Accident în Dâmbovița. Un șofer de camion, la un pas să provoace o tragedie

Ultima actualizare: 29-10-2019 09:28

Un șofer de camion a fost la un pas să provoace o tragedie după ce, povestește el, remorca pe care o tracta a intrat în balans.

În scurt timp s-a răsturnat, iar utilajul pe care îl transporta s-a rostogolit de-a lungul Drumului Național 72, în județul Dâmbovița.

Numai o minune a făcut că, în acel moment, drumul să fie liber. În caz contrar, mastodontul ar fi strivit totul în cale.

Accidentul s-a petrecut pe drum drept, la ieșirea din localitatea Mija, în județul Dâmbovița.

Șoferul povestește că la un moment dat vehiculul a intrat în balans, iar utilajul pe care îl remorca s-a rostogolit pur și simplu pe asfalt. Din fericire, în acel moment pe aici nu trecea nicio altă mașină, pentru că am fi putut asista la un adevărat dezastru pe șosea."

Nu se știe deocamdată din ce cauza remorca - pe care se afla o instalație de foraj pentru sonde - a cedat.

Mihail Melente, șoferul tirului: „M-am trezit cu ea dintr-o dată am intrat în balans”.

Reporter: „V-a apărut ceva în față?”

Șofer: „Nu, nimic.”

Reporter: „Viteză?”

Șofer: „Nu, 50. Cred că s-a întâmplat ceva la arcuri..”

Reporter: „O defecțiune?”

Șofer: „Da, omoram pe cineva... mașină, oameni"

 Plt. şef adj. Marian Barbu, Detașamentul de pompieri Moreni: „Dacă venea o mașină din față în acel moment cred că ieșea un dezastru"

Din cauza accidentului, traficul pe Drumul Național 72, care leagă Târgoviște de Ploiești a fost paralizat mai bine de două ore. În tot acest timp, polițiștii i-au dirijat pe ceilalți automobiliști pe rute ocolitoare"

Utilajul a fost în cele din urmă îndepărtat de pe șosea cu o macara de mare capacitate. În urmă accidentului, șoferul în vârstă de 46 de ani a scăpat nevătămat.

Citeste și...
Parteneri