Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 3 aprilie. Se încălzeşte în regiunile intracarpatice, dar se mai răcoreşte în sud-estul ţării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Miercuri se încălzeşte în regiunile intracarpatice, dar se mai răcoreşte în sud-estul ţării. În majoritatea zonelor o să fie mai cald decât ar trebui.

Maximele pornesc de la 14 grade în depresiuni şi ajung la 23 de grade în sudul României. Norii apar aproape peste tot, iar la deal şi la munte vin şi câteva reprize de ploaie.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Pe aici, găsim soare, atmosferă plăcută şi un vânt mai activ. Temperaturile scad faţă de ziua trecută şi se opresc la 22 de grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim vreme schimbătoare, înnorări, dar şi câteva momente însorite. Doar izolat s-ar putea să picure puţin şi se mai răcoreşte. Ieri la Focşani au fost 28 de grade, dar miercuri vor fi cel mult 22 de grade. Mai scad temperaturile şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina. Avem o zi cu înnorări şi ploi în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest. Vântul va avea intensiificari pe parcursul zilei, se pot atinge viteze de 45...50 km/h, dar în zonele înalte din Orientali, se vor atinge 70...90 km/h. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, norii se adună treptat. Ploile apar în orele serii şi se extind după lăsarea nopţii. Se intensifică şi vântul, iar maximele se opresc la 18 grade. În ţinuturile vestice, temperaturile mai cresc puţin şi vor ajunge până la 20 de grade. Atmosfera va fi schimbătoare, iar la noapte vin câteva averse şi se pot semnala descărcări electrice. În Transilvania, miercuri se mai încălzeşte puţin şi după prânz se vor înregistra 18 grade în vestul provinciei. Vântul va avea unele porniri, izolat e posibil să picure puţin, iar la munte la altitudini mari, apar precipitaţii mixte. Sud-vestul ţării are parte de vreme bună, chiar dacă mai sunt ceva înnorări pe parcursul zilei. Se încălzeşte uşor şi la amiază vor fi 20...21 de grade Celsius. Şi în ţinuturile sudice, vedem soarele. Norii se adună din când în când şi după prânz se vor înregistra 22 de grade.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti miercuri se face din nou mai cald decât ar fi normal. Avem o zi însorită, cu 22...23 de grade şi un vânt moderat. La noapte se mai aduna norii, vântul va adia plăcut şi minimă va ajunge la 9 grade.

Vremea la Munte  

La munte se înnorează din când în când. Mai vin ceva averse, iar în zonele înalte sunt condiţii de lapoviţă, chiar ninsoare. Temperaturile se menţin peste limitele normale, iar în Carpaţii Orientali vântul mai poate atinge viteze de 90 Km/h. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult