Horoscop săptămâna 16 - 22 septembrie 2024. Ce aduce Luna Plină și Eclipsă de Lună din Pești

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Luna Plină și Eclipsă de Lună din Pești. Corectări de direcție și schimbări majore pentru toate zodiile. Soarele intră în zodia Balanță.

Horoscop Berbec săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Fenomenul astral anunță concluzii, încheieri de etape legate de trecut. De asemenea, este posibil ca nativii Berbec să aibă revelații sau conștientizări, să le parvină informații din planul astral, să afle secrete sau să clarifice anumite lucruri într-un parteneriat.

Pe 19 septembrie, contextul astral anunță preocupări pentru încheierea unui contract, care vine brusc și neașteptat cu beneficii suplimentare însemnate.

Spre finalul săptămânii intervin discuții și tensiuni din cauza unor viziuni diferite pe care nativii le au cu cei apropiați sau la serviciu, cu colegii.

Citește și
Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

Weekendul le aduce nativilor Berbec decizii privind o abordare nouă în relații, ca urmare a unor evenimente, care au avut loc în ultimele săptămâni și care le-au dat peste cap planurilor de viitor. Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanță și dinamizează sfera relațiilor și parteneriatelor.

Horoscop Taur săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul prietenilor, proiectelor de viitor, vieții sociale. Nativii Taur pot ajunge la concluzii și pot încheia etape într-un proiect, să încaseze o sumă importantă de bani, să culeagă roadele unor demersuri profesionale. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, care vizează și planul sentimental.

În partea a doua a săptămânii, registrul astral aduce evenimente neașteptate în relația cu partenerul, copiii sau persoanele dragi. De asemenea, poate avea loc un succes într-un proiect în care nativii se pun în valoare.

Spre finalul săptămânii este posibil să apară discuții în planul sentimental, cu copiii sau legat de un sejur pe care nativii doresc să-l programeze.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanță, și urmează o perioadă activă la locul de muncă, cu energie și determinare pentru îndeplinirea unor obiective sau preluarea unor sarcini noi. Și sfera sănătății intră în vizorul nativilor Taur, care vor căuta să înceapă niște investigații.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul carierei, relațiilor cu superiorii, privind imaginea și statutul profesional. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri în sfera profesională, iar nativii pot să accepte un alt post, o funcție. Nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate, dar și răsturnări de situație și-n viața de familie.

În partea a doua a săptămânii, registrul astral aduce evenimente, care au legătură cu trecutul, părinții, originile. Gemenii pot avea revelații sau conștientizarea repetării unor tipare, pe care le-au preluat și care cer o schimbare pentru a putea progresa. Pe fondul acesta astral, la finalul săptămânii pot să apară unele discuții în contradictoriu cu cineva din familie, să apară tensiuni și conflicte din motive financiare.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanță, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, copiilor și valorificării abilităților și urmează o lună cu implicare, determinare și energie în aceste domenii. Cei singuri pot intra într-o relație.

Horoscop Rac săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul principiilor, perfecționării, schimburilor de experiență, călătoriilor și cunoașterii. Au loc concluzii, decizii importante privind direcția profesională, culegerea roadelor unor demersuri, care vizează aceste domenii, dar și răsturnări de situație, evenimente neașteptate, care pot schimba cursul unor decizii de natură profesională.

În partea a doua a săptămânii, registrul astral aduce evenimente favorabile în planul profesional, cu schimbări majore, care pot să îi propulseze în carieră pe nativii Rac. De asemenea, se cere atenție, spre finalul săptămânii, la un aspect tensionat, care se formează între Mercur și Jupiter, care atrage atenția că pot să apară și discuții în contradictoriu sau viziuni diferite în raport cu colegii sau cu cei cu care desfășoară activități.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță pe sectorul casei, vieții de familie, relațiilor cu părinții și urmează o lună cu implicare mai multă în chestiunile de familie sau privind rezolvarea unor situații care implică spațiul de locuit.

Horoscop Leu săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse, intimitatea și relațiile profunde. Fenomenul astral le aduce decizii importante nativilor Leu, concluzii sau finalizări, încheieri de etape, dar și culegerea roadelor unor demersuri de pe urma unor contracte/parteneriate. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care pot schimba cursul unei relații sau a unui context financiar.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, guvernatorul Leilor, formează un aspect armonios cu Uranus, semn că parteneriatele și relațiile pot primi un suflu nou, iar partenerii să coopereze într-o situație care îi privește pe ambii.

Pe 22 septembrie. Soarele începe să traverseze casa comunicării, învățării, studiului, negocierilor și interacțiunii cu ceilalți și urmează o perioadă foarte activă în rezolvarea diverselor contexte, care țin de partea administrativă, dar și de socializare și relaționarea cu ceilați. De asemenea, se amplifică interesul pentru studiu și învățarea unor lucruri noi.

Horoscop Fecioara săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Au loc decizii, încheieri, culegerea roadelor unor demersuri, dar și răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care pot schimba planurile nativilor. De asemenea, pot avea loc vindecări sau nativii să primească răspunsuri de la Univers legate de o situație care îi frământă în planul personal.

În partea a doua a săptămânii, Soarele în tranzit prin zodia Fecioară formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul călătoriilor, cunoașterii, principiilor și credințelor și este posibil să le aducă deschidere, o schimbare de perspectivă, să programeze o călătorie sau în urma unei călătorii să aibă o altă viziune despre viață.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanță și dinamizează, timp de o lună, sectorul financiar, unde Fecioarele se preocupă să se valorifice mai mult, să găsească soluții de suplimentare a veniturilor.

Horoscop Balanță săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății. Fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un contract, privind un serviciu, o ofertă sau propunere pe care au primit-o și acum o valorifică. Au loc decizii, concluzii, încheieri de etape, iar Balanțele pot să conștientizeze că au nevoie de o schimbare, să li se corecteze un drum profesional.

Soarele, în tranzit prin sectorul frământărilor interioare și trecutului, formează un aspect armonios cu Uranus, din sectorul transformărilor profunde, în partea a doua a săptămânii. Așadar, urmează câteva zile în care nativii vor realiza că au nevoie de o schimare și vor coopera cu contextul astral.

Intrarea Soarelui, din 22 septembrie în sectorul personalității nativilor, le aduce Balanțelor, timp de o lună, energie, optimism, determinare și implicare în proiectele personale.

Horoscop Scorpion săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției, relaxării și valorificării unor talente. Fenomenul astral aduce culegerea roadelor unor demersuri în planul sentimental. Nu sunt excluse încheieri de etapă, concluzii și decizii importante, care pot schimba o direcție, iar Universul să corecteze o situație, care necesita modificări.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, în tranzit prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor, formează un aspect armonios cu Uranus, din casa relațiilor, semn că nativii pot pregăti planuri de viitor cu partenerul sau un partener cu care de abia acum încep o relație.

Pe 22 septembrie, Soarele începe să traverseze, pentru o lună, zodia Balanță, respectiv casa izolării, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Recomandarea astrelor pentru nativii Scorpion este să încerce să se reechilibreze, să elimine din viața lor ce nu îi mai ajută în evoluție, să-și facă un bilanț și să pornească pe un drum nou.

Horoscop Săgetător săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul vieții de familie, căminul, spațiul de locuit, relațiile cu părinții și originile, unde pot avea loc încheieri de etape, rezolvări sau decizii importante, care vizează familia. Fenomenul astral poate aduce și răsturnări de situație, evenimente neașteptate și situații bruște, care să corecteze o direcție greșită.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, din casa carierei, și Uranus, din sectorul activităților profesionale, formează un aspect armonios, care aduce deschidere către noi oportunități și activități profesionale.

În weekend, este recomandat ca nativii Săgetător să aibă grijă cum comunică, pentru că Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa relațiilor și apar divergențe de opinie, perspective diferite și lucurile se pot precipita.

Intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanță, va dinamiza, timp de o lună sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul comunicării, negocierilor, interacțiunii cu ceilalți, primirii și transmiterii informațiilor. Nativii pot ajunge la concluzii legate de activitățile profesionale, să încheie o etapă, un curs de perfecționare. De asemenea, le pot parveni informații surpriză sau vești, care să le schimbe o decizie, să răstoarne o situație sau să apară evenimente neașteptate.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, în tranzit prin casa cunoașterii, studiilor și perfecționării profesionale, formează un aspect cu Uranus, din casa creativității și talentelor/abilităților, semn că nativii cooperează cu tot ce vine spre ei și sunt deschiși să iasă în față și să-și demonstreze experiența.

Intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanță pe sectorul carierei, îi invită pe nativi, în următoarea lună, să își urmărească obiectivele profesionale, să se facă remarcați, să caute dă se implice în proiecte, care le pot pune în valoare abilitățile.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plina și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul banilor, valorilor, bunurilor și stimei de sine. Vărsătorii pot ajunge la concluzii, decizii importante legate de cum se raportează și valorizează. De asemenea se pot încheia etape importante, au loc decizii, concluzii, și pot duce la o nouă activitate profesională, care-i poate pune mai mult în valoare. Nu sunt excluse surprize sau evenimete neașteptate în regimul banilor.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, în tranzit prin casa intereselor financiare și a relațiilor intime, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor, din sectorul vieții de familie, semn că este posibil să aibă loc evenimente în planul vieții de familie, o schimbare, o transformare, trecerea la un al nivel al relației de cuplu.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanță, pe sectorul cunoașterii, studiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor și convingerilor de viață, unde, timp de o lună, va aduce energie și preocupări pentru aceste domenii. Se dinamizeaza axa cunoașterii și studiilor și Vărsătorii vor căuta să învețe lucruri noi, să se mai specializeze într-un domeniu sau să reia niște cursuri abandonate.

Horoscop Pești săptămâna 16 - 22 septembrie2024

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, care activează sectorul personalității, unde pot avea loc decizii importante de viață. Este dinamizată și axa relațională și pot să apară surprize, evenimente neașteptate și răsturnări de situație în relația de cuplu, dar și privind viața de familie. De asemenea, Peștii pot încheia o etapă, să lase în urmă trecutul, să se vindece. Recomandarea astrelor este să fie atenți la mesajele, care le vor veni din planul astral, pentru că vor obține informații prețioase.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, informațiilor și interacțiunii cu ceilalți. Este un moment favorabil pentru discutarea unor chestiuni, care țin de cuplu și viitorul împreună.

Pe 22 septembrie, Soarele începe să traverseze, timp de o lună, sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun, intimitatea și încrederea reciprocă, relația de cuplu, și va dinamiza aceste domenii.

Articol recomandat de sport.ro
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani
Citește și...
O femeie a vândut tot ce avea pentru o croazieră în jurul lumii, dar viața ei a luat o turnură neașteptată
O femeie a vândut tot ce avea pentru o croazieră în jurul lumii, dar viața ei a luat o turnură neașteptată

O femeie din Florida, SUA, a vândut tot ce avea pentru pentru o croazieră de vis în jurul lumii, care costa 350.000 de dolari. Ulterior, aceasta a aflat că accesul ei pe navă a fost interzis după ce echipajul a citit mesajele ei de pe WhatsApp.

Fructe și legume crescute în adâncul mării. Biologii au construit o seră subacvatică în largul coastelor Italiei
Fructe și legume crescute în adâncul mării. Biologii au construit o seră subacvatică în largul coastelor Italiei

În contextul schimbărilor climatice, biologii italieni testează idei care se dovedesc a fi salvatoare. Printre acestea... serele subacvatice.

Pompierii australieni au pozat la bustul gol, cu animale în brațe, pentru calendarul din 2025
Pompierii australieni au pozat la bustul gol, cu animale în brațe, pentru calendarul din 2025

Pentru ediția din 2025 a unui calendar deja popular, pompierii australieni și-au ales o recuzită care i-a eclipsat.

Recomandări
Ciolacu anunță lansarea ”Planului Naţional pentru Marea Industrie”. 2 miliarde de euro pentru susținerea economiei
Ciolacu anunță lansarea ”Planului Naţional pentru Marea Industrie”. 2 miliarde de euro pentru susținerea economiei

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, lansarea Planului Naţional pentru Marea Industrie, cel mai important pachet economic de susţinere a economiei, de circa 2 miliarde de euro.

Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar
Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar

Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că PNL va depune la Senat, miercuri sau joi, o inițiativă de modificare a legii privind alegerea Senatului și Camerei Deputaților.

Focar de infecție în Galați, după inundațiile devastatoare. Mii de animale moarte au fost luate de ape și aduse în vest
Focar de infecție în Galați, după inundațiile devastatoare. Mii de animale moarte au fost luate de ape și aduse în vest

Oamenii din localitățile lovite de inundații înfruntă cu mult curaj situația și încearcă să vadă, încet-încet, ce se mai poate face cu gospodăriile lor distruse.