Ești născut într-o vineri? Secrete pe care trebuie să le știi despre cei născuți în această zi

zi de nastere
Shutterstock

Știai că ziua săptămânii în care te-ai născut conține multe informații despre tine? În afară de ora nașterii, data sau zodia, și ziua săptămânii în care te-ai născut ascunde câteva secrete despre personalitatea ta.  

Ești născut într-o vineri? Secrete pe care trebuie să le știi despre cei născuți în această zi 

„Guvernatoarea” persoanelor care s-au născut vinerea este Venus. Aceste persoane au o natură plină de farmec, creativă și iubesc totul. Le place să îi ajute pe ceilalți și îi tratează pe cei apropiați cu multă afecțiune și dragoste.

Persoanele care sunt născute vinerea sunt afectate atât de Lakshmi, cât și de Venus, deoarece stăpânul zilei de vineri este Venus, iar zeița acesteia este Lakshmi.

Acesta este motivul pentru care persoanele născute în această zi sunt pasionate de confortul material. Le plac foarte mult decorațiunile. Persoanele născute vineri sunt posesorii unor personalități magnetice.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Îi atrag pe ceilalți foarte repede. Există multe cunoștințe practice în ei. Uneori datorită cunoștințelor lor, alteori prin frumusețea lor, ei continuă să atragă atenția celorlalți.

Persoanele născute în această zi sunt foarte inteligente. Au o dragoste pentru lucrurile artistice și pentru artă.

Natura persoanelor născute vineri

Cei născuți vineri au o personalitate complexă și sunt colecționari de bogății. Nativii Venus sunt inteligenți și învață foarte repede.

Ei sunt adesea talentați, dar și norocoși. Zeița Lakshmi le oferă o grație specială. Persoanele născute în această zi vor avea un succes imens în viață.

Persoanele născute vineri au o viață proprie plină de tot confortul material, dar totuși, există un tip special de gelozie în ele. Acești oameni pot vedea că alții fac progrese și încep să se simtă inconfortabil din această cauză.

Acești nativi au o dragoste profundă pentru lucrurile artistice și pentru artă, așa că își pot face carieră și în domeniul muzicii. Au foarte mult succes în scris, pictură, film, modă și în industria frumuseții.

Personalitatea persoanelor născute vineri

Persoanele născute vineri au, în general, o personalitate fermecătoare. Vorbesc dulce și au un zâmbet încântător.

Personalitatea lor deschisă îi face să fie populari printre colegii lor. Sunt persoane sincere și, de obicei, decente. Se îmbracă adecvat pentru ocazie. Aproape niciodată nu sunt egoiști.

Sar mereu în ajutor și sunt prieteni de nădejde. Pe de altă parte, disprețuiesc să fie controlați de altcineva. Sunt creativi și au un fler pentru artă și modă.

Sunt persoane plăcute și fermecătoare, dar au un spirit competitiv în ele. Colaborările lor cu ceilalți vor contribui la creșterea și dezvoltarea echipei. Cu toate acestea, ar putea să nu știe să piardă și să fie afectați atunci când se întâmplă asta.

În loc să își accepte greșeala, pot căuta scuze și pot face probleme. Preocuparea lor pentru lucrurile superficiale îi poate face să piardă din vedere imaginea de ansamblu.

Ce carieră li se potrivește persoanelor născute vinerea

Persoanele născute vineri radiază energie și vibrație în lumea din jurul lor. Prezența lor va consolida locul de muncă. Sunt inovatori și creativi. Sunt atrași de profesii care necesită originalitate și idei inovatoare, cum ar fi filmul și moda. Ar putea fi filantropi care se preocupă profund de ceilalți. Le place să îi ajute pe alții. Învață repede și sunt dedicați muncii lor.

Pe de altă parte, debordează de energie și pot veni cu idei noi din mers, așa că li se potrivește orice job în care e nevoie de creativitate.

Exuberanța lor este contagioasă și se poate răspândi la locul de muncă, ceea ce, la rândul său, îi face și pe colegii lor să fie la fel de energici.

Se pot strădui să atingă perfecțiunea ca lideri. Pot fi deschiși la perspective și puncte de vedere noi, dar pot la fel de bine lucra din greu pentru a satisface așteptările. Ca urmare, pot deveni anxioși și vulnerabili la manipulare, însă au capacitatea de a prioritiza, în același timp, emoțiile în detrimentul tacticilor.

Cei născuți vineri sunt sinceri cu cei la care țin. Sunt persoane emoționale, care preferă să fie tot timpul în compania altora. Drept urmare, este posibil ca dragostea lor să se dezvolte din prietenie. Atunci când se îndrăgostesc, au tendința de o face treptat, dar sunt mai vulnerabile la suferință dacă relația eșuează.

Ar putea fi rapid atrase de aspectul exterior al unei persoane, așa că nu judecă prea bine caracterul. Din această cauza, pot fi păcălite de oamenii cu intenții ascunse. Astfel de persoane pot deveni rapid geloase și nesigure, dacă simt că relația le este amenințată de cineva din exterior.

Cu toate acestea, persoanele născute vineri au multe șanse de a avea căsnicii fericite. Sunt persoane afectuoase și sincere, apreciate de partenerii lor.

De asemenea, vor munci din greu pentru familia lor și vor vrea să se asigure că nimic nu le lipsește.

Culoarea norocoasă a persoanelor născute vinerea

Culoarea lui Venus este albul. Persoanele născute vineri trebuie să poarte culoarea albă în timpul oricărei întâlniri sau a oricărui interviu special. Acest lucru crește șansele de succes. În afară de aceasta, pot fi purtate și haine roz sau de culori strălucitoare, cu accesorii speciale.

Relația cu banii

Persoanele născute vineri ar trebui să își limiteze cheltuielile inutile. Ei vor cumpăra multe lucruri frumoase, care le atrag rapid privirea, dar care nu își au nicio utilitate în viața de zi cu zi.

Persoanele născute într-o vineri, 13

Știm cu toții superstițiile legate de numărul 13, dar și cele legate de vineri 13. Oare o persoană născută în ziua de 13 se va confrunta cu adevărat cu o serie de ghinioane pe tot parcursul vieții?

Oamenii de știință britanici au analizat dacă o persoană născută pe 13, vineri, are parte de mai multe ghinioane decât o persoană născută în oricare altă zi.

Folosind datele furnizate de cele aproape 4 milioane de persoane care au participat la Studiul forței de muncă din Marea Britanie, cercetătorii au examinat statutul de angajare, salariile și starea civilă ale respondenților născuți pe data de 13 a unei luni.

Sondajul efectuat în rândul locuitorilor din Regatul Unit a permis cercetătorilor să compileze datele primite de la persoanele născute pe 13 și să le compare cu cele ale persoanelor născute în alte zile.

Cercetătorii nu au constatat nicio diferență notabilă în ceea ce privește statutul de angajare, salariile câștigate sau starea civilă între persoanele cu data de naștere 13 și cele cu data de naștere care se încadrează în alt număr. În esență, datele au demitizat superstiția că vineri 13 este cea mai ghinionistă zi.

Chiar și așa, multe hoteluri și clădiri de birouri nu au etajul 13, deși au etajele 12, 14 și 15. Mulți evită să zboare vinerea 13 și țin cont de aceste date când planifică un eveniment.

Așadar, dacă ești născut vinerea pe data de 13, nu ar trebui să îți faci probleme. Ghinioanele nu se țin lanț de tine doar pentru te-ai născut în această zi, așa că trăiește-ți viața după cum îți place.

Articol recomandat de sport.ro
Fostul star al fotbalului englez, de nerecunoscut | FOTO
Fostul star al fotbalului englez, de nerecunoscut | FOTO
Citește și...
O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior
O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior

O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.

Cele mai ciudate lucruri pe care le fac pasagerii în avion. Intră desculți în baie sau se servesc singuri cu băuturi
Cele mai ciudate lucruri pe care le fac pasagerii în avion. Intră desculți în baie sau se servesc singuri cu băuturi

O însoțitoare de zbor a dezvăluit care sunt cele mai ciudate lucruri pe care pasagerii le fac în avion.

Un cuplu și-a expediat din greșeală pisica într-un pachet de retur. Unde a ajuns animalul după șase zile. „O glumă”
Un cuplu și-a expediat din greșeală pisica într-un pachet de retur. Unde a ajuns animalul după șase zile. „O glumă”

Un cuplu din Utah și-a expediat din greșeală pisica într-un pachet de retur Amazon. Animalul a stat fără mâncare sau apă timp de șase zile.

 

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.