Tulcea, o mica delta. O ploaie torentiala a facut prapad in oras. Apa a depasit o jumatate de metru


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 06:57
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2011 07:11
Categorie: Stiri Sociale

In zadar au cheltuit zeci de milioane de euro, pentru canalizare, oficialii din Tulcea. Sistemul abia renovat a fost invins in cateva minute de ploaia torentiala, cazuta vineri seara. Pe strazi, apa depasea jumatate de metru.

Tulcea s-a transformat, vineri seara, intr-o delta in miniatura. Apa adunata in urma unei ploi torentiale a depasit jumatate de metru si in multe locuri cei prinsi de suvoi au facut eforturi serioase ca sa ajunga la adapost.

Zeci de masini au fost avariate, iar apa a intrat si in unele centre comerciale. Ploaia n-a durat mult, insa cantitatea mare de apa cazuta n-a facut deloc pereche buna cu canalizarea orasului care nu parea sa functioneze deloc.

Imaginile sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat municipalitatea din Tulcea are in desfasurare un proiect de 120 de milioane de euro pentru sistemul de canalizare al orasului, iar in zona centrala, unde s-a produs inundatia, lucrarile au fost terminate.

Soferii care au riscat sa treaca cu masinile prin apa mare s-au trezit ca masinile nu mai pornesc. Autoritatile au cerut ajutorul pompierilor pentru evacuarea apei, iar angajatii magazinelor inundate au folosit saci cu nisip pentru a impiedica suvoaiele sa intre in cladiri. Meteorologii anunta si pentru astazi ploi in sud-estul tarii si la munte.

 

 

Tags: meteo, vremea, furtuni,

38 de morti in SUA, in urma uraganului Irene. Pagube estimate intre 3 si 6 miliarde de dolari
Imagini SENZATIONALE. Cum au ajuns acesti oameni sa fie inghititi de apa
Biblioteca Universitatii Craiova, inundata. 100.000 de volume unicat, distruse
VIDEO PROTVPLUS.RO