Un bărbat crește 45 de crocodili uriași în grădina casei. Care este motivul. VIDEO

Ultima actualizare: 06-01-2019 16:17
crocodili
Getty

Ngendera Albert este crescător de crocodili și are în propria grădina 45 de reptile. Din 1994 și până în present, bărbatul și-a dedicat tot timpul protejării crocodililor, care urmau să fie uciși pentru a fi mâncați, relatează BBC.

În urmă cu mulți ani, când s-a mutat în Burundi, Ngendera, Albert a fost șocat de cruzimea celor care omorau crocodilii pentru a-i mânca.

Atunci bărbatului i-a venit ideea de a cumpăra reptilele și de a le crește în curtea casei pentru a le proteja. A luat legătura cu mai mulți pescari și vânători și a cumpărat 12 crocodili. Un crocodil a costat 28 de dolari.

Însă, povestește el, imediat cum i-a cumpărat, 4 dintre ei au fost otrăviți și au murit. Chiar și așa, omul a continuat să își înmulțească "animalele de companie", iar acum are nu mai puțin de 45 de crocodili de 3,5 metri în grădina din spatele casei.

Bărbatul a declarat că nu este ușor să aibă grijă de ei, însă este pasiunea lui. Albert spune că reptilele mănâncă 10 kilograme de carne crudă de trei ori pe zi, preferata lor fiind carnea de pui, însă mănâncă și iepuri ori porcii de guineea.

Atunci când și-a dezvoltat această pasiune, vecinii săi au venit să vadă cum se descurcă. Unii chiar l-au felicitate pentru ideea de a proteja natura, alții însă, nu au fost deloc încântați.

Ngendera Albert este extrem de fericit și mulțumit că munca lui nu a fost în zadar. Pe viitor își dorește un spatiu mult mai mare în care ei să se poată înmulți.

Acesta este convins ca atunci când el nu va mai fi, copiii lui vor avea grijă în continuare de crocodili.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO