Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 8 august 2024. Zi frumoasă în toată țara. Unde va mai fi caniculă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de astăzi ne-aduce soare, temperaturi în creștere și caniculă în sudul României. Doar în zonele montane e posibil să apară câteva ploi slabe.

Maximele pleacă de la 28 de grade în depresiuni și în sudul litoralului și ajung la 35 de grade în Oltenia și în Muntenia.

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici urmează o zi frumoasă, cu cer senin dimineața și câțiva nori mai târziu. Se face mai cald decât ieri. Temperaturile urcă până la 33 de grade în Bărăgan; iar pe litoral, la Vama Veche vor fi în jur de 28 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei domină atmosfera însorită, vântul adie plăcut, iar temperatura mai câștigă vreo două grade față de ziua trecută. Urmează o amiază călduroasă, cu 32 de grade la umbră.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina se mai încălzește puțin. Maximele ajung la 31...32 de grade.

Citește și
vremea
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo pentru fiecare regiune

Norii apar destul de rar. Nici vântul nu prea se simte. Doar pe la munte s-ar putea să picure în a doua parte a zilei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim soare, vreme bună și cel mult 30 de grade la orele amiezii. La noapte apar ceva înnorări și nu este exclus să vină o ploaie slabă, de scurtă durată.

În ținuturile vestice o să fie ceva mai cald. Temperaturile vor urca până la 31 de grade în zona Banatului și o să avem vreme frumoasă toată ziua.

În Transilvania, după o dimineața cam rece, amiaza aduce soare și temperaturi agreabile, mai ridicate decât cele de ieri. În vestul provinciei se ating 27...28 de grade. Doar în zonele de munte e posibil să apară câțiva nori de ploaie.

Vremea se încălzește și în zona Olteniei. Pe aici nu sunt semne de ploaie, vântul rămâne domol și maximele ajung la 32...33 de grade.

În sudul țării o fie soare în cea mai mare parte a zilei, dar nu este exclus să vină o ploaie de scurtă durată. Amiaza devine călduroasă și se ating 32...33 de grade.

Vremea în București

În București se încălzește din nou, Avem o zi destul de însorită, cu un pic de vânt și o maximă de 33 de grade. La noapte se înseninează complet. Vor fi 18 grade în centru și vreo 15 grade la marginea orașului.

Vremea la munte

Temperaturile cresc și în zonele de munte. În Carpații Orientali se mai adună norii. Apar și câteva reprize de ploaie. În rest avem o zi destul de frumoasă, iar la noapte sunt condiții de ceață pe văi și în depresiuni.

Vremea pe litoral

La mare se îndreaptă vremea și se face mai cald decât ieri. Dimineața apar ceva înnorări, poate și câțiva stropi de ploaie. Apoi se arată soarele. Vântul rămâne destul de insistent și temperaturile urcă până la 29 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult