Horoscop săptămâna 10 - 16 iunie 2024. O săptămână cu provocări pe plan mental pentru zodii

horoscop
Shutterstock

Conjuncția dintre Soare și Mercur, planeta comunicării, anunță o săptămână activă din punct de vedere mental. Aspectul tensionat dintre Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta iluziilor, poate aduce dezamăgiri în dragoste.

Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Posibil la începutul săptămânii, Berbecii să se confrunte cu tensiuni în relațiile cu prietenii sau în cadrul unor proiecte la care lucrează.

În planul sentimental, există riscul ca nemulțumiri mai vechi sau o dezamăgire să ducă la ruperea unei legături, mai ales dacă nativii nu au văzut realitatea și și-au idealizat partenerul.

În planul profesional, Berbecii fac față cu greu unor încurcături, probleme apărute sau volumului de muncă. Comunicarea defectuoasă și lipsa de claritate pot să genereze dificultăți suplimentare, însă cu răbdare și analizarea situațiilor, se poate trece peste un blocaj.

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Finalul săptămânii aduce o schimbare binevenită: plecarea într-o deplasare, întâlniri romantice pentru cei singuri, șansa de a cunoaște persoane noi și de a trăi emoții puternice.

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Taur aspecte legate de viața de familie și spațiul de locuit. Posibil să apară discuții aprinse cu unii dintre membri, mai ales dacă necesită implicare activă și aceștia au alte lucruri mai importante de rezolvat.

În planul financiar apare o situație, care le va stimula nativilor interesul pentru suplimentarea veniturilor sau pentru recuperarea unor sume împrumutate.

Din punct de vedere amoros, situația este puțin tensionată la nivel emoțional, mai ales că Venus, guvernatoarea Taurilor, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor și confuziei. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să îi ajute pe nativi să-și clarifice perspectivele și să identifice greșelile comise în relație.

Pe planul profesional, nativii se bucură de o realizare și simt că este momentul să-și valorifice abilitățile și perseverența pentru a obține și alte succese.

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Gemeni agitație interioară din cauza unor evenimente sau situații, care nu intră în acord cu principiile și convingerile lor.

Îm partea a doua a săptămânii, vin vești din planul profesional, de la superiori, legate de activitatea și sarcinile pe care le desfășoară, în special a programului de lucru, unde Gemenii îți vor exprima ferm dezacordul și vor lupta pentru a se reveni la situația anterioară.

Spre finalul săptămânii, conjuncția care se formează între Soare și Mercur, guvernatorul lor, în tranzit prin casa personalității, favorizează găsirea unor soluții la o problemă legată de serviciu, dar și la o situație dificilă în sfera vieții de familie.

Planul sentimental este și el tulburat de un aspect tensionat dintre Venus, guvernatoarea casei iubirii, și Neptun, care poate aduce dezamăgiri în dragoste. Pentru a evita niște confuzii este necesară verificarea unor informații pe care nativii le află.

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Nativii Rac încep săptămâna cu discuții legate de bani, de o negociere salarială, preluarea unor proiecte noi. Dacă se materializează suplimentarea veniturilor, nativii sunt sfătuiți să fie prudenți cu cheltuielile, mai ales în tot ce ține de achizițiile pentru casă, pentru că există riscul să fie dezamăgiți de calitatea produselor pe care le cumpără.

De asemenea, nativii pot primi o solicitare financiară de la cineva din familie și este posibil să-și amâne planurile pentru a-i ajuta pe cei dragi.

În ce privește partea emoțională, atmosfera este introspectivă și nativii pot avea o stare de iritare și nevoia de a sta izolați. Influența lui Mercur, în tranzit prin casa subconștientului și frământărilor interioare ar putea să amplifice stările. Recomandarea astrelor este să abordeze constructiv aceste stări și să le folosesc ca pe niște oportunități să se cunoască mai bine.

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu schimbarea unor planuri de viitor. Din cauza unor evenimente neașteptate, care au apărut în regimul banilor, aceștia trebuie să se reorganizeze.

Și-n sfera relațională ar putea să apară unele tensiuni și evenimente care să schimbe cursul unei relații și nativii să-și dea seama că au princiții și credințe foarte diferite de cele ale partenerului. Dacă până acum credeau că le pot rezolva, a venit și momentul în care să nu mai fie dispuși să facă eforturi să îndrepte o situație.

Atenție la ziua de miercuri, pentru că Mercur, planeta comunicării, primește un aspect tensionat de la Saturn și apar dificultăți în comunicarea cu prietenii, dar și-n planul sentimental, în relațiile cu copiii.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, formează un aspect tensionat cu Saturn, și dacă până acum au vazut distorsionat o situație în ce privește administrarea banilor, acum vin spre nativi mesaje, care le demonstrează că s-au înșelat într-o privință. Leii vor fi determinați să reflecteze la deciziile financiare luate în ultima perioadă.

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Nativii Fecioară vor fi nevoiți să facă niște deplasări la începutul săptămânii, să rezolve niște chestiuni financiare sau administrative. Dacă li s-a stricat un aparat electrocasnic va fi nevoie de o reparație sau să fie schimbat, ceea ce înseamnă costuri și buget dat peste cap.

O discuție pe care nativii o pot avea marți cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care încearcă să lege o relație personală sau profesională, ar putea să scoată la iveală niște situații încurcate. Contextul astral ar putea fi rezolvat în partea a doua a săptămânii, ajutați fiind de conjuncția dintre Soare și Mercur, guvernatorul lor, care ajută cu soluții.

Finalul de săptămână poate aduce o dezamăgire în planul sentimental sau în relația cu o persoană apropiată, care nu este așa cum și-au imaginat nativii. Realitatea a fost distorsionată, iar acum nativii analizează unde au greșit sau ce i-a făcut să se lase păcăliți.

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Sectorul principiilor, credințelor, relației cu străinătatea și străinii, studiile și perfecționarea profesională este activat și nativii Balanță sunt foarte agitați să ia o decizie legată de aceste domenii, dacă fac o schimbare, dacă rămân așa cum sunt acum. Oscilează și cu cât se gândesc mai mult, cu atât nu ajung la nicio concluzie.

În sfera profesională s-ar putea ca nativii să vrea să se recalifice, însă lipsa timpului și volumul de muncă de la serviciu le blochează intențiile.

De asemenea, conjuncția care se formează între Soare și Mercur, planeta comunicării, în casa studiilor, credințelor și cunoașterii îi poate ajuta să găsească explicație la lucrurile care îi frământă.

La finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea lor, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, și nu este un moment favorabil să ia decizii în sfera sentimentală, pentru că s-ar putea să greșească. Pe de altă parte, cei aflați într-o relație, își pot da seama că partenerul nu este așa cum au crezut inițial.

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Registrul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru activitățile profesionale și situația financiară, mai ales dacă intenționează să facă niște plăți, să investeacă o sumă de bani împreună cu partenerul. S-ar putea să apară și tensiuni cu partenerul, pentru că este un aspect tensionat care leagă sfera relațională de sectorul casei și ce-și dorește partenerul nu corespunde cu ce-și doresc ei. Motive de discuții în contradictoriu pot avea și din cauza petrecerii timpului liber sau a educației copiilor.

Planul sentimental va fi din nou în centrul atenție la finalul săptămânii, când Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor. Posibil să vină spre nativi mesaje sau informații, care să le atragă atenția, să-i determine să reflecteze la o situație în cuplu, pe care au crezut că au rezolvat-o, dar revine din nou în atenție.

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 iunie 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Săgetător încearcă să programeze împreună cu partenerul de cuplu perioada vacanței. Dacă au intervenit unele modificări la serviciu, va fi nevoie de anularea unor rezervări și de o reorganizare a planului de vacanță.

Finalul săptămânii se anunță conflictual la locul de muncă, privind discutarea și negocierea unui contract. Dacă au existat neînțelegeri, s-ar putea ajunge la o încheiere, mai ales dacă parteneriatul nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit.

În weekend, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, și pot avea loc dezamăgiri în planul relațiilor, mai ales în cazul celor singuri, care au crezut în vorbele frumoase și cuceritoare ale potențialului partener, cu care încercau să lege o relație.

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 iunie 2024

În prima parte a săptămânii este dinamizat sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și unii dintre nativi pot avea nevoie de atenție mai multă din partea perechii de viață, mai ales dacă trec printr-o perioadă aglomerată la serviciu.

Casa muncii este plină de planete, care aduc un volum mare de muncă, implicare în mai multe direcții și interacționare cu multe persoane cu care au activități în derulare.

Marți este o zi în care recomandarea astrelor pentru nativii Capricorn este să stea departe de dispute, pentru că vor avea tendința să-și spună mai răspicat punctele de vedere. Relațiile cu unii dintre colegi nu sunt prea bune și Capricornii au impresia că cineva le pune bețe în roate sau le sabotează munca. Vor avea niște discuții cu șefii, să clarifice o situație.

Conjuncția dintre Soare și Mercur poate să aducă, în partea a doua a săptămânii, idei și surse noi de venit, iar nativii să rezolve un context financiar într-un mod original sau cu ajutor de la cineva de la care nu se așteaptă.

La finalul săptămânii, aspectul tensionat dintre Venus și Neptun, le aduce dezamăgiri în raport cu o persoană apropiată, care nu se ține de o promisiune și vor fi nevoiți să se descurce singuri.

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Nativii Vărsător încep săptămâna cu discuții și tensiuni cu colegii de serviciu, mai ales dacă doresc să-și programeze câteva perioade scurte de vacanță.

Dialoguri despre spațiul de locuit, administrarea unor bunuri, tranzacții imobiliare, le inițiază cu partenerul de viață, pentru că au, din nou, impulsul să facă o schimbare.

În partea a doua a săptămânii, se rezolva un context financiar. Posibil partenerul să susțină niște cheltuieli sau au ajutor de la cineva din familie, să reglementeze o chestiune financiară.

Planetele din zodia Gemeni, le vor spori creativitatea, iar în planul sentimental, cei singuri aleg să rămână așa pentru o perioadă, iar cei care fac parte dintr-un cuplu, să caute metode noi de petrecere a timpului liber, să se reconecteze cu partenerul.

Aspectul tensionat dintre Venus și Saturn, din casa banilor, nu face decât să le aducă nemulțumiri legate de banii pe care îi câștigă sau activitatea profesională, pe care o desfășoară și pe care ar vrea să o schimbe, să-și dea mai multă valoare și să-și folosească mai mult potențialul și abilitățile.

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 iunie 2024 

Posibil în prima jumătate a săptămânii Peștii să aibă parte de relații tensionate cu partenerul sau cu cineva drag. Dacă până acum au reușit să treacă cu vederea un comportament sau niște derapaje, nu se va mai întâmpla acest lucru și Marte, din casa comunicării, îi împinge să reacționeze sub impulsul de moment.

Miercuri se activează casa relațiilor și pot iniția discutii legate de casă, patrimoniu, relații cu părinții, care se amestecă destul de des în problemele lor.

Venus, din casa vieții de familie, formează, la finalul săptămânii, un aspect tensionat cu Neptun și este posibil ca unele lucruri pe care nativii le-au văzut într-un fel sau le-au stabilit împreună cu partenerul, nu sunt așa cum au crezut inițial și pot să apară dezamăgiri în regimul banilor, în administrarea unor bunuri de patrimoniu, a unei moșteniri.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Citește și...
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate

În contextul în care scăderea natalității reprezintă o problemă acută în țările occidentale, un studiu amplu realizat de cercetătorii danezi a stabilit o legătură directă între infertilitate și poluare, inclusiv cea fonică.

 

Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro
Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro

Vacanța de vară a ajuns la final, dar asta nu înseamnă că nu mai avem motive să mergem la mare. Dimpotrivă, vremea este bună, iar prețurile sunt mai prietenoase.  

Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”
Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”

Toamna are bogățiile ei, iar mâncărurile gătite în această perioadă sunt printre cele mai gustoase de peste an.  

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.