Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 25 septembrie. Temperaturile maxime ajung și la 31 de grade. Zonele în care vin ploile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astăzi apar averse cu fenomene electrice în vestul, nord-vestul și în centrul tãrii. În celelalte regiuni, găsim vreme mai bunã, iar maximele se vor situa intre 21 de grade în nord-vestul Transilvaniei și 31 de grade în sudul Munteniei.

În Dobrogea și Bărăgan soarele încălzește rapid atmosfera. Vremea devine foarte plăcuta după prânz, iar maximele în creștere fata de ieri, ajungând la 28 de grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se anunță o zi frumoasa. Norii vor fi rari pe timpul zilei, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri. În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasă: soare, câțiva nori și în jur de 26 de grade în termometre.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o zi înnorări și averse consistente. Ploile vin însoțite de tunete, fulgere și vor fi condiții de grindină. Apare și soarele pe parcursul zilei, iar maximele se vor situa între 21 de grade la Zalău și 26 de grade la Bistriță.

În ținuturile vestice apar averse în Banat și în Crișana, iar în Carpatii Occidentali, se pot strânge peste 25 de litri de apa pe metru patrat. Vântul va crește în intensitate pe timpul ploilor. Vor fi și perioade cu soare, iar temperaturile scad ușor.

Citește și
timișoara
Vremea azi, 23 septembrie. O zi cu valori termice potrivite pentru luna iunie. Surpriză pe litoral

În Transilvania, dimineața este mai răcoare în depresiuni și se semnalează ceața. Soarele încălzește rapid atmosfera și după prânz se ating 28 de grade în vestul provinciei, pe la Alba Iulia.

În Oltenia, apar câteva averse în regiunile vestice și pe la munte. În celelalte zone, atmosfera va fi însorită, iar după prânz vor fi 28 de grade Celsius. În ținuturile sudice se anunță vreme frumoasa și temperaturi ridicate pentru această dată. La amiază se ating 31 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

În București, astăzi avem încă o zi caldă pentru luna septembrie. Maxima va ajunge la 30 de grade. Predomină vremea frumoasă, dar spre seară și la noapte se înnorează și cresc șansele de ploaie. Urmează o noapte cu înnorări și o minimă mai ridicată față de noaptea trecută.

Vremea la munte

La munte instabilitatea va fi ridicatã. În Carpatii Occidentali și în nordul Carpatilor Orientali apar averse torențiale cu fenomene electrice și se vor strânge 25 de litri de apă pe metru pătrat. În celelalte masive, se anunță vreme mai bună și poate câteva ploi de scurtã duratã. Vântul se intensifică în zonele de creastă dar și pe timpul ploilor, cu viteze de 50...60 km/h.

Vremea la mare

La mare, în primele ore ale zilei, vor fi condiții de ceață, dar pe parcursul zilei, avem soare și atmosferă plãcută. Pe plajă se ating 24 de grade, iar apa mãrii va avea cel mult 22 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult