Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 4 aprilie. Avem atmosferă însorită şi temperaturi peste normalul perioadei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi o să plouă în nord, nord-vest şi în centru, pe unde se mai răceşte puţin. În celelalte regiuni avem atmosfera însorită şi temperaturi peste normalul perioadei.

Maximele pleacă de la 12...13 grade în depresiuni şi ajung la 24 de grade în sud-estul României.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul, pe unde avem soare şi câţiva nori inofensivi. Nici vântul nu pune probleme, iar vremea se menţine caldă şi se vor înregistra 23 de grade. Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, norii apar destul de rar. Vântul adie plăcut, iar temperaturile rămân ridicate pentru acest moment al anului şi se vor atinge 24 de grade. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina se înnorează şi plouă în unele zone. La altitudini mari ninge sau cade lapoviţă. Vor fi şi perioade însorite, iar după prânz maximele ajung la 19 grade. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim atmosferă închisă şi ploi pe suprafeţe extinse. Temperaturile rămân la valori apropiate de normalul perioadei şi vor fi cel mult 15 grade, în Maramureş. În ţinuturile vestice avem vreme mai bună, cu soare în cea mai mare parte a zilei. O să şi plouă puţin, dar pe suprafeţe restrânse. Vântul abia se simte, iar maximele se apropie de pragul de 20 de grade. În Transilvania avem o dimineaţă cam rece în depresiuni. Cerul rămâne acoperit, iar ploile apar în toată provincia. În zonă înaltă de munte vor fi ninsori şi lapoviţă. După prânz, temperaturile ating 17 grade la Albă Iulia şi la Sfântu Gheorghe. În zona Olteniei urmează o zi însorită, cu un vânt ceva mai insistent. Nu se anunţă ploi, iar vremea rămâne caldă şi se ating 21 de grade. Cam la fel va fi vremea şi în sudul ţării. Norii apar sporadic, iar temperaturile rămân ridicate pentru acest moment al anului: în Lunca Dunării se vor înregistra 22 de grade.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti avem tot vreme caldă, soare, câţiva nori şi 23 de grade pe la amiază. La noapte minimele ating 8 grade în centrul oraşului şi în jur de 6 grade la periferie.

Vremea la Munte  

În schimb, la munte atmosfera se menţine închisă toată ziua. Ploile cuprind majoritatea masivelor. Pe creste vântul bate mai tare şi este posibil să cadă lapoviţă, poate chiar ninsoare. La capitolul temperaturi nu sunt schimbări importante faţă de miercuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult