Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 18 ianuarie. Se face mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă. Zonele în care se ating 15 grade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi se face mult mai cald decât ar fi normal și temperaturile ajung la 14-15 grade în vestul României. Se înnorează peste tot și o să plouă în majoritatea regiunilor, iar în vest și în nord-vest se vor strânge cantități însemnate de apă.

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan găsim vreme închisă, poate și câțiva stropi de ploaie. Se încălzește simțitor față de ziua trecută și, după prânz, se ating 13 grade pe la Călărași.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei o să fie mai cald decât ar trebui. Temperaturile urcă până la 12 grade. Nu prea vedem soarele și apar ceva condiții de ploaie și pe-aici.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem înnorări persistente, câteva ploi și un vânt ceva mai insistent. Maximele ajung la valori de primăvară în Bucovina, pe unde se vor înregistra 11 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul rămâne acoperit pe tot parcursul zilei. O să plouă destul de mult și se vor strânge 20-30 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul suflă cu până la 55 de km/h, iar temperaturile urcă până la 13 grade.

Citește și
avalansa
Vremea rea va cuprinde aproape toată țara. Zonele în care va ninge, iar vântul va atinge 80 de kilometri pe oră

În ținuturile vestice găsim tot atmosferă închisă, cu ploi abundente, care vor lăsa în urmă cantități mari de apă. Chiar și așa, după prânz, maximele ajung la 15 grade pe la Reșița. Vântul are intensificări în toată provincia și atinge viteze mai mari în zona înaltă de munte, pe unde vor fi rafale de 80 de km/h.

Nici în Transilvania nu vedem soarele. Vin și câteva reprize de ploaie, iar vântul prinde putere în unele zone. La amiază, temperaturile ating valori nefiresc de mari pentru această perioadă și se vor înregistra 14 grade.

În Oltenia găsim înnorări persistente și ceva ploi locale. Avem tot vreme caldă, cu vreo 7 grade pe la câmpie și în jur de 11 grade în zonele deluroase.

În ținuturile sudice va fi chiar mai cald de atât și se vor atinge 13 grade pe la Ploiești și pe la Târgoviște. Cerul va fi mai mult noros și o să și plouă în unele zone.

Vremea în București

În București se încălzește simțitor și temperatura urcă până la 11 grade, o valoare de luna martie. Avem o zi mohorâtă, un pic de vânt, poate și câțiva stropi de ploaie. La noapte se face mai cald decât noaptea trecută și minima ajunge la 4 grade. Acum ar trebui să fie cel mult 3 grade ziua.

Vremea la munte

Temperaturile cresc și la munte. O să plouă destul de mult, iar în masivele vestice se vor acumula 30 de litri de apă pe metru pătrat. Pe creste sunt condiții de lapoviță și ninsoare, iar vântul suflă cu până la 80 km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult