Horoscop 6 iunie 2024 - Luna Nouă din zodia Gemeni. Ce schimbări urmează pentru zodii

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă marchează începutul unei noi etape și este un moment favorabil pentru inițierea unor acțiuni. Domeniul guvernat de zodia Gemeni, în care începem acum un nou ciclu, se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Gemeni.

Arhetipul Gemenilor este despre comunicare, nevoia de cunoaștere, gândire și de a explica totul din punct de vedere rațional, despre preluarea informațiilor și transmiterea acestora.

De asemenea, ne putem manifesta în mai multe direcții, să avem dificultăți în a lua decizii din cauza tendinței de a analiza prea mult o situație.

Luna Nouă din zodia Gemeni anunță o perioadă agitată la nivel mental, o intesificare a comunicării și interacționării cu ceilalți. Informațiile care vin spre noi sunt importante și avem ocazia să spunem ce gândim, să susținem un punct de vedere în care credem.

Din configurația astrală a Lunii Noi din zodia Gemeni, din 6 iunie, face parte și Venus, micul benefic, care aduce oportunități și șanse. Pe de altă parte, fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Saturn, în tranzit prin zodia Pești, semn că seniorul karmei ne poate atrage atenția asupra unor situații, să conștientizăm, să ne trezim la realitate, ca drumul pe care am mers nu era cea mai bună variantă.

Citește și
Reacția părinților studentei din București care și-a dat în judecată mama și tatăl pentru a-i obliga să-i plătească o pensie de 2.000 de lei

Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, este despre comunicare. Vin informații, care vor ajuta să clarificăm o situație. Saturn ajută în acest proces, să realizăm că unele lucruri, situații, persoane, relații, nu erau asa cum am crezut și este momentul să vedem și să acceptăm realitatea.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din Gemeni pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Gemeni le deschide noi etape în planul comunicării și interacționării cu ceilalți, gândirii și acumulării de informație. Venus, micul benefic, ajută în rezolvarea unor situații, unde comunicarea este blocată, iar Saturn ar putea să îi trezească la realitate în raport cu o situație, care îi frământă.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Gemeni le deschide noi etape în regimul banilor pe care nativii îi câștigă din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Venus, guvernatoarea lor, face parte din configurația astrală și aduce oportunități și șanse de mărire a veniturilor, însă Saturn din casa proiectelor și prietenilor poate să aducă blocaje sau amânări, pentru ca nativii să aibă grijă la informațiile primite și să se implice doar în proiectele profitabile.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Gemeni se formează în casa personalității și îi invită la setarea unor obiective personale, relaționale și profesionale pentru următorul an. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și le aduce protecție, iar Saturn, seniorul karmei, le atrage atenția asupra unor decizii, pe care ar trebui să le ia în următoarea perioadă, legate de carieră, dar și statutul personal.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și este un moment bun să lase în urmă ceva ce îi ține în loc și care nu mai intră în acord cu credințele lor, legat de viața de familie. Va avea grijă Saturn, să îi ajute la introspecție, să-și schimbe mentalitățile și perspectiva asupra vieții, în urma unor informații pe care le primesc.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, și planurile de viitor. Venus, micul benefic, face parte din registrul astral și le aduce protecție și șanse să înceapă proiecte sau legături de prietenie noi. Comunicarea este importantă, dar șu negocierile și eforturile de a obține fonduri pentru un proiect, campanie sau să ajute un prieten.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează casa carierei, imaginii și reputației profesionale. Se deschid noi etape în planul profesional. Fecioarele au ajutor de la persoane cu putere de decizie, iar situația financiară se poate îmbunătăți, dacă vor știi ce contract să încheie. Saturn veghează ca nativii să ia deciziile potrivite.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nativilor Balanță, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează sectorul călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, perfecționarea și schimburile de experiență profesională, sistemul de credințe și convingeri. Se deschid noi etape în aceste domenii și informațiile pe care le primesc ar putea să îi ajute în demersurile lor. Este un moment favorabil pentru lărgirea orizonturilor prin cunoaștere sau călătorii.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează casa transformărilor profunde, relației și vieții intime, administrării banilor deținuți la comun cu partenerul sau proveniți din alte surse decât salariile. Se deschid noi etape și în urma unor informații, dialoguri și negocieri, nativii pot lua decizii importante în aceste domenii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nativilor Săgetător, Luna Nouă din zodia Gemeni le aduce noi începuturi în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și aduce înțelegere, armonie și relații bune cu partenerul, însă va fi nevoie de discuții sau o comunicare sinceră pentru rezolvarea unui context familial, locativ sau în raport cu părinții.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Gemeni le deschide noi începuturi în sectorul muncii și sănătății. Au loc dialoguri și negocieri și Capricornii își vor seta obiective pe termen lung în aceste domenii. Venus, micul benefic, le aduce protecție și șanse să înceapă un job nou sau o activitate independentă, însă aici o să intervină Saturn, guvernatorul lor, care poate aduce restricție sau un blocaj, pentru a analiza bine informațiile și ofertele primite.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nativilor Vărsător, Luna Nouă din zodia Gemeni le anunță etape noi în sectorul iubirii, romantismului, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor. Venus, micul benefic, poate aduce o poveste nouă de iubire și o schimbare în relația cu copiii pentru nativii părinți. Unii dintre nativi pot discuta cu partenerul de cuplu despre posibilitatea să devină părinți sau să petreacă mai mult timp împreună.

Pești/ Ascendent în Pești

Nativilor Pești, Luna Nouă din zodia Gemeni le activează sectorul familiei, părinților și spațiului de locuit, unde sunt invitați să înceapă etape noi. Comunicarea deschisă și sinceră, dar și informațiile, care le parvin,a vor avea un aport important în luarea deciziilor pe termen lung, chiar dacă Saturn din casa personalității Peștilor le restricționează dorințele.

Articol recomandat de sport.ro
Fotbalul românesc, zguduit din temelii! Reacție energică după ce Tribunalul București a hotărât că FRF funcționează ilegal
Fotbalul românesc, zguduit din temelii! Reacție energică după ce Tribunalul București a hotărât că FRF funcționează ilegal
Citește și...
Prețuri exagerate pe insula grecească Mykonos. Doi turiști au fost șocați când au văzut cât au de plătit pentru două băuturi
Prețuri exagerate pe insula grecească Mykonos. Doi turiști au fost șocați când au văzut cât au de plătit pentru două băuturi

Încă o dată, un restaurant grecesc de pe plajă a fost criticat, după ce doi turiști au fost șocați când au văzut că trebuie să plătească 811euro pentru două băuturi.

O casă a fost mutată cu totul în altă localitate. Clădirea urma să fie demolată pentru a se construi o parcare | FOTO
O casă a fost mutată cu totul în altă localitate. Clădirea urma să fie demolată pentru a se construi o parcare | FOTO

O casă cu poveste şi cu valoare arhitectonică semnificativă din satul Remuş, judeţul Giurgiu, care urma să fie demolată pentru a face loc unei parcări, a fost relocată în comuna Măgurele, judeţul Ilfov.

 

Cutremur cu magnitudinea 5,4, raportat joi. Unde a fost înregistrat
Cutremur cu magnitudinea 5,4, raportat joi. Unde a fost înregistrat

Un seism cu magnitudinea 5,4 s-a produs joi în prefectura Chiba, în centrul Japoniei şi în apropiere de Tokyo, unde a fost resimţit puternic.

 

Recomandări
Petiție pentru anularea ordonanței care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv la droguri cu testele rapide
Petiție pentru anularea ordonanței care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv la droguri cu testele rapide

Șoferii care refuză testarea rapidă cu pentru droguri rămân fără permis până când sunt gata analizele de sânge.

Alertă DNSC: Ameninţare ce vizează utilizatorii de Android. Telefoanele pot fi infectate de la distanţă, fără să știe
Alertă DNSC: Ameninţare ce vizează utilizatorii de Android. Telefoanele pot fi infectate de la distanţă, fără să știe

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) a transmis, joi, o alertă ce vizează utilizatorii de Android.

Putin anunţă la summitul OCS că-i consideră pe talibanii din Afganistan aliaţi în lupta împotriva terorismului
Putin anunţă la summitul OCS că-i consideră pe talibanii din Afganistan aliaţi în lupta împotriva terorismului

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a prezentat joi o poziţie favorabilă talibanilor - în lupta împotriva terorismului, „pentru că orice putere este interesată de stabilitatea puterii sale şi de stabilitatea statului pe care-l conduce”, relatează AFP.