Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 2 mai. Atmosfera se menţine însorită toată ziua, iar maximele ajung la 25 de grade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de marți ne-aduce vreme frumoasă, câţiva nori în ţinuturile vestice şi un vânt mai intens în sud-vest. Maximele pleacă de la 14...15 grade în nordul litoralului şi ajung la 24...25 de grade în Oltenia, în Banat și în Crișana.  

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menţine însorită toată ziua şi temperaturile urcă până la 20....21 în Bărăgan. La malul mării se face mai răcoare decât ieri: vor fi cel mult 15...16 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei găsim cer senin, vânt domol şi temperaturi plăcute, în jur de 20 de grade.

La noapte este posibil să se formeze ceaţa şi minimele ajung la 5...6 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina este răcoare acum dimineaţa. Apoi soarele încălzeşte treptat atmosfera şi se face mai cald decât ieri. Nu prea zărim norii, iar maximele ajung la 19...20 de grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş ne-aşteaptă o zi plăcută, cu temperaturi în creştere. Pe aici se ating 22...23 de grade. Apar ceva înnorări, iar după lăsarea nopţii este posibil să picure trecător.

În vestul ţării se face şi mai cald. Temperaturile urcă până la 24...25 de grade. Pe timpul zilei domină atmosferă cu soare, dar la noapte se înnorează şi apar condiţii de ploaie. În sudul Banatului se intensifică vântul.

În Transilvania avem o dimineaţă cam rece, mai ales în depresiuni, pe unde sunt şi condiţii de ceaţă. Amiază, ne-aduce, însă, atmosferă plăcută, cer mai mult senin şi până la 22 de grade în vestul provinciei.

În Oltenia norii apar mai pe seară, iar la noapte vor aduce câteva ploi slabe, trecătoare. Până atunci, avem o zi destul de însorită, cu vânt activ şi temperaturi mai ridicate decât ieri, care ajung la 24...25 de grade.

În ţinuturile sudice prindem încă o zi frumoasă, cu soare şi temperaturi agreabile. Se ating 22...23 de grade; vântul nu exagerează, însă după lăsarea nopţii apar ceva condiţii de ceaţă.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti avem condiţii meteo foarte bune: cer senin, atmosferă plăcută şi 22 de grade după prânz. La noapte vor fi 8 grade în centru şi 5 grade la marginea oraşului, iar spre dimineaţă s-ar putea să apară ceaţă.

Vremea la Munte  

Şi la munte găsim vreme frumoasă şi temperaturi potrivite pentru început de mai. Spre seară apar ceva înnorări în masivele vestice, dar e puţin probabil să plouă. Vântul bate cu putere în vestul Carpaţilor Meridionali. La altitudini mari vor fi rafale de peste 70...80 Km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult