Sfaturi pentru americani. Care sunt cele mai mari greseli atunci cand prajesti un ou
Ouale prajite reprezinta un mic dejun de nelipsit, insa, unii, indeosebi americanii, au nevoie de sfaturi extrem de detaliate pentru a obtine un ou prajit ca la carte.
Ouale sunt delicate si trebuie mereu manevrate cu grija, mai ales daca nationalitatea ta din buletin este americana, pentru ca mic dejunul sa iasa asa cum trebuie, scriu cei de la Huffington Post.
Prima greseala pe care americanii o comit atunci cand prajesc oua este modul in care le sparg, dand prea tare cu ele de masa si cautand apoi bucatile de coaja ratacite.
Si mamele canta rap! :)) Clipul viral cu 1 milion de vizualizari intr-o singura saptamana - VIDEO
Imprastierea galbenusului prea devreme este o alta greseala tipic americana care poate fi evitata. Secretul consta in punerea oului in tigaie de o inaltime mica, ci nu aruncarea lui de sus.
Multi nu stiu de ce oul se face dintr-o data maroniu si crocant, chiar daca motivul este evident. Insa, sa fim generosi in explicatii: greseala este prajirea la o temperatura prea mare.
Alta greseala care trebuie evitata este folosirea unei tigai lipicioase, care va face ca oul sa se lipeasca si sa nu mai poata fi scos cu usurinta.
Multi americani inca mai folosesc vorba "este atat de cald incat poti sa prajesti un ou la soare", insa, nu este tocmai cea mai inspirata gluma.
Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote. VIDEO
O greseala de neiertat pe care americanii o fac este sa uite ca un mic dejun ideal care implicat oua prajite trebuie sa implice si paine prajita.
Painea se prajeste in tigaie, iar apoi se scoate si se taie un mic cerc in mijlocul ei. Dupa acest pas, painea se pune iar in tigaie si se pune un strop de unt in locul lipsa.
Dupa ce painea este prajita, oul se pune in locul miezului scos, formand o delicatesa matinala.