A cerut daune de 16.000 de lire. Cum a ajuns să arate după o vizită la salon. FOTO


Ultimul update: Luni 08 Aprilie 2019 17:23
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019 17:00
Categorie: Stiri Diverse
tunsoare despagubire

Jessica Bray cere daune de 16.000 de lire de la salonul la care a fost să se vopsească. Aceasta a spus că a suferit emoțional și a fost forțată să-și cumpere o perucă de 1.000 de lire, după ce s-a ales cu coafura distrusă.

 

Tânăra susține că angajații de la Saint James Hair Studio i-au deteriorat părul atunci când l-au vopsit, în luna aprilie a anului trecut. Din această cauză, a avut nevoie de un psiholog pentru a trece peste umilința și suferința produsă.

Părul ei a devenit foarte fragil și s-a întors la salon pentru a îl “repara”, dar a ajuns să îi pară și mai rău.

"M-am întors să mi-l facă din nou. Mi-au scăpat vopsea pe haine și, de asemenea, mi-au decolorat părul din nou, ceea ce înseamnă că mi-au făcut asta de patru ori în aproximativ șase săptămâni", a povestit Jessica.

Tânăra, o șomeră care a lucrat în vânzări, a spus că părul ei arăta atât de rău, încât i-a fost teamă să-și caute un loc de muncă, din cauză că va fi respinsă.

Proprietarul salonului, James Young, care a negat acuzațiile, a declarat pentru Sydney Morning Herald: "Coafura este ca arta, este subiectivă. Cred că e bine, dar clientul ar putea să nu-i placă."

La proces, s-a constatat că pretenția tinerei este "excesivă și nejustificată", dar a fost hotărât ca ea să aibă dreptul la restituirea sumei de 270 de dolari și o compensație de 114 dolari.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO