Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024: Mercur revine la mișcarea directă și Venus intră în Balanță

horoscop
Shutterstock

Ultima săptămână din luna august, cea din perioada 26 august – 1 septembrie 2024, este marcată de două fenomene astrologice importante: Mercur revine la mișcare direct și Venus va intră în Berbec, pe 29 august.  

Horoscop Berbec săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Berbec încep săptămâna cu deplasări, întâlniri, discuții în planul profesional sau personal.

27 august este o zi care aduce o energie bună și evenimente neașteptate în planul relațiilor și îi invită pe nativi să exploreze modalități noi de a aborda o relație. Contextul astral aduce soluții pentru rezolvarea unor probleme în cuplu.

Pe 28 august, Mercur revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul sentimental, care a fost răscolit în ultimele două săptămâni. Comunicarea devine mai clară și se pot relua dialoguri, care să clarifice o situație în planul sentimental.

Citește și
„Monstrul din Avignon” a violat-o de 4 ori pe soția drogată a prietenului său. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe sectorul relațiilor și aduce echilibru, armonie, înțelegere și îmbunătățirea relației, și nu în ultimul rând, un compromis.

În ultima zi a săptămânii analizate are loc intrarea lui Uranus în mișcare retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine, care până pe 30 ianuarie 2025 pune accent pe reevaluarea situației financiare și revizuirea valorilor și stimei de sine.

Horoscop Taur săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări de natură financiară și împărțirea unor bunuri.

Marți este o zi favorabilă și nu este exclus să apară surprize în planul sentimental și o schimbare bruscă de direcție, care poate deschide o ușă nouă, iar dacă nativii Taur reușesc să iasă din zona de confort, își pot schimba viața.

Pe 28 august, Mercur revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul vieții de familie, care a fost răscolit și reevaluat în ultimele două săptămâni. Discuții și deciziile legate de casă și familie devin mai clare și se poate lămuri o situație în cuplu și viața de familie.

Pe 29 august, Venus, guvernatoarea nativilor, intră în Balanță, pe sectorul muncii și sănătății și aduce armonie și îmbunătățirea relațiilor de natură profesională, dar și a a relațiilor în general.

Duminica, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa personalității și până pe 30 ianuarie 2025 pune accent pe o reevaluare și revizuire a priorităților și planurilor personale.

Horoscop Gemeni săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru planurile personale, dar și cu discuții cu partenerul de cuplu privind viitorul împreună.

Marți se formează un aspect de susținere din partea familiei într-o chestiune, care le aduce dezamăgire nativilor. Posibil să apară surprize neașteptate care vizează casa sau familia.

Pe 28 august, Mercur guvernatorul nativilor, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni în care a răscolit planurile de familie și au reluat discuții cu persoane din trecut sau cu care era nevoie de o clarificare.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Balanță, respectiv casa iubirii și aduce armonie, reconectarea cu partenerul sau nativii singuri ar putea intra într-o relație nouă.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa asociată subconștientului, vieții interioare și trecutului. Până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă de reviziuiri și reevaluări a principiilor și credințelor.

Horoscop Rac săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

La începutul săptămânii, nativii Rac ar putea să se confrunte cu o stare mai puțin plăcută, să aibă nevoie de mai multă odihnă. De asemenea, se pot reactiva niște afecțiuni mai vechi dacă nu adoptă un regim de viață sănătos, mai ales că au mai avut parte de semne care indicau să elimine niște obiceiuri nesănătoase.

Marți, Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect armonios și este posibil să aibă susținere de la un prieten în ce privesc unele planuri care vizează casa și familia, să împrumute o sumă de bani pentru a reamenaja un spațiu.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă de două săptămâni în care au reevaluat situația financiară.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, ajunge în Balanță, pe sectorul vieții de familie și casei. Urmează o perioadă cu armonie și înțelegere în familie, dar și cu preocupări pentru o reamenajare sau redecorare a casei.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, unde până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă de revizuiri a planurilor pe termen lung, relațiilor de prietenie și activităților de pe urma exercitării profesiei.

Horoscop Leu săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru relațiile de prietenie, întâlniri, dar și dialoguri, care se pot transforma în dispute aprinse din cauza unor viziuni diferite.

Marți, Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect armonios, care leagă casa banilor de cea a carierei, semn că poate interveni o schimbare în situația financiară, să se aprobe un credit, o mărire salarială, să primească o sumă de bani.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă în care nativii Leu și-au reevaluat planurile personale de viață.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, ajunge în Balanță, pe sectorul comunicării și interacționării, a informațiilor și învățării și urmează o perioadă cu acumulare ușoară a unor informații și rezolvarea unor contexte administrative sau financiare, purtarea unor negocieri.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa carierei, imaginii, statutului profesional și până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă cu revizuiri asupra proiectelor și direcției profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru carieră și reputația profesională, dar și pentru planurile de viitor.

Marți, Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect armonios. Iubirea poate veni neașteptat, de la drum sau dacă nativii decid să socializeze, să iasă, să participe la diverse evenimente sau cursuri.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă în care le-a răscolit nativilor universul interior și trecutul, iar acum pot lua decizii, să lase în spate un bagaj emoțional care îi ține ancorați.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă sau alte colaborări extraprofesionale și aduce suplimentare a veniturilor, mici noroace sau încheierea unor contracte noi cu mai mulți bani.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul principiilor, credințelor, călătoriilor, perfecționării și schimburilor de experiență profesională și până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă cu revizuiri asupra acestor domenii de viață.

Horoscop Balanță săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Balanță sunt preocupați la începutul săptămânii de plecarea într-o călătorie sau începerea unor cursuri, dar și de reorganizarea unor sarcini la serviciu.

Marți, Venus, guvernatoarea nativilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect armonios, care le aduce în cale persoane din trecut sau îndrăgostiri bruște. Evenimente neașteptate pot avea loc în planul relațiilor intime.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor și se pot relua niște dialoguri pentru clarificări, dar și decizii.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe casa personalității și operează în favoarea acestora, le aduce farmec și noroc, protecție și dispoziție de flirt și cuceriri.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul intereselor financiare, al banilor și bunurilor la comun, transformărilor profunde și relațiilor intime, unde, până pe 30 ianuarie 2025 urmează o revizuire a acestor domenii.

Horoscop Scorpion săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Scorpion sunt preocupați de bani și administrarea unor fonduri comune la începutul săptămânii, dar și de o transformare pe care vor să o facă, să elimine un obicei nesănătos.

Marți, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și pot să apară evenimente neașteptate în relațiile cu un prieten sau cu persoane cu care nativii interacționează sau desfășoară o activitate.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și se pot relua niște discuții legate de planurile profesionale de viitor. De asemenea, acum se pot lua și decizii pentru că nu mai există riscul unor răzgândiri.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe sectorul vieții interioare și subconștientului și urmează o perioadă cu revelații, introspecții și revizuiri ale planurilor ce vizează relația de cuplu.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă de reevaluare a relațiilor personale sau profesionale.

Horoscop Săgetător săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Săgetător sunt preocupați la începutul săptămânii de relații, asocieri, negocieri într-un contract sau parteneriat profesional.

Marți este o zi favorabilă planificării unor strategii pe termen lung privind activitățile profesionale.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul principiilor, credințelor și schimburilor de experiență profesională și se pot relua dialoguri legate de decizii privind direcția profesională sau de o asociere/colaborare cu cineva din străinătate.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe sectorul prietenilor, grupurilor și proiectelor de viitor și aduce echilibru în relațiile cu cei cu care desfășoară activități de grup, șanse de a începe proiecte de noi, dar și oportunități în dragoste pentru cei singuri.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul muncii, rutinei, activităților zilnice și sănătății. Urmează o perioadă, până pe 30 ianuarie 2025 de reevaluare a activităților profesionale, programului și sarcinilor de muncă, dar și a sănătății.

Horoscop Capricorn săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru sfera muncii. Volumul de muncă poate crește și apar tot felul de situații și evenimente, care le aduc nativilor suprasolicitare, dar și activități care îi pot pune în valoare. Li se oferă șanse și propuneri de preluare a unor responsabilități noi.

Marți este o zi favorabilă în planul sentimental pentru cei singuri, așa că recomandarea astrelor este să fie atenți în jurul lor.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul intereselor financiare, a bunurilor și banilor deținuți la comun cu partenerul, pivind relația intimă și încrederea reciprocă. Se pot relua niște dialoguri și clarifica anumite chestiuni financiare, de relație, privind negocierea sau semnarea unui contract.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe sectorul carierei și aduce oportunități, șanse de afirmare și ascensiune profesională.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unor abilități sau talente. Până pe 30 ianuarie 2025 urmează o perioadă de revizuiri și reevaluări în sfera sentimentală.

Horoscop Vărsător săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Nativii Vărsător sunt preocupați la începutul săptămânii de sfera sentimentală, relațiile cu copiii - pentru nativii părinți - un proiect de creație sau planificarea unui sejur.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și comunicarea revine la normal, se pot relua dialoguri și stabili anumite planuri de viitor împreună cu partenerul.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, pe sectorul perfecționării profesionale, călătoriilor și filosofiei de viață, semn că urmează o perioadă cu succese la examene, prezentare de proiecte, oportunități de lărgire a orizonturilor cunoașterii și de implicarea în proiecte profesionale, care îi poate pune în valoare.

Pe 1 septembrie, Uranus, guvernatorul nativilor, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul vieții de familie, locuinței, părinților și patrimoniului. Până pe 30 ianuarie 2025 Vărsătorii au ocazia să revizuiască planurile în cadrul familiei.

Horoscop Pești săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru casă și administrarea unor bunuri imobiliare, o investiție sau obținerea unor bani de la familie.

Marți, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și pot avea loc evenimente neașteptate în planul relațiilor, iar nativii să experimenteze modalități noi de a rezolva o situație în planul relațiilor sau parteneriatelor profesionale.

Pe 28 august, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, prin sectorul muncii și lucrurile încep să revină la normal după o perioadă în care Peștii au reevaluat sarcinile, activitățile profesionale și relațiile cu colegii sau colaboratorii.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță, în planul intereselor financiare. Posibil să înceapă să vină bani din alte surse sau partenerul poate susține niște cheltuieli. De asemenea, si planul relațiilor intime se activează și nativii încearcă să se reconecteze cu partenerul de cuplu.

Pe 1 septembrie, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul comunicării, informațiilor, interacționării și învățării. Până pe 30 ianuarie 2025 nativii Pești au ocazia să reia niște cursuri, să se perfecționeze într-un domeniu, să-și îmbunătățească comunicarea și abilitățile profesionale.

Articol recomandat de sport.ro
Guvernul a găsit 100 de milioane € pentru un stadion nou! Proiectul SF devine realitate
Guvernul a găsit 100 de milioane € pentru un stadion nou! Proiectul SF devine realitate
Citește și...
Culturistul care mânca 16.500 de calorii pe zi și își injecta insulină pentru a mânca și mai mult a murit. Cum arăta meniul
Culturistul care mânca 16.500 de calorii pe zi și își injecta insulină pentru a mânca și mai mult a murit. Cum arăta meniul

Culturistul belarus Illia Golem, care mânca 16.500 de calorii pe zi și își injecta insulină pentru a mânca și mai mult, a murit la 36 de ani. Bărbatul de 165 de kilograme mânca 7 mese cât se poate de încărcat în fiecare zi.  

Turiștii din Spania confundă o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și fac duș sub ea | VIDEO
Turiștii din Spania confundă o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și fac duș sub ea | VIDEO

Mai mulți turiști din Spania au confundat o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și s-au filmat în timp ce făceau duș sub ea, până să realizeze că se îmbăiau în dejecții.

 

Un temut interlop constănțean, găsit mort în Spania. A tăiat cu sabia mâna uneia dintre victimele sale
Un temut interlop constănțean, găsit mort în Spania. A tăiat cu sabia mâna uneia dintre victimele sale

Unul dintre cei mai temuți interlopi constănțeni, recunoscut pentru cruzimea cu care își trata victimele, a fost găsit mort în celula sa din Spania. Românul care tăiase cu sabia mâna unei femei ispășea 55 de ani de închisoare.

 

Recomandări
Bucureștiul are cartiere întregi de consumatori de droguri. Familiile dependenţilor de stupefiante trăiesc un coşmar pe viu
Bucureștiul are cartiere întregi de consumatori de droguri. Familiile dependenţilor de stupefiante trăiesc un coşmar pe viu

În capitala României sunt cartiere în care la fiecare scară de bloc există cel puţin un consumator de droguri.

Cristina Neagu se retrage din activitate. Cea mai bună handbalistă a făcut anunțul la Știrile PRO TV: Va fi ultimul meu sezon
Cristina Neagu se retrage din activitate. Cea mai bună handbalistă a făcut anunțul la Știrile PRO TV: Va fi ultimul meu sezon

De 4 ori cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu s-a retras în iarnă de la echipa națională. A venit în studioul Știrilor PRO TV pentru un nou anunț important.

Autostrada Moldovei, A7: Șeful de la Transporturi promite că se va putea circula de la Ploiești la Focșani din decembrie
Autostrada Moldovei, A7: Șeful de la Transporturi promite că se va putea circula de la Ploiești la Focșani din decembrie

La finalul lunii decembrie se va circula pe Autostrada Moldovei de la Ploiești la Focșani. Așa sună promisiunea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.