Ambulanță surprinsă în timp ce transporta un brad, în Moldova. Explicația șoferului


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Data publicarii: Miercuri 24 Ianuarie 2018 17:53
Categorie: Stiri Diverse
Ambulanță brad

În Republica Moldova s-a deschis o anchetă după ce un șofer a surprins în trafic momentul în care o ambulanță transporta un brad.

Un șofer a filmat, cu ajutorul unei camere montate pe bord, momentul în care o ambulanță transporta un brad. Imaginile au devenit rapid virale pe internet, scrie UniMedia.

Atunci când au văzut imaginile, mai multe persoane l-au acuzat pe șofer că ar fi transportat arborele în folosul propriu, punând în pericol viețile persoanelor care ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul se apără și susține că transporta bradul pentru a se asigura că nu rămâne înzăpezit în drum spre pacienți.

"Bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz de necesitate (împotmolirea în zapadă), având în vedere condițiile meteorologice din acea zi", a declarat șoferului, scrie Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, citează UniMedia.

În plus, oficialii susțin că în ziua respectivă, ambulanța „nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor”, amintind că au deschis o anchetă în acest caz.

"Pe acest caz, administrația Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a dispus pornirea unei anchete de serviciu, datele preliminare la moment fiind: în ziua respectivă, autoambulanța nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor, se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni", se arată în comunicatul transmis de CNAMUP.

 

 

Sursa: Unimedia

VIDEO PROTVPLUS.RO