Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea în București. Prognoza meteo pentru perioada 3 - 9 februarie

Vremea în București în prima săptămână din luna februarie va fi schimbătoare, potrivit informațiilor furnizate de ANM care a realizat prognoza meteo pentru 3 - 9 februarie 2020.

Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru perioada 3 - 9 februarie

 

După ce vremea în București a fost deosebit de caldă în primele zile ale perioadei 3 - 9 februarie, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 11 și 15 grade și a celor minime în jurul a 4 grade, situația se va schimba în următoarele zile.

Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie cuprinse între 0 și 5 grade și minime în general între -8 și -4 grade.

De asemenea, în perioada 5-9 februarie, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

Citește și
ninsori
Vremea se răcește. Zonele unde va fi ger, ninsori și lapoviță
Vremea în București în următoarele zile

 

Astfel, în Bucureşti, miercuri, 5 februarie, temperaturile vor ajunge la valori normale pentru această perioadă. Vor fi cel mult 5 grade şi vreme neplăcută, vânt şi ploi la început; lapoviţa şi ninsoare mai târziu.

Joi, 6 februarie, se îndreaptă vremea, apare soarele, se mai domoleşte şi vântul, însă maxima se opreşte tot pe la 5 grade.

Vineri, 7 februarie, se face mai frig, vor fi 3 grade la amiază şi minus 6 grade pe timpul nopţii. Dimineaţa se aşteaptă lapoviţa sau ceva fulguieli, apoi se înseninează treptat.

Sâmbătă, 8 februarie, maxima anunțată este de doar 1 grad, în timp ce minima ar putea ajunge la minus 10 grade.

Nici duminică, 9 februarie, temperaturile nu cresc mai mult, maxima anunțată fiind de 2 grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult