Horoscop | Mercur intră în zodia Taur pe 15 mai 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți intens momentul

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Mercur traversează zodia Taur între 15 mai și 3 iunie 2024. Arhetipul Taurului este despre sistemul de valori, putere și resurse interioare, instinct de supraviețuire, nevoia de siguranță emoțională și materială.

Mercur este planeta comunicării, gândirii, veștilor, informațiilor, schimburilor, călătoriilor și deplasărilor.

Urmează o perioadă mai liniștită, în care deciziile vor fi luate după o îndelungă analiză. Vom fi calculați, ne gândim la bunăstare și vom căuta stabilitate financiară. Negocierile vor avea succes și se va simți o abordare mai echilibrată în comunicare.

De asemenea, Mercur susține gândirea practică, materializarea ideilor, găsirea unor soluții productive la problemele cu care ne confruntăm.

Atenție la riscul de a deveni rigizi în raționament, încăpățânați sau de a avea idei fixe!

Citește și
Cum a deturnat Putin serviciul de spionaj al Austriei. Acum se îndreaptă spre guvernul de la Viena | Politico

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, intrarea lui Mercur în zodia Taur îi ajută să-și pună ideile în practică. Este un tranzit, care îi susține în negocieri și analize de natură financiară, dialoguri salariale pentru a-și crește veniturile. De asemenea, este un moment bun să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere în ei, să-și analizeze abilitățile și experiența.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Mercur în zodia lor îi ajută în comunicare, negocieri, interacționarea cu ceilalți, se exprimă cu ușurință, au idei, sunt creativi și caută să ia decizii legate de viața personală. De asemenea, se pot împrieteni mai ușor sau să lege relații de durată.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, intrarea lui Mercur în zodia Taur, pe sectorul subconștientului, introspecției și trecutului le aduce o perioadă de izolare, în care au nevoie să-și concentreze energia spre interior spre a analiza trecutul și situațiile care îi frământă. Posibil, în urma analizei, să găsească răspunsuri la o serie de probleme.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, intrarea lui Mercur în zodia Taur le animă viața socială, întâlnirile cu grupurile, colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Urmează o perioadă activă privind proiectele de viitor legate de carieră, dar și de sfera relațională. Nativii Rac își pot pune în valoare abilitățile și experiența, să preia un proiect nou.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, intrarea lui Mercur în zodia Taur le activează casa carierei, imaginii, reputației profesionale, relațiile cu superiorii, cu străinătatea. Urmează o perioadă în care nativii vor comunica mai mult cu persoanele cu putere de decizie, primesc oferte și apar oportunități. De asemenea, Leii pot fi în lumina reflectoarelor, să iasă în față, și sunt invitați să se afirme. Dacă vor știi să se pună în valoare, vor avea mult de câștigat.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, intrarea lui Mercur în zodia Taur le favorizează studiul și acumularea de informații, lărgirea orizonturilor cunoașterii. Urmează o perioadă favorabilă programării unor călătorii, dar și înscrierii la cursuri sau rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce preocupări pentru rezolvarea unui context financiar, dar și dialoguri cu partenerul de cuplu despre relație, intimitate și încrederea reciprocă. Nativii Balanță vor simți nevoia de o apropiere profundă față de partener. De asemenea, tranzitul astral este favorabil unei schimbări profunde în abordarea unor chestiuni de natură relațională.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce în atenție comunicarea din relații, asocieri, parteneriate profesionale. Urmează o perioadă în care comunicarea poate rezolva un context relațional conflictual. De asemenea, se pot purta negocieri în cuplu sau în sfera profesională, se clarifică situații.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce dialoguri la locul de muncă, oferte, reorganizarea sarcinilor. Nativii Săgetător reușesc să comunice mai bine cu colegii și să rezolve anumite situații, prin calm și răbdare. De asemenea, este un moment bun pentru a căuta metode pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, intrarea lui Mercur în zodia Taur le activează sfera sentimentală, creativitatea și distracția. Sfera amoroasă se animă, nativii cuceresc și flirtează și au dispoziție de aventură. În relațiile mai vechi se pot clarifica anumite aspecte legate de reconectarea cu partenerul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce preocupări pentru casă și familie și clarificarea unor aspecte locative. Chiar dacă au mai fost viziuni și perspective diferite, Vărsătorii caută acum o cale comună de comunicare cu familia/părinții.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, intrarea lui Mercur în zodia Taur le aduce o comunicare mai bună cu cei cu care interacționează, mai mult calm, răbdare și analiză. Se intensifică relațiile, Peștii socializează mai mult, poartă dialoguri/negocieri, învață lucruri noi și transmit la rândul lor informații.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO EXCLUSIV "Eu, da! Recunosc!". Dan Petrescu nu s-a abținut după meciul Generației de Aur și a spus tot la interviu
VIDEO EXCLUSIV "Eu, da! Recunosc!". Dan Petrescu nu s-a abținut după meciul Generației de Aur și a spus tot la interviu
Citește și...
Coșmarurile pot semnala apariția unor boli cronice. Ce spun cercetătorii despre visele urâte
Coșmarurile pot semnala apariția unor boli cronice. Ce spun cercetătorii despre visele urâte

Coșmarurile și „daymares”, halucinații asemănătoare viselor care apar atunci când suntem treji pot fi semne puțin cunoscute ale apariției lupusului și a altor boli autoimune sistemice.

Substanţele nutritive care pot încetini îmbătrânirea creierului. Ce au descoperit oamenii de ştiinţă într-un nou studiu
Substanţele nutritive care pot încetini îmbătrânirea creierului. Ce au descoperit oamenii de ştiinţă într-un nou studiu

Un nou studiu a identificat anumite modele de biomarker nutrienţi, care sunt promiţătoare şi au asocieri favorabile cu măsurile de performanţă cognitivă şi de sănătate a creierului.

Un băiețel în vârstă de un an din Ghana a fost numit cel mai tânăr pictor din lume. Ce a declarat mama copilului. FOTO
Un băiețel în vârstă de un an din Ghana a fost numit cel mai tânăr pictor din lume. Ce a declarat mama copilului. FOTO

Un băiețel din Ghana a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai tânăr pictor de sex masculin din lume a declarat pentru BBC mama sa, care a spus că este mândră de abilitățile artistice ale fiului său și speră că acesta va cuceri lumea artei.

Recomandări
Cât costă o simulare a Evaluării Naționale sau a Bacalaureatului. Elevii se pregătesc intens
Cât costă o simulare a Evaluării Naționale sau a Bacalaureatului. Elevii se pregătesc intens

Mai este puțin până la Evaluarea Națională și Bacalaureat, iar elevii se pregătesc intens. În centrele educaționale se fac încontinuu simulări pentru examene și se dau meditații.

Româncele, printre cele mai nefericite femei din UE și din lume. Banii, sănătatea și educația sunt principalele nemulțumiri
Româncele, printre cele mai nefericite femei din UE și din lume. Banii, sănătatea și educația sunt principalele nemulțumiri

Femeile din România sunt cele mai nefericite din Uniunea Europeană și printre cele mai nefericite din lume, potrivit unui index global al bunăstării femeilor. Cele mai multe nemulțumiri sunt legate de educație, bani și sănătate.

Bărbatul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata riscă închisoare pe viață. Ce a declarat tatăl fetiței
Bărbatul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata riscă închisoare pe viață. Ce a declarat tatăl fetiței

Procurorii cer închisoare pe viață pentru individul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata de 8 ani. Și-a recunoscut faptele îngrozitoare iar avocata sa a transmis că nu va contesta măsura arestului preventiv.