Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 8 decembrie. Lapoviță și ninsoare la sfârșit de săptămână, în mai multe regiuni ale țării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Înnorările persistă pe tot parcursul zilei, vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare la munte, iar în Dobrogea și pe suprafețe restrânse în restul țării o să fie lapoviță.  

Maximele pleacă de la 1 grad în nordul Moldovei și vor ajunge la 7 grade în vestul Olteniei.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Norii vor fi numeroși, va cădea lapoviță în Dobrogea, iar vântul va ajunge la viteze de 50 km/h. La amiază vor fi temperaturi de 2-3 grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, înnorările persistă și sunt posibile câteva ploi slabe sau să fie puțină lapoviță. După prânz se vor înregistra în jur de 2 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina ne așteaptă o zi mohorâtă. Pe suprafețe restrânse vor fi precipitații mixte și condiții de polei, iar maximele nu trec de 2 grade.

Citește și
simona halep
Simona Halep a părăsit definitiv România. Și-a vândut vila din Snagov și s-a mutat într-o țară bogată

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei, acum dimineața este ceață în unele zone, iar precipitațiile pot să apară doar sporadic.

În vestul țării, găsim înnorări și câteva ploi izolate sau puțină lapoviță. Temperaturile cresc ușor și se opresc la 4 grade.

În Transilvania avem ceață dimineața, mulți nori și câteva ninsori slabe, mai ales în zonele de munte. La amiază vor fi temperaturi de până la 5 grade în vestul provinciei. La noapte se răcește, iar la Miercurea Ciuc vor fi -8 grade.

În Oltenia atmosfera va fi închisă, precipitațiile apar doar sporadic, iar în primele ore ale zilei este ceață în unele zone. Se încălzește ușor și după prânz se ating 7 grade.

În ținuturile sudice găsim înnorări și puțină lapoviță, iar temperaturile cresc ușor și vor ajunge la 5 grade în zonele deluroase.

Vremea în București

În București atmosfera rămâne închisă, însă șansele de precipitații vor fi reduse și vântul va sufla slab. Temperatura aerului va crește ușor și la amiază se vor înregistra în jur de 3 grade Celsius. La noapte cerul rămâne acoperit de nori și minima va ajunge la -1 grad.

Vremea la munte

La munte cerul va fi mai mult noros și o să mai ningă slab. Vântul va avea unele porniri la altitudini mari, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult