Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 27 decembrie. Temperaturi nefiresc de ridicate, în regiunile extracarpatice se ating chiar şi 15 grade Celsius

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți vremea va fi nefiresc de caldã, mai ales în regiunile extracarpatice pe unde se ating chiar şi 15 grade Celsius.

În nord, centru, în nord-est şi parţial în vest gãsim înnorări şi ploi slabe în celelalte zone apare şi soarele. La munte, se răceşte şi va fi lapoviţă, iar vântul agită atmosfera în toată ţara.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici gãsim vreme frumoasã cu mult soare şi un vânt mai insistent. Acum dimineaţa, mai sunt condiţii de ceatã, iar temperaturile ajung pe la 12 grade şi depăşesc cu mult valorile normale pentru luna Decembrie.

În Moldova sudicã şi în nordul Munteniei, găsim vreme schimbătoare, condiţii de ceatã dimineaţa, dar şi perioade cu soare mai târziu. Se încălzeşte şi la amiază se ating 12 grade la Focşani şi la Buzău.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, avem vreme caldã pentru acest moment al anului. Temperaturile urcă până la 11...12 grade, dar va fi cam înnorat şi o sã plouã slab în unele zone. Pe timpul nopţii, norii se împrăştie treptat.

Citește și
temperaturi
Temperaturi de primăvară în decembrie. Care este prognoza pentru final de an

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, atmosfera se menţine închisă şi o sã plouã, cam peste tot. Se încălzeşte uşor şi temperaturile se opresc pe la 9 grade.

Şi în ţinuturile vestice, va fi mai cald decât în mod obişnuit. Vom avea insã o zi schimbãtoare, poate şi câteva ploi slabe şi un vânt mai insistent.

În Transilvania, se anunţă o zi închisă şi câteva ploi slabe. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali vântul va depăşi viteze de 90...100 km/h. Temperaturile mai cresc puţin şi ajung panã la 11 grade la Sibiu.

În Oltenia în primele ore ale zilei va fi ceațã, apoi se aratã soarele şi temperaturile ajung la valori neobişnuit de mari pentru această datã. Dupã prânz se vor înregistra în jur de 13 grade.

În ţinuturile sudice, gãsim vreme frumoasã dupã ce se risipeşte ceața matinalã. Temperaturile mai ridicate decât luni se opresc pe la 15 grade la Ploieşti.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti, vremea rămâne nefiresc de caldã pentru luna decembrie; dupã prânz se vor înregistra în jur de 14 grade. Dimineaţa va fi ceațã, apoi se aratã soarele şi vântul va creşte în intensitate. La noapte se încălzeşte, cerul va fi variabil şi minimă coboarã panã la 2 grade.

Vremea la Munte  

La munte, cerul va fi acoperit de nori şi se răceşte. Pe parcursul zilei, apar precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ploaie, apoi va cădea lapoviţa. Vântul suflã cu viteze de 50...70 km/h, dar pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, se vor depăşi 90...100 km/h.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult