Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 5 iulie. Se încălzește în toată țara. Vântul devine insistent la malul marii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se încălzește în toată țara, iar în sud, în vest și pe partea estică, vremea devine călduroasă. Maximele ajung la 33 de grade în sud și în sud-est, iar cele mai scăzute temperaturi, de 24-25 de grade, se vor înregistra în estul Transilvaniei.  

Avem o zi cu soare în majoritatea zonelor. Mai apar ceva înnorări în nord, nord-est, în centru și e posibil să plouă slab.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim atmosferă însorită, un vânt ceva mai insistent la malul marii și temperaturi în creștere față de ziua trecută.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească. Nu sunt anunțate ploi. Norii vor fi rari pe timpul zilei, iar după lăsarea nopții se înseninează.

În nordul Moldovei și în Bucovina vor fi multe perioade cu soare, dar și înnorări trecătoare și poate câțiva stropi de ploaie, mai ales în zonele de munte și în Bucovina. Temperaturile cresc semnificativ și se opresc la 31 de grade.

Citește și
șofer drigturi
Ce a făcut un șofer începător în timp ce afară era Cod Roșu de vreme rea. Acum este căutat de poliție

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem atmosferă cu soare, dar și ceva înnorări după-amiaza, mai ales în zonele de munte, pe unde este posibil să picure puțin. Se face mai cald decât ieri și vor fi 27-28 de grade.

Se încălzește și în ținuturile vestice. Vremea va fi frumoasă și după prânz se vor înregistra în jur de 30 de grade.

În Transilvania, dimineața este cam răcoare, mai ales în depresiuni și se semnalează ceață în unele zone. Amiaza aduce însă valori de până la 29 de grade în vestul provinciei. Se mai adună norii pe parcursul zilei, iar la munte este posibil să vină o ploaie slabă în orele serii.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosferă plăcută. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele ajung la 31-32 de grade.

La fel va fi și în ținuturile sudice: soare, vreme frumoasă și temperaturi în creștere. În Lunca Dunării se ating 32-33 de grade.

Vremea în București

În București avem o zi cu soare și vânt domol. Temperaturile continuă să crească și după prânz se vor înregistra în jur de 32 de grade. La noapte se înseninează și minima va ajunge la 18 grade Celsius.

Vremea la munte

În zonele de munte se mai încălzește puțin. Vremea va fi plăcută și vântul suflă mai tare la altitudini mari. În a doua parte a zilei, se înnorează treptat și e posibil să vină o ploaie slabă, de scurtă durată.

Vremea la mare

Cresc temperaturile și la malul mării și vor ajunge până la 32 de grade. Domină atmosfera cu soare, iar vântul va crește în intensitate. Atinge viteze de 50 km/h. Apa mării va avea în jur de 25 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult