Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 7 august. Maximele pornesc de la 25 de grade în depresiuni şi ajung la 33 de grade în sudul României

Vremea se încălzeşte astăzi în toată ţara. Maximele pornesc de la 25 de grade în depresiuni şi ajung la 33 de grade în sudul României.

Mai pot să apară câteva averse, în special în zona Moldovei, iar vântul rămâne destul de insistent în est şi în sud-est.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Pe aici mai sunt ceva înnorări la începutul zilei. E posibil să vină şi o ploaie de scurtă durată. Cerul se degajează mai târziu. Se face mai cald decât ieri şi temperaturile urcă până la 29 de grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem o zi destul de plăcută, deşi o să mai plouă puţin în unele zone. Vântul are intensificări trecătoare. Se încălzeşte şi aici. Vor fi în jur de 30 de grade la orele amiezii. Şi în nordul Moldovei şi în Bucovina apar câteva reprize de ploaie pe parcursul zilei. În ansamblu avem vreme bună, vânt activ şi temperaturi în creştere faţă de marți. Maximele ajung la 29 de grade. Încălzirea vremii se simte şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Dimineaţă este răcoare în această zonă, dar atmosfera devine plăcută după prânz. Norii apar destul de rar şi se ating în jur de 28 de grade. În ţinuturile vestice o să fie ceva mai cald. Temperaturile vor urca până la 31 de grade în zona Banatului şi o să avem vreme frumoasă toată ziua. În Transilvania, după o dimineaţă cam rece, amiază aduce soare şi temperaturi agreabile, mai ridicate decât cele de ieri. În vestul provinciei se ating 27...28 de grade. Doar în zonele de munte e posibil să apară câţiva nori de ploaie. Vremea se încălzeşte şi în zona Olteniei. Pe aici nu sunt semne de ploaie, vântul rămâne domol şi maximele ajung la 32...33 de grade. În sudul ţării o fie soare în cea mai mare parte a zilei, dar nu este exclus să vină o ploaie de scurtă durată. Amiază devine călduroasă şi se ating 32...33 de grade.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti se încălzeşte din nou, Avem o zi destul de însorită, cu un pic de vânt şi o maximă de 33 de grade. La noapte se înseninează complet. Vor fi 18 grade în centru şi vreo 15 grade la marginea oraşului.

Vremea la Munte  

Temperaturile cresc şi în zonele de munte. În Carpaţii Orientali se mai aduna norii. Apar şi câteva reprize de ploaie. În rest avem o zi destul de frumoasă, iar la noapte sunt condiţii de ceaţă pe vai şi în depresiuni.

Vremea pe Litoral  

La mare se îndreaptă vremea şi se face mai cald decât ieri. Dimineaţa apar ceva înnorări, poate şi câţiva stropi de ploaie. Apoi se arată soarele. Vântul rămâne destul de insistent şi temperaturile urcă până la 29 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult