Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 30 mai. Vor fi înnorări şi ploi în majoritatea zonelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de joi ne-aduce vreme instabilă, înnorări şi ploi în majoritatea zonelor. În nord şi în centru o să fie cam răcoare, dar se mai încălzeşte în sud.

Maximele pleacă de la 18...19 grade în depresiuni şi ajung la 28 de grade în sud-vestul României.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici o să plouă în mai multe reprize. Vor fi şi descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină. Se arată şi soarele printre nori şi se face mai cald decât miercuri. Temperaturile urcă până la 26 de grade în Bărăgan.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se încălzeşte faţă de ziua trecută. Se ating 24...25 de grade. Vin alte serii de averse, mai abundente în zonele deluroase. Vor fi şi tunete, fulgere, poate şi căderi de grindină.

Atmosfera se liniștește pe timpul nopţii.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, o să plouă destul de mult, iar în zonele înalte se pot strânge 40 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul se intensifică pe timpul ploilor. Maximele se opresc la 23...24 de grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş urmează o zi destul de neplăcută, cu înnorări persistente şi multe ploi.

Vorbim tot despre averse, însoţite de fenomene electrice şi vânt intens. Se face mai răcoare decât miercuri. Vor fi cel mult 22 de grade.

În ţinuturile vestice ploile apar în special în Crișana, dar mai vin câteva averse şi în celelalte zone. Vremea rămâne caldă în Banat, pe unde se ating 27 de grade.

În Transilvania va fi cam înnorat. O să plouă în mai multe reprize pe parcursul zilei, iar cantităţile de apă pot depăşi 40 de litri pe metru pătrat. E posibil să cadă grindina şi o să fie cam răcoare. Maximele NU trec de 22 de grade.

În schimb, în sud-vestul ţării, se face mai cald decât ieri, iar în Drobeta-Turnu Severin se ating 28 de grade. Vor fi averse destul de consistente în Dealurile Olteniei. În rest găsim vreme mai bună, soare şi poate câţiva nori de ploaie după prânz.

Vremea se mai încălzeşte şi în ţinuturile sudice. Maximele ajung la 26 de grade în Lunca Dunării pe unde avem o zi plăcută, însorită. În rest mai apar câteva serii de averse, în special în Dealurile Munteniei.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti se face mai cald şi temperatura urca până la 26 de grade. Avem vreme schimbătoare, înnorări şi poate câteva reprize de ploaie după-amiaza şi seară. La noapte apar condiţii de ceaţă şi minimă ajunge pe la 15 de grade.

Vremea la Munte  

La munte se anunţă o zi cam mohorâtă, cu temperaturi modeste şi ploi. Vor fi perioade cu instabilitate accentuată, averse abundente, tunete, fulgere, poate şi grindină. Vântul o să bată mai tare pe timpul ploilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult