Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 23 septembrie. O zi cu valori termice potrivite pentru luna iunie. Surpriză pe litoral

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de luni, 23 septembrie, ne aduce vreme frumoasă și cer senin în majoritatea zonelor. Se mai încălzește puțin față de duminică.

Maximele pleacă de la 23 de grade în depresiuni și ajung la 28, chiar 29 de grade în ținuturile sudice.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune. Începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici, soarele încălzește rapid atmosfera. Vremea devine foarte plăcută după prânz, iar temperaturile, în creștere fata de duminică, ajung la 26...27 de grade.

La malul mării apar câțiva nori.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei se mai încălzește un pic față de ziua trecută. Se ating vreo 27 de grade. Nu prea vedem norii și nici vântul nu prea se simte.

În nordul Moldovei și în Bucovina este ceață la începutul zilei. Apoi cerul se înseninează treptat. Vântul adie plăcut, iar temperaturile mai ridicate decar ar fi normal, urca până la 26 de grade.

Citește și
soare
Vremea azi, 22 septembrie. Temperaturi sufocante pentru această perioadă. Unde se ating 40 de grade

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o dimineață cam rece, cu ceață în unele zone. Mai târziu se încălzește simțitor. Maximele ajung la 27 de grade și nu sunt alte fenomene care să ne strice ziua.

În ținuturile vestice urmează o zi foarte frumoasă, cu cer senin, vânt domol și 26...27 de grade pe la amiază. Acestea sunt valori mai potrivite pentru luna iunie. În sudul Banatului vântul prinde putere după lăsarea nopții.

În Transilvania este cam frig de dimineață, în special în depresiuni, pe unde se semnalează și ceata. Temperaturile cresc de la o oră la alta. Ajung la 25 de grade în vestul provinciei. Norii apar destul de rar. Nu o să plouă, dar la noapte, pe crestele montane, se intensifică vântul.

În Oltenia atmosfera se menține însorită toată ziua și se încălzește simțitor. Amiaza ne aduce vreme de vară și maxime de 28, poate chiar 29 de grade.

La fel o să fie și în ținuturile sudice: soare, un vânt destul de liniștit și temperaturi peste mediile perioadei. Se mai încălzește un pic față de duminică. Se ating 28 ... 29 de grade.

Vreme însorită în București

În București nu prea vedem norii. Avem o amiaza însorită și caldă, cu o maxima de 28 de grade. Urmează o noapte liniștită, cu cer senin și o minima de 13 grade. La marginea orașului o să fie mai răcoare: se vor atinge 10 grade.

Vremea se încălzește la munte

La munte se face mai cald decât duminică. Cerul se păstraeză curat în majoritatea masivelor și atmosfera devine foarte plăcută după prânz. La noapte, în Carpații Meridionali, se intensifică vântul. Pe creste atinge viteze de 60 Km/h.

Temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pe litoral

Pe litoral se anunță o zi foarte reușită, cu soare, câțiva nori și temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. Vântul Nu pune probleme. Maximele ajung la 26...27 de grade. Apa mării are în jur de 22 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult