Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea se schimbă radical. ANM anunță temperaturi peste medie

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat, vineri, cum va fi vremea în perioada 25 noiembrie - 23 decembrie 2019.

Potrivit prognozei ANM, în acest interval se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice intervalului, fiind anunțate precipitații excedentare doar în intervalul 25 noiembrie - 2 decembrie.

Cum va fi vremea în săptămâna 25 noiembrie - 2 decembrie 2019

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar și ușor excedentar în nord-vestul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă

Cum va fi vremea în săptămâna 2-9 decembrie 2019

 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Cum va fi vremea în săptămâna 9-16 decembrie 2019

 

Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestui interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și local excedentar în cele nordice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 16-23 decembrie 2019

 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale pentru această săptămână la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult