei originale, propun proiecte, au loc discuții cu șefii, cu persoane cu putere de decizie și caută să demareze niște proiecte. Se simt plini de viață, de idei, creativi și vor să-și valorifice mai mult potențialul. Contextul astral este susținut de aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, din casa stimei de sine.

Tot Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, guvernatorul lor, în sectorul vieții de familie și este posibil să vină cu idei legate de casă, o schimbare de decor, pentru a mări confortul, decizii privind patrimoniul și administrarea unor bunuri.

Weekendul aduce deplasări în afara orașului, la pieteni sau cu un grup de prieteni și decizii privind un proiect profesional, pe care nativii doresc să-l înceapă.

Horoscop Pești săptămâna 27 mai -2 iunie 2024

Nativii Pești încep săptămâna cu preocupări pentru planurile de viitor, proiectele în care sunt implicați cu un prieten sau mai mulți, privind viața socială și participarea la evenimente, lărgirea cercului de cunoscuți cu persoane cu care au aceleași pasiuni.

Marți este o zi mai dificilă, în care s-ar putea să-și aducă aminte diverse evenimente sau situații din trecut, care să-i răscolească, să le producă trăiri emoționale intense. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să îi ajute să treacă peste această stare și să vadă lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Contextul astral este susținut de un aspect armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, în tranzit prin zodia Pești.

Tot Mercur formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, semn că Peștii pot avea idei originale, să poarte discuții prin care să surprindă, să aducă un suflu nou unui proiect, să se implice într-o situație, să o rezolve diferit față de cum au făcut până acum.

Weekendul aduce cheltuieli și preocupări pentru bani, încasarea unor sume, decizii privind economisirea unei sume în conturile de economii.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Mai rău ca în Vestul Sălbatic! Bătăi de stradă în Germania, înainte de Serbia - Anglia
VIDEO Mai rău ca în Vestul Sălbatic! Bătăi de stradă în Germania, înainte de Serbia - Anglia
Citește și...
Horoscop 25 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care începe o viață nouă, profesional și personal
Horoscop 25 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care începe o viață nouă, profesional și personal

Horoscop 25 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de relaxare. Ieșim la întâlnire, la plimbare, la picnic, poate la plajă, la mare, la munte, pe terasă, la piscină și ne relaxăm.

Horoscop 24 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate recupera niște bani din urmă
Horoscop 24 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate recupera niște bani din urmă

Horoscop 24 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. Facem și treabă, ne și distrăm, plecăm în excursii și ne vedem cu prietenii, cu rudele c-avem diverse de sărbătorit, zilele astea.

Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii
Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii

Horoscop 23 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu Lună Plină. Avem multe de făcut și o să ne străduim să ne achităm onorabil de toate obligațiile că vrem să functioneze totul ceas, ca la carte.

Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională

Horoscop 22 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reușite azi. O să ne putem înțelege cu cei care pân-acum n-au dat semne de bunăvoință și o să facem progrese atât în plan profesional, cât și personal.

Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem motive de bucurie, că e sărbătoare, dar ne putem mișca rapid și cu eleganță ca să rezolvăm toate urgențele.
Recomandări
"Există o presiune foarte mare". Cât de pregătită este România pentru debutul la EURO 2024. Promisiunea lui Edi Iordănescu

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Munchen, înaintea debutului la EURO 2024, că "tricolorii" sunt pregătiți să dea totul împotriva Ucrainei.

Elena Lasconi anunță că vrea să devină șefa USR și lansează un atac la PSD:
Elena Lasconi anunță că vrea să devină șefa USR și lansează un atac la PSD: "România este roșie. Avem un partid-stat"

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, şi-a anunţat, duminică după-amiază, candidatura pentru funcţia de preşedinte al USR.

Trump amenință că va pune capăt sprijinului american pentru Ucraina dacă va fi reales președinte. Atac frontal la Zelenski
Trump amenință că va pune capăt sprijinului american pentru Ucraina dacă va fi reales președinte. Atac frontal la Zelenski

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a criticat aploarea sprijinului militar și financiar acordat de țara sa Ucrainei și a amenințat că va rezolva "imediat problema" dacă va reveni la Casa Albă.