Doi deținuți au rupt-o la fugă din sala de judecată. Ce a făcut judecătorul


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 10:05
Categorie: Stiri Diverse

Doi deținuți au încercat să evadeze dintr-un tribunal, în statul Washington. Dar, spre ghinionul lor, aveau în față un judecător care face jogging zilnic și este în formă bună. 

Așa că drumul fugarilor spre libertate a fost cu obstacole şi totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

După audieri, judecatorul a hotarat ca tinerii să se intoarcă în spatele gratiilor. Dar indivizii aveau alt plan. Când magistratul i-a vazut că fug spre ușă, nu a mai stat pe ganduri.

Nu știu ce am gândit în acel moment. Dar când i-am văzut că se reped spre ușă, mi-am zic că nimeni altcineva nu-i mai poate opri până ajung pe stradă. Am vrut să văd măcar încotro o iau."

Fugarii aveau cătușe la mâini, iar în picioare - încălțările de penitenciar. În cursa nebună, unul și-a pierdut un papuc, s-a împiedicat și a căzut, dar s-a ridicat și a încercat să stea aproape de amicul sau.

"Pe scările de incendiu am știut că îl voi prinde măcar pe cel care era în fața mea, aproape că îl ajunsesem din urmă."

Într-adevăr, judecătorul l-a prins chiar când ieșea în stradă. Celălalt i-a scăpat. Dar n-a ajuns prea departe. Un polițist l-a găsit la câteva străzi distantă.

"Nu știu ce să spun, în fiecare dimineață alerg cu un prieten. Am simțit că asta trebuie să fac, să fug după ei."

"Când sunt astfel de tentative de evadare la tribunal, ne preocupă și ce se poate întâmpla cu alte persoane aflate acolo."

Judecătorul s-a întors la activitatea obisnuită, iar fugarii au ajuns din nou la închisoare.

"Probabil că acum vor rămâne mai mult timp în închisoare, dacă sunt condamnați și pentru această tenativă de evadare. Desigur, rămâne prezumția de nevinovăție. Dar avem imaginile de la camerele de supraveghere.”

VIDEO PROTVPLUS.RO