Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 18 octombrie. Temperaturi scăzute în cea mai mare parte a țării. Vântul bate cu putere în mai multe zone

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de vineri aduce soare și vreme rece în cea mai mare parte a țării. Vântul bate cu putere în sudul Banatului, dar are unele intensificări și pe litoral.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim soare, vreme buna dar și ceva înnorări prin Dobrogea. Șansele de ploaie sunt extrem de reduse, iar temperaturile se mențin sub normal. Vor fi cel mult 12...13 grade. Vântul rămâne destul de insistent la malul marii. Bate cu 40...50 Km/h.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, o să fie cam frig pentru această perioadă. Pe aici găsim vreme frumoasă și vânt domol, dar maximele nu reușesc să treacă de 13 grade. La noapte vor fi 2...3 grade în aceasta zona.

În nordul Moldovei și în Bucovina avem o zi frumoasă, cu soare și câțiva nori, însă la capitolul temperaturi nu stăm prea bine. Maximele se opresc la 11...12 grade. La noapte o să fie minus 1 grad la Suceava.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim temperaturi mai potrivite pentru această perioadă și până la 16...17 grade după prânz. Cerul rămâne senin toată ziua. Vântul nu pune probleme, însă dimineața și noaptea este destul de frig și pe aici.

În ținuturile vestice o să fie cel mai cald. Se vor atinge 18...19 grade. Norii nu apar nici în această zonă, dar vântul bate cu putere în sudul Banatului. Poate depăși viteze de 60 Km/h.

În Transilvania este foarte frig acum dimineața, în special în depresiuni. Apoi soarele încălzește treptat atmosfera și temperaturile ajung pe la 15 grade în vestul provinciei. La noapte vor fi minus 7 grade în zona Miercurea Ciuc.

În Oltenia se mai răcește puțin față de joi. Maximele se opresc pe la 15...16 grade. în zonele deluroase se înnorează din când în când, dar e puțin probabil să ploua. În rest continuă vremea frumoasă.

În ținuturile sudice se răcește și mai tare. Vor fi cel mult 13...14 grade în miezul zilei. În Dealurile Munteniei apar ceva înnorări, dar nu prea sunt șanse de ploaie.

În București, ziua de vineri aduce vreme frumoasa, dar mai rece decât joi. Maxima se oprește la 14 grade, deși acum ar trebui să fie în jur de 18 grade. La noapte vor fi 2...3 grade în centru și în jur de zero grade la marginea orașului.

Și la munte găsim temperaturi scăzute, iar dimineața și noaptea se face mai frig. Ploile lipsesc din prognoză. Atmosfera se menține însorită toată ziua. Doar vântul este ceva mai activ la altitudini mari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult