Femeie din Dâmboviţa, în comă după un accident cu tricicleta electrică. Ce s-a întâmplat

Dată publicare: 16-07-2020 17:48
Dată actualizare: 16-07-2020 17:48


Accident grav, joi după-amiază, la Runcu, în judeţul Dâmboviţa. O femeie de 58 de ani este în comă după ce a pierdut controlul tricicletei electrice pe care o conducea şi s-a răsturnat.

Grav este că femeia nu purta casca de protecţie şi a suferit răni care îi pun viaţa în primejdie, spun medicii.

Accidentul a avut loc în satul Siliştea din comună Runcu. Femeia trebuia să se vadă cu o rudă, de la care urma să preia nişte medicamente, pentru fiul său. Folosea o tricicletă electrică, însă nu a apucat să parcurgă decât câteva sute de metri de acasă, când s-a petrecut accidentul.

Mitică Chiorniță, martor: Am auzit, au! Şi pe urmă, buf! Era pe spate, decât sufla, nu mişca, era plină de sânge şi motoreta aia mergea.

Elena Chiorniță, martor: Am găsit-o jos, era lungită, ochii închişi, lovită la cap, nu mişca, nu nimic. A deschis un pic ochii. Am întrebat-o dacă mă cunoaşte, n-a reacţionat în niciun fel.

Cei care locuiesc în zonă povestesc că au văzut o camionetă încărcată cu pepeni ce urca dealul şi se gândesc că femeia ar fi încercat să o evite pe drumul îngust şi plin de gropi. N-a reuşit şi s-a dezechilibrat.

Ion Bunoiu, tatăl victimei: Ea n-a aşteptat în spatele lui ăla, a coborât, a tras de volan şi a dat una... e jupuita pe partea stângă, dar de maşină azvârlită pe partea dreaptă.

Reporter: E în stare gravă?

Ion Bunoiu, tatăl victimei: Da, în comă.

Rănită grav la cap şi la mâini, victima a fost preluată de un echipaj de la ambulanţa şi transportată la spitalul din Târgovişte. Poliţiştii urmează să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs accidentul.


VIDEO PROTVPLUS.RO