Horoscop săptămâna 24 - 30 iunie 2024. Saturn retrograd și Lilith în Balanță, ce urmează pentru zodii

zodii horoscop
Shutterstock

Saturn, seniorul karmei, intră în mișcare retrogradă, din 29 iunie. Lilith își începe tranzitul prin Balanță, din 29 iunie.

Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn, planeta restricțiilor, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin zodia Pești. Până pe 15 noiembrie urmează o perioadă, în care nativii Berbec sunt invitați la reevaluarea proiectelor personale sau profesionale. De asemenea, un bilanț ar putea să-i ajute să-și dea seama, care este calea pe care ar fi bine să meargă din punct de vedere profesional.

Cu Lilith în tranzit prin Balanță, din 29 iunie, pe sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, urmează o perioadă de nouă luni, în care Berbecii vor avea reținere să încheie parteneriate/asocieri. De asemenea, apar dificultăți în relație, iar cei singuri s-ar putea să aibă o teamă de a se apropia de persoane noi, motivul fiind o suferință mai veche.

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Citește și
„Am avut multe femei în viața mea!”. Moștenitorul Lamborghini o atacă pe presupusa sa fiică

Saturn, planeta restricțiilor, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin zodia Pești, prin casa prietenilor și proiectelor de viitor, semn că până pe 15 noiembrie, nativii Taur sunt invitați să-și reevalueze planurile de viitor și relațiile cu cei cu care desfășoară activități profesionale sau de grup.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, se activează casa muncii și activităților profesionale. Urmează o perioadă de nouă luni, în care nativii Taur pot avea obsesii pentru ordine și organizarea activităților la serviciu. De asemenea, apar dificultăți în relațiile cu cei cu care lucrează sau colaborează. Taurii vor dori să controleze activitățile, să se asigure că totul merge conform planurilor. Și sănătatea intră în atenția Taurilor și nativii pot deveni obsedați de un regim de viață sănătos.

Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Pe 29 iunie, Saturn îți începe mișcarea restrogradă prin zodia Pești. Până pe 15 noiembrie, Gemenii au ocazia să-și reevalueze activitatea profesională, să caute să-și dea seama dacă drumul pe care merg este cel bun, dacă pot găsi soluții la unele probleme ivite sau să-și schimbe domeniul de activitate pentru a avea satisfacție profesională.

Pe 29 iunie, Lilith își începe tranzitul, pentru următoarele nouă luni, în zodia Balanță, pe sectorul iubirii, relațiilor cu copiii, petrecerii timpului liber, creativității, unde poate aduce blocaje, să strice lucrurile, să le încurce, iar Gemenii să oscileze sau să fie atrași de persoane nepotrivite. Pot exista blocaje în exprimarea sentimentelor, în relațiile cu copiii, iar creativitatea poate fi inhibată.

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn, guvernatorul casei relațiilor, începe să retrogradeze din 29 iunie prin zodia Pești, prin casa principiilor, credințelor, perfecționării profesionale, călătoriilor și cunoașterii, lărgirii orizonturilor. Până pe 15 noiembrie îi invită pe nativii Rac la o reevaluare a convingerilor și filosofiei de viață. S-ar putea să apară evenimente care să le dea peste cap tot universul, să vadă viața dintr-o altă perspectivă.

Cu Lilith din 29 iunie în zodia Balanță, urmează o perioadă, în care este posibil să fie blocaje în familie. Apar o serie de probleme în relațiile de familie, cu părinții, cu casa și dificultăți în a-și găsi locul. Atenție la deciziile de natură imobiliară, pentru că este posibil să nu țină cont de intuiție și să facă greșeli!

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn, planeta restricțiilor, își începe mersul retrograd, din 29 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa avantajelor financiare, și până pe 15 noiembrie, le dă timp Leilor să-și rezolve chestiuni financiare, să-și reevalueze sau să corecteze niște decizii financiare greșite.

Pe 29 iunie, Lilith începe să traverseze zodia Balanță și urmează o perioadă de nouă luni de zile, în care se pot strica niște relații, din cauza comunicării defectuoase, a lipsei de încredere în propria judecată și în informațiile care vin dinafară. De asemenea, poate să apară un blocaj de comunicare sau de înțelegere a unor noțiuni, de transmitere a informațiilor, în relațiile de muncă sau cu rudele.

Posibil nativii să nu-și dea seama când rănesc sau acuză nefondat, să spună lucruri care dor.

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn, planeta restricțiilor, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie prin zodia Pești, prin casa relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Până pe 15 noiembrie, Saturn aduce reevaluări și revizuiri a unor decizii legate de aceste domenii.

Pe 29 iunie, Lilith începe să traverseze zodia Balanță și urmează o perioadă de nouă luni de zilei, în care se activează casa banilor. Poate să apară o frică de a nu-și pierde resursele financiare, dar și abilitățile și talentele. Nativii Fecioară vor fi tensionați de acest tranzit astral în cazul în care nu vor știi cum să acționeze, dacă apare ceva neprevăzut în sfera financiară. Posibil să apară o obsesie să câștige mai mulți bani, să-și facă un cont de economii, să aibă siguranță financiară.

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Pe 29 iunie, Saturn, planeta restricțiilor, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Pești. Până pe 15 noiembrie, Balanțele sunt invitate la o reevaluare a activităților profesionale, mai ales dacă unii nativii au sănătatea afectată din cauza suprasolicitării sau stresului, presiunii din cauza șefilor.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, nativii Balanță vor avea, în următoarele nouă luni, o teamă de a-și asuma anumite acțiuni, opinii, păreri, de a fi ei înșiși. Din cauza unor evenimente și situații din trecut, care au legătură cu relațiilor și parteneriatele, acum ar trebui să aibă grijă cum se poartă.

Poate să apară un dezechilibru, iar fricile să le condiționeze reacțiile. De asemenea, în relații se pot repeta aceleași tipare, să cadă în ispită, să ignore intuiția și faptul că vor exista momente în care vor fi vulnerabili, să nu-și dea seama că fac greșeli.

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Pe 29 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin zodia Pești, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, relațiilor cu copiii, creativității și petrecerii timpului liber. Până pe 15 noiembrie, Scorpionii sunt invitați la o reevaluare a planului afectiv, la relațiile de iubire, dar și la relațiile cu persoanele dragi, în special cu copiii. Nativii implicați într-o poveste de iubire cu o persoană cu care nu se potrivesc, acum își dau seama că au făcut niște greșeli, că vorbele nu au fost susținute de fapte.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, nativii Scorpion vor avea, în următoarele nouă luni, teamă de izolare, de a rămâne singuri, de abandon, frică de a-și folosi intuiția în unele situații. De asemenea, apare și o obsesie în aflarea unor informații, care țin de științe oculte, paranormal, spiritualitate.

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn intră în mișcare retrogradă, pe 29 iunie, și îi invită pe nativii Săgetător, până pe 15 noiembrie, la o reevaluare și revizuire a planurilor, care țin de familie, viața de familie, cămin și spațiul de locuit.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, nativii Săgetător vor avea, în următoarele nouă luni, teamă de viitor, de a face planuri în proiectele pe care le desfășoară. De asemenea, pot să apară discuții în contradictoriu sau dificultăți în relațiile cu prietenii sau a se integra în grupuri noi. Este activată și axa sentimentală și pot exista blocaje pentru cei singuri în a se apropia mai mult de persoane, care încearcă să îi cucerească. Posibil cauza să fie o iubire neîmpărtășită sau o dezamăgire.

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Saturn își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa comunicării, gândirii, opiniilor, învățării, interacționării cu ceilalți, așa că, până pe 15 noiembrie urmează o perioadă în care nativii vor fi nevoiți să-și analizeze modul în care comunică, transmit informații și relaționează cu ceilalți. De asemenea, atenție și la negocieri sau la modul în care-și exprimă părerile!

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, nativii Capricorn vor avea, în următoarele nouă luni, o teamă de afirmare și pot să apară dificultăți în relațiile cu șefii, cu autoritățile. De asemenea, va exista o nevoie de a controla lucrurile. Pe de altă parte, nativii Capricorn pot face obsesie în a-și îndeplini obiectivele profesionale. Obsesia pentru obținerea unor succese în planul profesional poate avea în spate fuga de responsabilitățile pe care ar trebui să le dezvolte în familie.

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Pe 29 iunie, Saturn își începe mișcarea retrogradă prin casa banilor. Până pe 15 noiembrie, urmează o perioadă, în care sunt invitați să-și schimbe modalitatea de cheltuire și administrare a banilor pe care îi câștigă, să-și dea mai multă valoare și să aibă încredere în forțele proprii. De asemenea, pot să renegocieze salariul sau o colaborare.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, nativii Vărsător nu vor mai avea încredere în ceilalți, în ceea ce pot oferi persoanele cu care intră în contact. Se deschid și oferă mai greu. De asemenea, nativii pot întâmpina blocaje în procesele de învățare, călătorii sau în ce privesc opiniile legate de sistemul de credințe și convingeri personale. Dacă este nevoie să rezolve chestiuni birocratice, apar complicații sau intră mai greu în posesia unor acte oficiale.

Horoscop Pești săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Începând din 29 iunie și până pe 15 noiembrie, Saturn, seniorul karmei, retrogradează prin casa personalității nativilor Pești și îi invită la o reevaluare a planurilor personale. Este important pentru nativi să construiască ceva durabil în următoarea perioadă, dar să fie flexibili și să nu se cramponeze de rezultate. Chiar dacă nu va ieși mereu așa cum își doresc, Peștii sunt invitați să nu renunțe, să fie receptivi la tot ce vine spre ei și să coopereze cu aspectele astrale.

Cu Lilith în Balanță, din 29 iunie, se activează casa intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse, a bunurilor deținute la comun cu partenerul, dar și a banilor proveniți din moșteniri, a relațiilor profunde, intimității și transformărilor profunde. Urmează o perioadă de nouă luni, în care sunt posibile blocaje în aceste domenii.

Articol recomandat de sport.ro
Inteligența artificială a prezis finala EURO 2024
Inteligența artificială a prezis finala EURO 2024
Citește și...
O nouă practică bizară face furori în Coreea de Sud. Oamenii se închid singuri în cameră. Care este scopul experimentului
O nouă practică bizară face furori în Coreea de Sud. Oamenii se închid singuri în cameră. Care este scopul experimentului

Tot mai mulţi părinţi din Coreea de Sud recurg la o practică ciudată, considerată de unele persoane chiar bizară. Se închid într-o cameră asemănătoare ca marime cu o cabină de probă dintr-un magazin și stau singuri.

 

Castelul Balmoral, unde a murit regina Elizabeth II, se deschide pentru prima dată publicului. Cât costă un bilet | FOTO
Castelul Balmoral, unde a murit regina Elizabeth II, se deschide pentru prima dată publicului. Cât costă un bilet | FOTO

Castelul Balmoral din Scoţia, care a fost una dintre reşedinţele preferate ale reginei Elizebeth II, unde a murit în 2022, îşi va deschide porţile pentru public începând de luni, 1 iulie. Acesta va rămâne deschis până la 4 august.

 

Sticlele cu otravă care le-au adus sfârșitul. Patru pescari s-au bucurat când le-au găsit plutind pe mare
Sticlele cu otravă care le-au adus sfârșitul. Patru pescari s-au bucurat când le-au găsit plutind pe mare

Câteva sticle găsite pe mare de patru pescari din Sri Lanka le-au adus moartea. Pescarii au băut conținutul acestora, crezând că este alcool.

Recomandări
Europa, îngrijorată de planul diabolic al Kremlinului în privința NATO și EU. „Chiar și Putin știe că va pierde războiul”
Europa, îngrijorată de planul diabolic al Kremlinului în privința NATO și EU. „Chiar și Putin știe că va pierde războiul”

Ministrul suedez al Apărării, Pal Jonson, consideră că un atac Rusiei asupra NATO nu este inevitabil, dar că Moscova continuă să urmărească obiectivul de a dezbina aliații organizației și ai Uniunii Europene.

Ministerul de Externe, avertisment pentru românii care vor să meargă în Turcia și Grecia. Ce risc există în perioada estivală
Ministerul de Externe, avertisment pentru românii care vor să meargă în Turcia și Grecia. Ce risc există în perioada estivală

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Turcia că, în cursul zilei de sâmbtă, au fost înregistrate 44 de focare de incendii pe teritoriul acestei ţări.  

Se scumpesc benzina și motorina, de luni, 1 iulie, din cauza majorării accizei pe carburanți. Ce înseamnă asta la un plin
Se scumpesc benzina și motorina, de luni, 1 iulie, din cauza majorării accizei pe carburanți. Ce înseamnă asta la un plin

Benzina și motorina se scumpesc, de luni, 1 iulie, după ce intră în vigoare majorarea accizei la carburanți, decisă de Guvern. Un plin de carburant îi va cost pe șoferi chiar cu 20 de lei mai mult.