Horoscop | Mercur intră în zodia Taur pe 15 mai 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți intens momentul

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Mercur traversează zodia Taur între 15 mai și 3 iunie 2024. Arhetipul Taurului este despre sistemul de valori, putere și resurse interioare, instinct de supraviețuire, nevoia de siguranță emoțională și materială.

Mercur este planeta comunicării, gândirii, veștilor, informațiilor, schimburilor, călătoriilor și deplasărilor.

Urmează o perioadă mai liniștită, în care deciziile vor fi luate după o îndelungă analiză. Vom fi calculați, ne gândim la bunăstare și vom căuta stabilitate financiară. Negocierile vor avea succes și se va simți o abordare mai echilibrată în comunicare.

De asemenea, Mercur susține gândirea practică, materializarea ideilor, găsirea unor soluții productive la problemele cu care ne confruntăm.

Atenție la riscul de a deveni rigizi în raționament, încăpățânați sau de a avea idei fixe!

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, intrarea lui Mercur în zodia Taur îi ajută să-și pună ideile în practică. Este un tranzit, care îi susține în negocieri și analize de natură financiară, dialoguri salariale pentru a-și crește veniturile. De asemenea, este un moment bun să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere în ei, să-și analizeze abilitățile și experiența.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Mercur în zodia lor îi ajută în comunicare, negocieri, interacționarea cu ceilalți, se exprimă cu ușurință, au idei, sunt creativi și caută să ia decizii legate de viața personală. De asemenea, se pot împrieteni mai ușor sau să lege relații de durată.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, intrarea lui Mercur în zodia Taur, pe sectorul subconștientului, introspecției și trecutului le aduce o perioadă de izolare, în care au nevoie să-și concentreze energia spre interior spre a analiza trecutul și situațiile care îi frământă. Posibil, în urma analizei, să găsească răspunsuri la o serie de probleme.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, intrarea lui Mercur în zodia Taur le animă viața socială, întâlnirile cu grupurile, colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Urmează o perioadă activă privind proiectele de viitor legate de carieră, dar și de sfera relațională. Nativii Rac își pot pune în valoare abilitățile și experiența, să preia un proiect nou.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, intrarea lui Mercur în zodia Taur le activează casa carierei, imaginii, reputației profesionale, relațiile cu superiorii, cu străinătatea. Urmează o perioadă în care nativii vor comunica mai mult cu persoanele cu putere de decizie, primesc oferte și apar oportunități. De asemenea, Leii pot fi în lumina reflectoarelor, să iasă în față, și sunt invitați să se afirme. Dacă vor știi să se pună în valoare, vor avea mult de câștigat.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, intrarea lui Mercur în zodia Taur le favorizează studiul și acumularea de informații, lărgirea orizonturilor cunoașterii. Urmează o perioadă favorabilă programării unor călătorii, dar și înscrierii la cursuri sau rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce preocupări pentru rezolvarea unui context financiar, dar și dialoguri cu partenerul de cuplu despre relație, intimitate și încrederea reciprocă. Nativii Balanță vor simți nevoia de o apropiere profundă față de partener. De asemenea, tranzitul astral este favorabil unei schimbări profunde în abordarea unor chestiuni de natură relațională.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce în atenție comunicarea din relații, asocieri, parteneriate profesionale. Urmează o perioadă în care comunicarea poate rezolva un context relațional conflictual. De asemenea, se pot purta negocieri în cuplu sau în sfera profesională, se clarifică situații.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce dialoguri la locul de muncă, oferte, reorganizarea sarcinilor. Nativii Săgetător reușesc să comunice mai bine cu colegii și să rezolve anumite situații, prin calm și răbdare. De asemenea, este un moment bun pentru a căuta metode pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, intrarea lui Mercur în zodia Taur le activează sfera sentimentală, creativitatea și distracția. Sfera amoroasă se animă, nativii cuceresc și flirtează și au dispoziție de aventură. În relațiile mai vechi se pot clarifica anumite aspecte legate de reconectarea cu partenerul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce preocupări pentru casă și familie și clarificarea unor aspecte locative. Chiar dacă au mai fost viziuni și perspective diferite, Vărsătorii caută acum o cale comună de comunicare cu familia/părinții.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce o comunicare mai bună cu cei cu care interacționează, mai mult calm, răbdare și analiză. Se intensifică relațiile, Peștii socializează mai mult, poartă dialoguri/negocieri, învață lucruri noi și transmit la rândul lor informații.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Un turist s-a ales cu arsuri de gradul III după ce a mers desculţ pe Valea Morţii. Temperaturile înregistrate în zonă
Un turist s-a ales cu arsuri de gradul III după ce a mers desculţ pe Valea Morţii. Temperaturile înregistrate în zonă

Un turist s-a ales cu arsuri de gradul III după ce a mers desculț pe dunele de nisip din Valea Morții, un parc natural din California, SUA. În această regiune, temperaturile trec și de 50 de grade Celsius în ultima perioadă.

„Escrocul cu o mie de feţe” a mai făcut o victimă în România. Cum a reușit să primească mii de euro din partea acesteia
„Escrocul cu o mie de feţe” a mai făcut o victimă în România. Cum a reușit să primească mii de euro din partea acesteia

Convins că banii îi vor aduce vindecarea în urma unui accident casnic, un bărbat de 34 de ani din judeţul Bacău a căzut în plasa unui șarlatan căruia i-a dat aproape 7.000 de euro.

Un băiat de 13 ani a fost lăsat intenționat pe aeroportul din Barcelona. A stat 12 ore singur
Un băiat de 13 ani a fost lăsat intenționat pe aeroportul din Barcelona. A stat 12 ore singur

O companie aeriană a început o anchetă după ce un tânăr de 13 ani a fost lăsat singur timp de 12 ore pe aeroportul din Barcelona.

 

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.