Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Pentru o zodie apar oportunități unice. Ce urmează pentru restul

×
Codul embed a fost copiat

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele două săptămâni din aprilie, la "Vorbește Lumea" de la ProTV.

Perioada 15-30 aprilie 2024 va fi una încărcată de evenimente astrologice, care vor influența nativii în diferite moduri. De la o conjuncție Jupiter-Uranus, eveniment care apare odată la 14 ani, până la revenirea lui Mercur la mișcare directă.

Berbec

Berbecii ar trebui să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă și să își valorifice toate oportunitățile, pentru că această mare conjuncție la ei se situează pe sectorul banilor pe care îi muncesc, banii primiți din salariu. Se poate să li se mărească salariul, pot să negocieze, pot să se angajeze într-un loc nou, dar pe de altă parte să fie conștienți că acum este momentul de a câștiga bani mai mulți pentru ceea ce sunt pregătiți să ofere.

Taur

Pentru Tauri este momentul acela unic în viață. Totul este bazat pe o viziune creativă. Să nu vă aglomerați perioada stând foarte mult, ci să stați cu voi înșivă. Această conjuncție se formează pe Taur, ceea ce înseamnă "eu cu mine", dar "eu din mine" trebuie să născocesc ceva, trebuie să creez ceva și mai mult decât atât, această conjuncție, care este foarte puternică, este foarte magnetică și atrage înspre noi tot ceea ce avem nevoie, mai ales la Taur, că se formează și această Lună nouă.

Gemenii

Pentru Gemeni, vindecările care vin nu neapărat prin soluții miraculoase, ci prin acele tipuri de terapii care lucrează cauzele, subconștientul. Cauzele unor probleme de sănătate sau a unor dezechilibre sunt undeva în subconștientul nostru, în felul nostru de a gândi. Este o perioadă foarte bună pentru vindecare și pentru a găsi pe cineva care să ne îndrume.

Citește și
„Omul, chiar dacă e primar, e dator să încerce, dacă ea ridică coada”. Pulsul campaniei în comuna din Mehedinți unde doi foști soți candidează la primărie

Rac

Racii sunt ajutați de o persoană cheie care apare în viața lor și sunt ajutați să facă un pas foarte important, nu doar în carieră, ci și în activitatea lor independentă. Poate este cineva care le creează mai multă încredere. Racul trebuie să deschidă gura, să vorbească despre problemele lui, să ceară ajutorul pentru că, undeva acolo, sunt persoane care îl așteaptă pe Rac să spună ce are de spus și să își manifeste intențiile. Poate vrea să facă un pas în profesie, dar nu are curajul să facă lucrul acesta.

Leu

Pentru Lei, perioada vine nu doar cu oportunități profesionale, ci și cu recunoaștere profesională, iar acei Lei care au senzația, ascultând acest horoscop, că nu are de unde să vină această oportunitate, înseamnă că ei, de foarte multă vreme, stau într-un loc mort, deci trebuie să o ia de la capăt, să se ducă în altă parte, să găsească altceva. Te știi cu un anumit potențial, vezi că nu te valorizează nimeni acolo, gata, s-a terminat, nu mai stăm acolo.

Fecioara

Fecioarele trebuie să spargă un pic o graniță, trebuie să plece în acel necunoscut, deoarece de obicei le este frică. Asta este vorba Fecioarei: "Mi-e frică, mi-e frică de necunoscut, mi-e frică să încerc, mi-e frică că nu știu dacă o să reușească." Păi, dacă nu încerci, nici n-ai de unde să știi dacă o să reușească. Că este vorba de o școală, că este vorba de un drum, de o călătorie, de o vizită, de o invitație, de o schimbare de meserie prin studii, prin a schimba un pic perspectiva, pentru că există o barieră de asta.

Balanța

Pentru Balanțe este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Pot apărea și moșteniri, pot apărea bani din anumite vânzări, oportunități care vin destul de iute. Uranus aduce lucruri așa peste noapte, nu știm că se întâmplă aceste lucruri. Cineva le poate convinge să investească în burse.

Scorpionii

Scorpionii au o șansă de împăcare în aceste două săptămâni, pentru că acolo sunt câteva tensiuni în zona relațiilor, cu condiția schimbării majore. Scorpionul este o zodie a schimbării, adică să batem moneda pe aceeași situație, dar doar așa ca să ne vedem cu saci în căruță nu merge de data aceasta și se poate ajunge într-adevăr la o ruptură.

Săgetător

Pentru Săgetător este o perioadă foarte bună pentru a se ocupa de metabolismul lor, de sănătate, de a schimba o medicație, care poate nu le face foarte bine, de a începe un tratament. Sunt și oportunități foarte bune din punct de vedere profesional. Pe parte profesională, fie că sunt proiecte personale, fie că vin propuneri din altă parte, știu ei mai bine ce este bine pentru ei.

Capricorn

Capricornii dau pe afară talent în această perioadă, chiar dacă ei nu se consideră așa mari artiști. Unii sunt că asta le este meseria, dar pe de altă parte, dacă se simt creativi, să dea drumul imaginației. Și iubirea le intră pe geam la Capricorni. Eu sunt așa, într-o fază de creație, de procreere.

Vărsător

Vărsătorii pot face schimbări de casă, schimbări de domiciliu, află de o oportunitate. Poate lui nu-i stă gândul la o investiție, dar găsește acolo o reducere de Paște. Și pot primi vești că li se mărește familia. Atenție, veștile de multe ori sunt surpriză, de la cine nu te aștepți.

Pești

Dincolo de faptul că ar putea să-și cumpere și o mașină în această perioadă, că este foarte ok, mai ales după acea Lună Nouă, de care o să mai vorbim. Este o perioadă bună pentru revelații, pentru a citi, primesc vești surpriză, e destul de largă plaja posibilităților. Nu în ultimul rând, se pot apuca de o școală, pot primi o autorizație pe care o așteaptă de nu știu când, pot ieși niște acte pe care le voiau de foarte multă vreme.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul lucru pe care Jose Mourinho l-a spus despre Adrian Mutu, la 20 de ani după episodul Chelsea
Singurul lucru pe care Jose Mourinho l-a spus despre Adrian Mutu, la 20 de ani după episodul Chelsea
Citește și...
Un miliardar vrea să lanseze un submarin care să demonstreze că epava Titanicului poate fi explorată „în siguranță”
Un miliardar vrea să lanseze un submarin care să demonstreze că epava Titanicului poate fi explorată „în siguranță”

La aproape un an de la implozia catastrofală a submersibilului Titan, un investitor imobiliar miliardar vrea să lanseze un nou proiect care presupune construcția unui submarin ce ar putea demonstra că epava Titanicului poate fi explorată în siguranță.

„Comoara” de 60 de milioane de euro pe care poliția americană a înapoiat-o Italiei
„Comoara” de 60 de milioane de euro pe care poliția americană a înapoiat-o Italiei

Statele Unite i-au înapoiat Italiei 600 de obiecte prețioase, furate din peninsulă și recuperate de poliția americană din galerii și muzee de peste Ocean.

Mașinile noi nu te vor mai lăsa să depășești limita de viteză. Sistemul devine obligatoriu de la 1 iulie
Mașinile noi nu te vor mai lăsa să depășești limita de viteză. Sistemul devine obligatoriu de la 1 iulie

Mașinile vândute în Uniunea Europeana de la 1 iulie vor avea un nou sistem de siguranță pentru limitarea vitezei, care va fi obligatoriu indiferent de producător sau de clasa mașinii.  

Recomandări
Codul galben de ploi torențiale şi grindină a fost prelungit. Vreme rea în aproape toată țara | HARTĂ
Codul galben de ploi torențiale şi grindină a fost prelungit. Vreme rea în aproape toată țara | HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, miercuri dimineață, atenţionarea Cod galben de ploi torențiale, valabilă în cea mai mare parte a țării.

Reţea de trafic cu Ozempic vândut „la negru” în București. Sunt implicaţi o asistentă şi patru medici de la o clinică privată
Reţea de trafic cu Ozempic vândut „la negru” în București. Sunt implicaţi o asistentă şi patru medici de la o clinică privată

O asistentă medicală a unei clinici private din Sectorul 1 al Capitalei ar fi falsificat rețete pentru a intra în posesia unor medicamente în mod gratuit și pentru a le vinde apoi pe internet. A obținut astfel peste 1.000.000 de lei.

Doi indivizi s-au urcat pe capota unei maşini în mers și au îndreptat un pistol către trecători, în Teleorman | VIDEO
Doi indivizi s-au urcat pe capota unei maşini în mers și au îndreptat un pistol către trecători, în Teleorman | VIDEO

Doi jandarmi din Teleorman au observat o maşină care circula prin Turnu Măgurele şi pe plafonul căreia erau urcaţi doi bărbaţi, unul având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către trecători.