Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 21 octombrie. Temperaturile sunt în creștere. Care vor fi maximele termice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Luni, 21 octombrie, în primele ore ale zilei, a fost ceață în unele zone, apoi se înseninează treptat și atmosfera devine foarte plăcută după prânz.

Se încălzește, mai ales ales în regiunile estice. Maximele pleacă de la 14 grade pe litoral și vor ajunge până la 20 de grade în vestul țării.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici avem ceață dimineața, însă mai târziu se arată soarele peste tot și temperaturile cresc ușor. La amiază vor fi cel mult 15 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. Cerul rămâne curat în cea mai mare parte a zilei, însă acum dimineața, în unele zone este ceață.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasă după ce se risipește ceața matinală. Mai târziu, se anunță soare și temperaturi cu 5...6 grade peste cele înregistrate duminică.

Citește și
românia octombrie
Vremea azi, 19 octombrie. O zi cu temperaturi sub normalul perioadei în cea mai mare parte a țării. Maximele termice

Vreme plăcută și temperaturi în creștere, găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. La amiaza vor fi cel mult 17 grade.

Se mai încălzește și în ținuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 20 de grade. Atmosfera va fi însorită și vântul va adia plăcut.

În Transilvania, de dimineața este foarte frig mai ales în depresiuni, iar în unele zone este și ceață. Mai tărziu, se arată soarele se încălzește și după prânz se vor înregistră 17 grade în vestul provinciei.

În Oltenia se anunță soare și atmosferă plăcută. Tendință de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 17 de grade.

Și în ținuturile sudice, găsim vreme frumoasă, cu cer curat și în jur de 16 grade la amiază.

Vremea se încălzește ușor în București

În București avem o zi frumoasă, soare și se încălzește ușor. Maxima vă ajunge pe la 17 grade. Urmează o noapte rece, cu cer senin și 4 grade în centrul orașului. La periferie, vă fi mai frig de atât. Se ating în jur de zero grade.

Cum va fi vremea la munte

Și la munte se anunță o zi însorită însă pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Temperaturile din stațiuni vor fi în creștere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult