Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 8 noiembrie. Temperaturi ridicate în mare parte a țării. Se anunță nori și burniță în zonele montane

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de marți ne aduce temperaturi mai ridicate decât ar fi normal, de la 12-13 grade în depresiuni, până la 20 de grade în zona Olteniei.  

La deal, la munte și prin centru vor fi ceva înnorări, poate și 2-3 stropi de ploaie sau burniță, dar în rest avem vreme frumoasă.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Se anunță o zi însorită și caldă pentru acest moment al anului. Vântul adie plăcut și maximele ating 18 grade în zona Bărăganului.

Vreme bună găsim și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Norii apar destul de rar și amiaza ne aduce atmosferă plăcută și caldă, cu 15-17 grade în termometre.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem tot vreme caldă, soare și câțiva nori inofensivi. Sunt ceva condiții de ceață la începutul zilei, iar temperaturile cresc puțin față de marți și ajung la 17 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, la începutul zilei găsim nori de joasă altitudine sau ceață, iar în unele zone s-ar putea să plouă slab sau să burnițeze. Mai târziu vedem puțin și soarele, iar valorile termice se opresc la 14 grade.

În vestul țării se adună norii în zonele de deal și de munte, pe unde o să vină și 2-3 stropi de ploaie sau o să cadă burniță. În restul provinciei domină atmosfera însorită, iar maximele ajung la 16 grade după prânz.

În Transilvania avem o zi cam mohorâtă, cu ceață și nori de joasă altitudine dimineața și scurte momente cu soare mai târziu. O să burnițeze sau o să plouă slab, pe spații mici, iar temperaturile nu trec de 15 grade.

În Oltenia ne așteaptă încă o zi de toamnă blândă. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei, vântul nu exagerează și maximele ajung la 20 de grade. Valori mai potrivite pentru începutul lunii octombrie.

Vreme superbă avem și în ținuturile sudice. Nu prea vedem norii, iar temperaturile scad puțin față de ziua trecută, dar tot se vor atinge 18 grade și asta înseamnă cu vreo 5-6 grade mai mult decât ar fi normal.

Vremea în București

În București urmează o zi frumoasă și caldă, cu soare, vânt domol și atmosferă foarte plăcută după prânz. Maxima ajunge la 18 grade, iar la noapte avem ceva condiții de ceață și temperatura coboară până la 7 grade.

Miercuri vremea rămâne însorită și caldă. Norii apar destul de rar, temperatura urcă până la 19 grade, iar în noaptea următoare s-ar putea să apară ceață.

Joi sunt ceva condiții de ceață la începutul zilei. Mai târziu iese soarele și o să avem încă o amiază plăcută, cu 18 grade în termometre.

 

Vineri se adună norii și cresc șansele de poaie. Temperatura scade un pic, dar tot va fi cald pentru data din calendar și se vor atinge 16 grade.

Vremea la munte

La munte prindem vreme schimbătoare, cu înnorări și, izolat, ploi slabe sau burniță. Nici vântul nu pune probleme, iar temperaturile se mențin la valori ridicate pentru această perioadă.

Ziua de miercuri ne aduce vreme frumoasă în majoritatea masivelor și un vânt ceva mai insistent în vestul Carpaților Meridionali.

Joi se adună norii, iar ploille cuprind, mai întăi, masivele vestice, după care se extind în toată zona montană. Vântul agită atmosfera pe creste.

Vineri nu prea vedem soarele și o să plouă destul de mult. Temperaturile încep să scadă și vântul rămâne activ la altitudini mari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult