Meniuri demne de un restaurant de lux, realizate cu ingrediente de la McDonald's
Chiar daca un restaurant fast-food cum este McDonald’s nu pare cea mai buna solutie pentru un meniu deosebit, cativa bucatari au demonstrat ca produsele de aici pot fi folosite intr-un mod surprinzator.
Cativa bucatari profesionisti au participat la un concurs inedit. Ei au incercat sa realizeze cu ingrediente de la McDonald’s meniuri cat mai exotice si gustoase, scrie Daily Mail.
Dale Talde, James Tahhan, Aaron McCargo Jr si Jessica Foust au acceptat aceasta provocare.
Astfel, au pregatit feluri de mancare la care nimeni nu s-ar fi asteptat: carne de vita gatita la foc mic, cu sos de rodii, alaturi de gnocchi Mac Fry, sau tortilla cu sofran si usturoi alaturi de Hashbrown.
N-au fost uitati nici celebrii Chicken McNuggets. Aceste bucatele de carne au fost servite cu un soc dulce-acrisor, alune, otet si salata iceberg, primind astfel numele de Kung Pao Chicken.
Si la capitolul bauturi bucatarii au fost cat se poate de inventivi. Jessica Foust a pregatit cocktailuri cu mango, ananas si o felie de sunca afumata.
CITESTE SI: Zece orase care vor disparea de pe harta lumii pana in 2050
Cladiri pentru care cerul este limita. Constructia pe langa care Burj Khalifa va ramane mica. FOTO