Ati mancat mult in zilele de Craciun? Neaparat, faceti miscare!

Dată publicare: 26-12-2010 00:00
Dată actualizare: 18-09-2012 19:14


Spectacol unic la malul marii. Duminica, 26 decembrie, a doua zi de Craciun, un barbat si-a lepadat hainele de iarna si a tasnit in mare cu viteza unui pescarus. Probabil ca asa isi stingea omul focul interior dupa doua zile de excese.

La munte, ceva mai pasnici si mai putin antrenati, muritorii de rand s-au multumit sa patineze sau sa alerge pe banda.

Ca in toiul verii. Asa inota, dimineata, in apa de patru grade a marii, un domn trecut de prima tinerete. Este la a opta baie numai luna asta. Ce hipotermie? Secretul lui e altul.

Si pescarurii il privesc pe el, usor uimiti, desigur. Acum, sa fim seriosi, nu toti au taria de caracter a dansului, dar macar incearca sa se miste ca sa nu rugineasca.

Pe patinoar este locul prefect ca sa dati jos kilogramele acumulate in ultimele doua zile de mancarea si bautura in exces. E foarte usor sa faci efort, mai ales daca ai si ajutoare.

Unor domnisoare, obisnuite mai mult cu salata, le parea rau sincer rau ca au gustat din bunatatile pregatite de mama. Banda de alergare porneste mai greu, dar ce e in plus trebuie sa ramana la sala.

Dupa mesele grele, macar doua ore, doamnele nu mai barfesc in fata televizorului, iar domnii se mangaie pe burta in bulele unui jacuzzi. Noroc ca nu a fost zapada pe partii, au strigat bucurosi, patronii salilor de fitness.
 

Tags: craciun, mancare, diete,


VIDEO PROTVPLUS.RO