Horoscop 1-15 octombrie 2023. Cristina Demetrescu: Mare atenție la discuțiile cu partenerii. Brusc apar niște cheltuieli

×
Codul embed a fost copiat

Perioada 1-15 octombrie 2023 va fi una extrem de încărcată și aglomerată pentru zodii. Se petrec multe evenimente și astrologul Cristina Demetrescu descifrează astrele pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Berbec

Berbecii o vor vor avea pe Lilith acum pe pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții, risc de psoriazis și probleme de ordin genital.

Tot Berbecii au eclipsa pe Casa căsătoriei. Mare atenție la discuțiile cu partenerii și brusc apar niște cheltuieli, adică trebuie să aștepte să aibă ceva pus deoparte, că nu se știe. Cheltuieli mari - Marte în Scorpion

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Taur

Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă, cei care au nevoie de asta, adică să încerce să fie mai creativi și cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte, este o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate, mai ales atenție la medicația care este incompatibilă cu sarcina și mai ales atenție la ce medicamente dau Taurii la copii. În această perioadă să nu meargă după ureche.

Citește și
Cu cât erau plătiți mercenarii români care au fost uciși în Congo. Detalii despre atacul lansat de rebelii M23

La locul de muncă, pentru Taur apare o persoană, acel Marte, care cumva le strică apele. Mare atenție la interacțiunile cu ceilalți.

În plan conjugal Marte nu este un un aliat, că acolo este totul sau nimic, și apar acuzații din partea partenerilor.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Gemeni

Mai multă îngrijorare vizavi de sănătatea părinților, dar și foarte mare atenție la oamenii care vă lucrează în case - poate să fie și o bonă sau un zugrav. Acolo este și Venus care riscă să strice sau să dispară un obiect de valoare. Venus este cel care guvernează, de exemplu, bijuteriile.

Este bine pentru Gemeni să își curețe casa de energii negative, acum cu Luna Neagră, că își mai bagă pe acolo drăcușorul coada.

Atenție la boacănele copiilor. Eclipsa este acolo și copiii riscă să rămână cu o mică cicatrice undeva. Atenție la dureri, mai degrabă să nu se dea copiii în balansoare, pentru că Balanța e cu balansatul și acolo este Marte și apar accidente, dar și unele dureri fizice sau să spunem, apare un pic nevoia unor tratamente mai invazive, pot să fie și injecții, pot să fie și analize medicale.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Rac

Racii sunt preocupați de anumite discuții cu frații, cu surorile, cu verii, cu vecinii. Atenție la drumuri, să fie atenți cei cum, cum șofează, mai ales dacă au anumite probleme de sănătate sau iau anumite medicamente.

Eclipsa este pe casă, pe cămin, un pic disconfort, vine soacra în vizită. Trebuie să ajuți o rudă și cumva îți de toată energia peste cap.

Foarte multe discuții și tensiuni cu copiii. Marte în Scorpion nu este un aliat, nu se dezbat neapărat probleme de viață și apar unele tensiuni și neînțelegeri. Copiii care își acuză părinții de tot felul de lucruri pe care nu le-au făcut.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Leu

Leii cheltuie de nevoie, cheltuie pentru sănătate, cheltuie din obligație. Pentru Lei este foarte important ce vorbesc, eclipsa este pe comunicare. Să nu devină impulsivi în perioada următoare, să nu se ia după unu-altul și, de exemplu, să rateze un examen. Există riscul să nu se semneze un contract pentru că apare un interpus.

Leul ar trebui să-și ferească casa de hoți.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Fecioară

Fecioarele scapă de Luna Neagră de pe Leu. Intră Luna Neagră în Fecioară. Asta înseamnă că se mai relaxează și nu își mai fac griji legat de un necunoscut.

Fecioarele vor fi în perioada următoare, vreo nouă luni de zile, la extreme. Când vor fi foarte drăguțe, când vor fi în extrema cealaltă, foarte necomunicative. Să nu dea bani cu împrumut, să nu gireze cu casa un împrumut. Nu e vorba de un împrumut, este vorba de a nu gira pe termen lung, pentru că acolo este un anumit risc.

Marte e pe limba Fecioarelor. Acuma, dacă Fecioara e procuror, dacă e un avocat, dacă este un polițist, dacă este cineva care are nevoie de acest de acest tip de temperament, este în regulă. Să vă feriți din calea Fecioarelor.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 – Balanța

Pentru Balanțe apar mai multe preocupări, un pic de risc de insomnie. Luna Neagră intră cumva pe zona subconștientului, un fel de supragândire, acel overthinking. Se gândesc la foarte multe lucruri.

Atenție, se pot înșela într-o chestiune legată de dragoste, aud de la nu știu cine o influență proastă, o vorbă spusă aiurea și pot deveni geloase, de exemplu, pentru lucruri nejustificate sau neconfirmate.

Eclipsa este pe zodia lor. Pentru cei care vor să facă așa un fel de salt spiritual este foarte bună această eclipsă, altfel duce spre depresie și asta este o stare generală. Balanța este zodia care guvernează depresia, Fecioară este zodia care guvernează anxietatea, cu o eclipsă și cu Luna Neagră acolo nu este foarte bine. Și ce fac Balanțele când devin deprimate? se duc și își cumpără pantofi. Marte este pe casa cheltuielilor, deci vor fi cheltuieli foarte mari. Pantofii sunt foarte scumpi, depinde, poate e și o nuntă, un eveniment.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Scorpion

Pentru Scorpioni să lase puțin mai deoparte grupul de prieteni. Poate nu sunt neapărat genul care ies foarte mult în grupuri, dar unii vor simți că nu mai au timp pentru prieteni, alții pur și simplu trebuie să își facă timp pentru alte lucruri din viața lor, pentru sănătate, pentru carieră, pentru învățat, pentru familie.

În perioada eclipsei apar riscuri de dureri de coloană sau de colici renale, pentru că este în zodia Balanței.

Și cineva face un gest față de Scorpion și ei devin, cu Marte în Scorpion, foarte radicali și nu cale de mijloc și se supără foarte tare. Pur și simplu e o chestiune de impuls.

Atenție la imagine, atenție la decizii pentru cei care conduc. Luna Neagră acolo și există riscul ăsta să sară creanga în ochi și să nu vezi pădurea de copaci.

În perioada eclipsei să nu aibă întâlniri cu prietenii, să nu iasă neapărat la niște evenimente, că nu este neapărat ceea ce trebuie. Și atenție la sănătate pentru Săgetător, pentru că Marte este chiar pe Casa bolilor lungi și cronice. Acolo pot fi niște dureri fizice care îi trimit la investigații.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 - Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai atenți, în special cei care se află dincolo de granițele țării, care nu au acte în regulă, care călătoresc în afara țării. S-ar putea unii să nu mai aibă chef să călătorească în perioada următoare și nu e nicio problemă.

În plan profesional, undeva se schimbă niște șefi, dar se joacă cărțile. Nu se știe ce va fi, nu se știe dacă-i de bine. Unii se bucură, unii se bucură prematur, alții vor să urce pe scara ierarhică. Încă se joacă cărțile și eclipsa asta nu ne arată lucrurile cel mai clar.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 – Vărsător

Vărsătorii să nu ceară bani cu împrumut pentru mofturi. Să nu-și facă planuri de investiții pe seama banilor prietenilor. Se pot trezi cu sechestre, amenzi, controale. Vărsătorii să fie foarte atenți la un soi de deviere spirituală, așa cum citesc o carte, cum o iau pe alte drumuri.

Horoscop 1-15 octombrie 2023 – Pești

Iar pentru Pești, în plan conjugal, cine dorește să ascundă sub preș adevărul e un om fericit. Dacă nu, Luna Neagră le spune uite, cercetați mai bine acolo, s-ar putea să fie niște lucruri pe care voi nu le vedeți.

Cheltuieli mari pentru Pești în perioada următoare, măcar să nu și-o facă cu mâna lor. Și atenție mai mult la călătoriile în străinătate, nu e un teritoriu foarte benefic, foarte prietenos. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Primul 11 pregătit de Edi Iordănescu pentru România - Ucraina, la EURO 2024
NEWS ALERT Primul 11 pregătit de Edi Iordănescu pentru România - Ucraina, la EURO 2024
Citește și...
Chisălița de dude și vișine și tocanul de oaie, vedetele culinare la o petrecere din Gorj. Cum se prepară
Chisălița de dude și vișine și tocanul de oaie, vedetele culinare la o petrecere din Gorj. Cum se prepară

A fost petrecere mare într-o comună din Gorj, unde localnicii sunt dornici să primească turiști. Au pus pe foc ceaunele și au gătit bunătăți după rețetele locului. În scurt timp, s-a făcut coadă.

Cum arată costumul popular vechi de 180 de ani. Un bărbat l-a purtat la Festivalul Etniilor din Timișoara
Cum arată costumul popular vechi de 180 de ani. Un bărbat l-a purtat la Festivalul Etniilor din Timișoara

Obiceiuri, cântece, dansuri și povești din Banat au dat viață Muzeul Satului din Timișoara. Acolo a fost găzduit Festivalul Etniilor, care se ține an de an în orașul de pe Bega. Nouă comunități etnice s-au reunit într-o paradă a costumelor tradiționale.

Salina din România în care sunt cafenele, magazine și un restaurant. A fost redeschisă recent
Salina din România în care sunt cafenele, magazine și un restaurant. A fost redeschisă recent

Salina Praid a fost redeschisă după o pauză de o lună, în care s-a lucrat pentru eliminarea infiltrațiilor.

Recomandări
Putin, invitat la summitul de pace pentru Ucraina, cu promisiunea că nu va fi arestat. Statul care i-a garantat siguranța
Putin, invitat la summitul de pace pentru Ucraina, cu promisiunea că nu va fi arestat. Statul care i-a garantat siguranța

O declarație de condamnare a invaziei ruse a fost semnată de 80 dintre cele 93 de țări participante la summitul din Elveția, dedicat Ucrainei.

Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la Limba şi literatura română. Peste 134.000 de elevi sunt înscriși
Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la Limba şi literatura română. Peste 134.000 de elevi sunt înscriși

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română - oral.  

LIVE TEXT | România - Ucraina, de la ora 16:00, la EURO 2024, în direct pe PRO TV și VOYO. Echipele probabile
LIVE TEXT | România - Ucraina, de la ora 16:00, la EURO 2024, în direct pe PRO TV și VOYO. Echipele probabile

Echipa națională de fotbal a României va debuta, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la EURO 2024. "Tricolorii" vor întâlni Ucraina la Munchen, în Grupa E, iar meciul va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.