Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 17 septembrie. Se încălzeşte în cea mai mare parte a ţării. Maximele ajung la 24-25 de grade în sudul României

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți se încălzeşte în cea mai mare parte a ţării. Maximele pleacă de la 17...18 grade în depresiuni şi ajung la 24...25 de grade în sudul României.

Mai vin ceve ploi în nord, în centru şi în ţinuturile estice, iar vântul bate mai tare la munte şi în sud-est.

Vremea în fiecare regiune  

În Dobrogea şi Bărăganul găsim soare cu nori, dar şi câteva reprize de ploaie în unele zone. Se pot strânge 15...25 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul bate ceva mai tare, iar temperaturile cresc faţă de ziua trecută. Ajung la 24, poate 25 de grade. Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei se înnorează din când în când şi o să plouă. Nu lipsesc perioadele cu soare şi se face un pic mai cald decât ieri. Vântul devine activ şi aici. Pe la amiază se ating 23...24 de grade. Un aer mai cald ajunge şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. Temperaturile urcă până la 23 de grade. Soarele se arata peste tot, dar s-ar putea să vină şi câteva ploi slabe, trecătoare. Cerul se degajează pe timpul nopţii şi minimele ajung la 9...10 grade. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, temperaturile cresc simţitor. Ating şi depăşesc pragul de 20 de grade. O să plouă din când în când, dar la noapte norii părăsesc această zonă. Vremea se încălzeşte şi în vestul României. Maximele ajung la 22 de grade, după ce ieri pe aici au fost cel mult 15...16 grade. Avem o zi frumoasă, cu soare şi poate câţiva nori de ploaie nordul Crisanei. În Transilvania este cam frig dimineaţa, dar atmosfera se mai încălzeşte după prânz. Maximele ajung pe la 20 de grade. O să mai plouă puţin, în special în zonele de munte, pe unde se intensifică şi vântul. În Oltenia avem o zi însorită şi o amiază plăcută, cu temperaturi mai ridicate decât ieri. Nu vorbim deloc despre ploi şi se ating 24, poate 25 de grade. Încălzirea vremii se simte şi în ţinuturile sudice. Mai pe seara e posibil să vină câţiva nori de ploaie. Până atunci avem soare şi temperaturi agreabile, în jur de 23...24 de grade.

Vremea în Bucureşti  

Vremea se încălzeşte şi în zona Capitalei. Temperatura urca până la 24 de grade- o valoare normală pentru acest moment al anunlui. Spre seară şi la noapte se-aduna norii şi e posibil să plouă, iar minimă ajunge pe la 13 grade.

Vremea la Munte  

Temperaturile cresc şi în zonele de munte. O să plouă în Carpaţii Orientali, pe unde se pot strânge 25 de litri de apă pe metru pătrat. Apar câţiva stropi de ploaie şi în celelalte masive, dar se arata şi soarele printre nori.

Vremea la Mare  

Pe litoral găsim vreme schimbătoare, câteva reprize de ploaie şi un vânt destul de insistent. Temperaturile ajung la valori plăcute, de 24...25 de grade. Apa mării are CEL MULT 23 de grade. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult