BACALAUREAT 2015. Bilet gratuit la Untold Festival pentru media 10. Cadoul pentru TOTI elevii ce promoveaza examenele

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
Bacalaureat 2015 - stiri

Toti absolventii din tara al examenului de Bacalaureat care obtin media 10 vor primi un bilet la Untold Festival, principalul eveniment al Cluj - Capitala Europeana de Tineret 2015, a declarat Bogdan Buta, directorul festivalului.

In plus, pentru tinerii care reusesc sa promoveze acest examen, cu orice nota, organizatorii pun la vanzare o serie de abonamente cu un pret special.

"'Tinand cont ca foarte multi tineri isi doresc sa ajunga la Untold Festival, fiind cel mai asteptat eveniment din Romania, si ca in perioada urmatoare absolventii de liceu dau o proba importanta a vietii, ne-am propus sa le oferim si noi un motiv in plus pentru a invata. Consideram ca performanta trebuie incurajata si motivata, de aceea toti cei care obtin 10 pe linie la BAC vor avea intrarea gratuita la 'Untold', iar cei care promoveaza examenul au acces la reduceri substantiale la festival. Le uram tuturor succes la examene si ii asiguram ca ii asteapta 4 zile memorabile si-o vacanta frumoasa binemeritata la Cluj", a declarat, potrivit unui comunicat de presa transmis AGERPRES, Bogdan Buta, director evenimentului.

'Untold Festival' se va desfasura in perioada 30 iulie - 2 august la Cluj-Napoca si va aduce pentru prima data in Romania, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Dimitri Vegas&Like Mike.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artisti internationali si nationali, printre care Wu Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Cluj-Napoca detine anul acesta titlul de 'Capitala Europeana de Tineret'. Titlul se acorda, pentru un an, unui oras cu scopul promovarii sale. Orasul are sansa de a prezenta, printr-un program complex, toate aspectele pe care le considera importante din punct de vedere social, cultural, sau economic, insa proiectele trebuie sa readuca mereu in atentie ideea promovarii tineretului.

Statutul de Capitala Europeana a Tineretului a fost introdus in anul 2009, primul fiind orasul Rotterdam.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO