Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 19 octombrie. O zi cu temperaturi sub normalul perioadei în cea mai mare parte a țării. Maximele termice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sâmbătă, 19 octombrie, continuă vremea frumoasă, dar în cea mai mare parte a țării temperaturile rămân sub normal. Pleacă de la 8...9 grade în depresiuni și ajung la 17...18 grade în vestul României.

Vântul bate cu putere în sudul Banatului, dar are unele intensificări și pe litoral.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici avem o zi destul de însorită. Apar și câțiva nori din când în când, dar sunt nori de vreme bună.

Vântul rămâne destul de insistent la malul marii. Atinge viteze de 40...50 Km/h. Temperaturile se mențin la valori scăzute pentru această perioadă. Vor fi cel mult 12...13 grade.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei o să fie mai frig decât în mod obișnuit. Maximele se opresc la 13...14 grade. Norii apar destul de rar. Vântul este mai liniștit în acestă zonă.

Citește și
vremea
Vremea azi, 18 octombrie. Temperaturi scăzute în cea mai mare parte a țării. Vântul bate cu putere în mai multe zone

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem soare și vreme bună, însă temperaturile lasă de dorit. Vor fi doar 10...12 grade pe la amiază. Urmează o noapte mai rece decât noaptea trecută, cu minus 1 grad în Bucovina, la Suceava.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș nu prea vedem norii. După o dimineață cam rece, atmosfera devine ceva mai plăcută la orele prânzului. Temperaturile urca până la 15...16 grade.

În vestul țării cerul se păstrează curat toată ziua și se face mai cald decât în celelalte regiuni. De fapt, aici temperaturile ajung la normal. Vor fi în jur de 17...18 grade. Vântul însă continua să bata destul de tare în sudul Banatului. Poate depăși viteze de 60 KM/h.

În Transilvania este foarte frig, dimineața, în depresiuni. La fel o să fie și în noaptea următoare. Atmosfera se mai dezmorțește pe timpul zilei, iar în vestul provinciei se ating vreo 14 grade.

În Oltenia găsim vreme frumoasă, cer mai mult senin și vânt domol. Maximele, comparabile cu cele de vineri, ajung pe la 15...16 grade. La noapte, în zonele deluroase temperaturile se apropie de pragul înghețului.

În ținuturile sudice atmosfera se menține însorită aproape peste tot. Este cam frig, mai ales în orele dimineții, iar maximele nu reușesc să treacă de 14 grade.

Vreme frumoasă, dar rece în București

La fel o să fie și în București: vreme frumoasă, dar rece, cu 14 grade pe la amiază. De dimineață ar trebui să fie 17 grade. La noapte se lasă din nou frigul. Vor fi 2...3 grade în centru și minus 1 grad la marginea orașului.

Cum va fi vremea la munte

La munte, atmosfera rămâne rece în majoritatea masivelor, iar temperaturile sunt foarte scăzute la începutul zilei. Ca aspect, vremea arata foarte bine. Avem cer mai mult senin și un vânt mai activ în zona înalta din Munții Banatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult