Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie 2024. Emoții puternice, încheieri de etape și culegerea roadelor pentru zodii

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Horoscopul pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2024 anunță zile cu emoții puternice și transformări, încheieri de etape și culegerea roadelor pentru toate zodiile. Vedeți mai jos ce aspecte din viață vor fi afectate în zilele următoare.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care scoate la suprafață emoții și trăiri puternice pentru a fi transformate și vindecate. Mercur revine la mișcarea directă, din 25 aprilie.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări pentru relații, mai ales dacă unii Berbeci au început neașteptat o poveste nouă de iubire. Totodată, Berbecii ar putea să simtă nevoia să spună răspicat anumite lucruri, să clarifice chestiuni din trecut în relația cu cineva cu care au trăit o poveste de iubire.

Pe 24 aprilie se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care activează sectorul relațiilor de iubire profunde, avantajele materiale, resursele comune deținute cu partenerul, impozitele, creditele, dar și viața intimă. Au loc concluzii, încheieri de etape, culegerea roadelor sau o serie de culminări, care pot duce la o decizie importantă în cuplu. Pot ieși la suprafață trăiri și emoții intense.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și se încheie o perioadă de trei săptămâni, în care nativii și-au reevaluat planurile.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Finalul de săptămână aduce pregătiri pentru o călătorie sau o delegație, ieșiri la evenimente sau participare la seminarii/workshopuri. Berbecii pot achita un sejur sau să cumpere ceva scump unei persoane dragi.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile de la serviciu și rezolvarea unor sarcini sau probleme, care au apărut în relațiile cu unii dintre colegi sau colaboratori.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, din sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, care anunță concluzii, încheieri de etape și decizii, care pot schimba brusc direcția în relație, pe termen lung.

Mercur revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și lucrurile par să reintre în normal în tot ce ține de buget și sfera sentimentală, domenii care au fost analizate timp de trei săptămâni. De asemenea, nativii Taur și-au reevaluat acțiunile din trecut și acum încearcă să îndrepte niște greșeli.

Finalul de săptămână aduce preocupări de natură financiară, privind administrarea unor sume comune, pe care le dețin cu partenerul de cuplu. Posibil Taurii să se gândească să achiziționeze ceva de o valoare mai mare, însă se sfătuiesc cu partenerul.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni o situație neprevăzută în planul sentimental și va fi nevoie să gestioneze o criză, mai ales dacă vor să nu strice relația cu cineva la care țin.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care marchează finaluri de etape, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera profesională, privind un proiect sau o activitate pe care Gemenii o desfășoară pe cont propriu.

Mercur, guvernatorul lor, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii și-au reevaluat relațiile de prietenie și proiectele. Pentru că Mercur a activat și axa sentimentală, contextul astrologic a oferit ocazia unei reevaluări a sentimentelor.

La finalul săptămânii au loc discuții în relația de cuplu sau în relația cu cineva din trecut, din cauza căruia Gemenii și-ai schimbat viziunea și principiile, după ce au experimentat diverse situații relaționale.

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări pentru casă, familie și stabilirea programului de sărbători. De asemenea, unele decizii în sfera profesională vor fi luate după ce nativii Rac se sfătuiesc cu partenerul și familia.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției. Au loc concluzii, decizii importante, dar și finaluri, acolo unde este nevoie de încheierea unei relații nefuncționale.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii Rac și-au reevaluat activitatea profesională și ofertele primite în această perioadă.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru activitățile profesionale, dar și pentru starea de sănătate, mai ales dacă s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi și este necesară începerea unor investigații și schimbarea stilului de viață.

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Leu încep săptămâna cu multe discuții, deplasări, negocieri legate de un proiect mai vechi, care poate prinde contur în perioada următoare.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care se formează pe sectorul familiei, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și părinților. Au loc concluzii, încheieri de etape, discuții legate de casă și administrarea unui imobil și căutarea unor soluții, care să rezolve un context locativ.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii și-au reevaluat credințele și convingerile, au rezolvat chestiuni birocratice, au clarificat chestiuni cu persoane din străinătate sau au reluat cursuri.

Finalul săptămânii vine cu distracție, petreceri, ieșiri cu prietenii sau implicare într-o nouă aventură romantică. Posibil să apară surprize în sectorul relațiilor, iar nativii Leu să-și schimbe abordarea în raport cu partenerul.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru încasarea unor sume de bani și discutarea unor soluții de finanțare a unor proiecte personale/familiale.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care activează sectorul comunicării, învățării, cunoștințelor. Fenomenul astral anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un curs, proiect educațional și acumularea de cunoștințe. Pe de altă parte, nativii pot să-și schimbe abordarea în comunicare, dar și în gândire, să vadă diferit lucrurile într-o situație, să aibă discuții, care să lămurească un context privind viziunea asupra vieții.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii i-au reevaluat situația financiară, în special a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu, dar și clarificarea unor chestiuni relaționale ce țin de viața intimă.

Finalul de săptămână vine cu preocupări pentru casă, familie, o plecare în străinătate la propunerea unor rude, care locuiesc în afara țării.

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 aprilie2024

La începutul săptămânii Balanțele au parte de tranzitul Lunii prin zodia lor și vor fi preocupate să rezolve chestiuni relaționale sau privind parteneriatele profesionale, să facă un compromis.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care anunță evenimente în planul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă, privind încheierea unui contract sau se finalizează un proiect important și se încasează o sumă mai mare de bani. De asemenea, nativii sunt sfătuiți să-și pună mai mult în valoare creativitatea, dacă își doresc surse noi de venit.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii și-au reevaluat relațiile de cuplu și cele profesionale. Acum se pot lua decizii, fără să mai existe posibilitatea revenirii asupra deciziei.

Finalul de săptămână aduce deplasări, întâlniri și dialoguri cu prietenii, rudele, părinții, dar și dispoziție de flirt și cuceriri, mai ales celor singuri și în căutarea unui partener.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Scorpion încep săptămâna cu preocupări pentru sarcinile de serviciu și starea de sănătate, mai ales dacă s-au reactivat niște afecțiuni. Pe de altă parte, universul interior este activat și Scorpionii caută soluții la chestiuni relaționale/familiale, care țin de patrimoniu sau bunuri de o valoare mai mare.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care se formează în sectorul personalității, iar nativii Scorpion vor fi cei mai impactați de acest fenomen astral, care poate scoate la suprafață emoții și trăiri pentru a fi transformate și apoi vindecate.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care Scorpionii și-au reevaluat activitatea profesională, relațiile cu colegii, contractele de muncă, programul de lucru și sarcinile, dar și starea de sănătate.

Finalul de săptămână le aduce nativilor bani în conturi. Este posibil să încaseze mai repede o sumă de bani de la serviciu sau de la familie.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Săgetător încep săptămâna cu discuții și întâlniri cu prietenii, mai ales dacă au nevoie de sfaturi într-un context familial sau sentimental.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și anunță încheieri de etape, un bilanț și eliminarea tuturor situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care Săgetătorii și-au reevaluat relațiile sentimentale, cu copiii, privind un proiect creativ sau cât sunt dispuși să investească într-o nouă relație.

În weekend, Luna le traversează zodia și au idei originale despre cum să abordeze niște chestiuni profesionale sau relația cu partenerul de cuplu, cu care își doresc să petreacă mai mult timp.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Sectorul carierei și imaginii este activat la începutul săptămânii și nativii Capricorn încearcă să rezolve un context profesional, să aplaneze niște conflicte în relația cu unul dintre colegi sau superior cu care nu au aceleași viziuni.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care se formează pe sectorul proiectelor, planurilor de viitor, relațiilor de prietenie și grupurilor de apartenență. Fenomenul astral anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Unele dintre proiecte, care nu au rezultate, ajung la final. Și unele relații de prietenie pot fi puse la încercare din cauze financiare.

Mercur revine la mișcarea directă prin zodia Berbec, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii Capricorn și-au reevaluat relațiile de familie, în special cu părinții și au rezolvat o serie de chestiuni locative.

Finalul de săptămână aduce o stare de izolare, energie puțină și gânduri legate de trecut. Capricornii au nevoie de o reechilibrare și odihnă, să se ocupe de o pasiune, să se relaxeze printr-o activitate care le face plăcere.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Vărsător încep săptămâna cu discuții legate de o plecare, călătorie, delegație, participare la cursuri/seminarii sau interes pentru un domeniu, care le poate lărgi orizontul cunoașterii.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie,care se formează pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Fenomenul astral anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții, preluarea unui proiect sau conducerea unei echipe. De asemenea, se pot încheia proiecte. În planul relațional au loc discuții legate de statut și viitorul relației.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Berbec, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii au spus ce îi nemulțumește, și-au reevaluat modul în care comunică și interacționează cu ceilalți.

Finalul săptămânii le pregătește nativilor Vărsător întâlniri cu prietenii, o plecare în afara orașului și evenimente neașteptate în planul sentimental, în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 aprilie2024

Nativii Pești încep săptămâna cu socoteli financiare, achitarea unor taxe sau impozite, recuperarea unor bani împrumutați sau intrarea în posesia unor bunuri dintr-o moștenire.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie,care se formează în sectorul perfecționării profesionale, direcției în viață, sistemului educațional, călătoriilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, principiilor și credințelor. Fenomenul astral anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind pregătirea profesională, obținerea unei diplome, rezolvarea unor chestiuni birocratice, dar și revelații și conștientizări privind abordarea unor chestiuni care îi frământă.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Berbec, din 25 aprilie, și încheie un ciclu de trei săptămâni, în care nativii și-au reevaluat situația financiară. Acum se pot relua discuții și negocieri și perfecta termenii unor contracte.

Finalul săptămânii aduce discuții cu șefii, rezolvarea unor situații încurcate, reluarea unor proiecte și deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Citește și...
Cum a reapărut o așezare scufundată cândva sub un baraj important din Filipine, după 300 de ani. FOTO
Cum a reapărut o așezare scufundată cândva sub un baraj important din Filipine, după 300 de ani. FOTO

O așezare veche de aproape 300 de ani, scufundată cândva sub un baraj important din Filipine, a reapărut în timp ce căldura sufocantă și seceta au secat lacul de acumulare.

Angajații de la securitate au văzut o „anomalie” în pantalonii unui pasager, în aeroport, și au găsit ceva uluitor la control
Angajații de la securitate au văzut o „anomalie” în pantalonii unui pasager, în aeroport, și au găsit ceva uluitor la control

Un pasager care călătorea de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida a fost oprit de securitate după ce a fost găsit cu o pungă de șerpi ascunsă în pantaloni.

Cum a reușit o femeie din SUA să câștige un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
Cum a reușit o femeie din SUA să câștige un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

O femeie din Statele Unite a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în decurs de 10 săptămâni.

Recomandări
Kremlinul califică drept
Kremlinul califică drept "foarte periculoase" declaraţiile lui Macron despre posibila trimitere de trupe în Ucraina

Dmitri Peskov a descris vineri comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în Ucraina ca făcând parte dintr-o "tendinţă foarte periculoasă", relatează Reuters.  

Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților
Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a aprobat, vineri, realizarea unei intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea provizorie a străzii 23 August din Slănic, surpată în urmă cu o săptămână.

Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash
Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash

Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată, anunță Europol și poliția germană. Au fost identificate 12 “call-centere” de unde europenii erau sunați și păcăliți sau amenințați să plătească sume de bani.