Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 6 octombrie. Se răceşte şi vin ploi locale în Banat şi pe suprafeţe mici în Crișana Dobrogea şi Oltenia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea azi, 6 octombrie. Miercuri se răceşte şi vin ploi locale în Banat şi pe suprafeţe mici în Crișana, Dobrogea şi Oltenia.

Vântul va sufla cu viteze de 60-75 km/h în Banat, Dobrogea şi în nordul Moldovei, iar maximele pleacă de la 13 grade în Bucovina şi în depresiuni şi vor ajunge până la 21 de grade în nord-vest.

Vremea în fiecare regiue  

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Pe aici apar ceva înnorări şi o să plouă mai mult în zona litoralului. Vor fi şi perioade cu soare iar vântul se intensifică în Dobrogea. Temperaturile scad şi vor fi cel mult 17 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, norii apar trecător, nu sunt anunţate ploi, iar temperaturile scad cu 2-3 grade faţă de ziua trecută.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, se anunţă mulţi nori şi ploi sporadice. Vântul va creşte în intensitate şi se răceşte.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim înnorări şi temperaturi în scădere uşoară. Maximele termice, se opresc pe la 18-19 grade

Se răceşte şi în ţinuturile vestice, atmosferă va fi închisă şi o să plouă local, iar vântul sufla tare în Banat. Ieri au fost 24 de grade la Timişoara, însă miercuri se ating cel mult 17 grade.

În Transilvania, avem o dimineaţă rece mai ales în depresiuni, însă se încălzeşte treptat şi temperaturile urcă până la 18 grade în vestul provinciei.

În Oltenia, ziua de astăzi va fi schimbătoare, se mai adună norii şi o să plouă sporadic. Se răcoreşte şi amiaza ne-aduce maxime de cel mult 18 de grade.

În ţinuturile sudice, se anunţă vreme bună în ansamblu, vântul va sufla moderat şi după prânz vor fi 18 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti, se înnorează spre searã şi vântul va sufla cu viteze de 40 de km/h. Marți am avut o maximã de 21 de grade, insã miercuri se răcoreşte şi vor fi cel mult 18 grade Celsius. La noapte, vor fi înnorări temporare şi minima va ajunge pe la 8 grade.

Vremea la Munte  

La munte, avem soare în prima parte a zilei, insã treptat se înnorează şi o sã plouã în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã. La altitudini mari, vor fi posibile precipitaţii mixte şi se răceşte.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult